Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 aug 2009 - Anul XIV, nr. 187 (4173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

În ciuda crizei

Angajaţii de la Ambulanţă vor primi cel de-al 13-lea salariu în septembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Suceava nu înregistrează restanţe la plată, singurele datorii fiind cele curente, la carburanţi, utilităţi şi reparaţii auto, care vor fi achitate în această lună.
Aşa a informat luni, în conferinţă de presă, directorul acestei unităţi sanitare, dr. Daniel Martiniuc, care a subliniat că nu există probleme nici în ceea ce priveşte plata personalului. Medicul a arătat că, până în prezent, nu s-au operat reduceri salariale, iar angajaţii au beneficiat de toate drepturile prevăzute, respectiv tichete de masă, primă de stabilitate, urmând ca în septembrie să primească şi cel de-al 13-lea salariu.

 

12.899.000 de lei, pentru salarii, în 2009

„Nu am făcut până în prezent nici o reducere salarială şi sperăm că nici nu va fi cazul până la finele anului. Suntem un serviciu public de urgenţă, de care societatea are nevoie. Au crescut solicitările pentru situaţii de urgenţă, pentru cele legate de transport”, a punctat şeful SJA.
Referindu-se la capitolul prevederi bugetare pe 2009, Martiniuc a explicat că valoarea contractului este de 12.345.000 de lei, în prima jumătate a anului fiind efectuate servicii în valoare de 6.981.000 de lei. El a adăugat că, pentru anul în curs, unitatea pe care o conduce şi-a propus să realizeze venituri proprii în sumă de 554.000 de lei, realizând până acum 310.000 de lei.
Directorul SJA a menţionat că, la capitolul cheltuieli de personal, suma prevăzută pe 2009 este de 12.899.000 de lei, iar în primele şase luni ale anului s-au cheltuit 7.291.000 de lei.

 

Personalul, instruit pe banii unei asociaţii profesionale

Medicul a precizat că bugetul mai cuprinde, printre altele, 41.000 de lei pentru programe de sănătate şi 32.000 de lei pentru formarea continuă a personalului, dar aceşti bani nu s-au primit încă.
Referindu-se la perfecţionarea angajaţilor din subordine, directorul Martiniuc a ţinut să precizeze că, în ciuda lipsei de fonduri, personalul mediu şi ambulanţierii au fost o săptămână la Căciulata, la un curs de instruire, iar aceeaşi categorie de personal s-a format şi la Eforie Sud.
„Cheltuielile pentru instruirea personalului au fost suportate de Asociaţia profesională a Serviciului Judeţean de Ambulanţă <Vasile Andriu>, la care fiecare salariat este membru şi plăteşte cotizaţie”, a adăugat şeful SJA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajaţii de la Ambulanţă vor primi cel de-al 13-lea salariu în septembrie.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Angajaţii de la Ambulanţă vor primi cel de-al 13-lea salariu în septembrie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei