Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 sep 2009 - Anul XIV, nr. 226 (4212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrări finalizate

Pe podul din Gura Humorului se va putea circula în ambele sensuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma SC CF Grup Colas va finaliza, în cursul zilei de astăzi, lucrările de reabilitare a podului de pe râul Moldova din oraşul Gura Humorului. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că reprezentanţii firmei au anunţat că sâmbătă va fi redeschis traficul pe ambele sensuri, iar în cursul zilei de luni va fi turnat ultimul strat de asfalt.
„În acest fel se deblochează traficul din oraşul Gura Humorului, astfel încât nu vor mai exista blocaje, iar şoferii nu vor mai trebui să aştepte la semafor”, a spus Flutur. La sfârşitul unei întâlniri pe care a avut-o cu reprezentanţii firmelor care asigură consultanţa, proiectanţii, constructorii şi cei ai Companiei de Drumuri şi Autostrăzi, Gheorghe Flutur a precizat că în cel mai scurt timp trebuie finalizat marcajul rutier pe traseul Suceava – Gura Humorului, având în vedere că reabilitarea drumului este aproape de final.
El a mai spus că au început deja lucrările de refacere a asfaltului de pe DN 17 pe porţiunea din comuna Ilişeşti, în zona unde drumul este afectat de alunecările de teren.
Şeful administraţiei judeţene a mai precizat că o altă problemă în curs de rezolvare este cea a stratului de asfalt de pe porţiunea de drum de pe pasul Mestecăniş.
Flutur a afirmat că firma grecească Mochlos a turnat un alt covor asfaltic pe sensul de coborâre din pasul Mestecăniş, pe o porţiune de peste patru kilometri.
„Aceste lucrări erau urgente, având în vedere că stratul de binder pe care se circula reprezenta un pericol pentru şoferi. Urmează ca în perioada imediat următoare să fie turnat stratul de uzură şi pe sensul de urcare al pasului Mestecăniş”, a spus Flutur.
Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava a declarat că tot în cadrul şedinţei de ieri au fost discutate şi probleme legate de lucrările de construcţie a şoselei de centură a Sucevei. Gheorghe Flutur a arătat că în momentul de faţă au început lucrările şi în zona Pătrăuţi. El a încheiat precizând că pentru a urgenta lucrările, în cursul acestui an vor începe şi exproprierile de terenuri în zona comunei Şcheia.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe podul din Gura Humorului se va putea circula în ambele sensuri.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 7 voturi
Pe podul din Gura Humorului se va putea circula în ambele sensuri3.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei