Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2009 - Anul XIV, nr. 88 (4074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Măsură

Maşinile abandonate pe străzile Sucevei, vândute la fier vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Toate autoturismele abandonate de luni şi chiar ani de zile pe străzile Sucevei vor fi ridicate şi duse la cimitirul de maşini de la Iţcani, de unde, dacă nu vor fi recuperate de proprietari, vor ajunge la fier vechi.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că această măsură se va aplica în primul rând pe străzile cu sens unic, care vor fi stabilite după sărbătorile de Paşti, pentru ca circulaţia rutieră să nu fie stingherită de maşini ai căror proprietari nu le mai folosesc de multă vreme, dar nici nu le duc la un centru de dezmembrare.

“În măsura în care introducem numeroase sensuri unice în municipiu, iar pe unul se va circula, iar celălalt va fi marcat cu locuri de parcare, vrem să ridicăm toate maşinile abandonate şi cele parcate neregulamentar. Problema e că nici în curtea de la Iţcani, unde le ducem, nu există prea mult spaţiu. Tocmai de aceea, zilele acestea, vom duce la o unitate de valorificare a deşeurilor cele şapte maşini abandonate, pe care nu le-a revendicat nimeni de ceva vreme. Vom face astfel loc pentru maşinile care vor fi ridicate de acum înainte şi care vor avea aceeaşi soartă dacă nu le va revendica nimeni”, a declarat Ion Lungu.

Tot de anul acesta, sucevenii care parchează neregulamentar pot avea surpriza să nu mai găsească maşina acolo unde au lăsat-o, pentru că va fi ridicată de către Primărie.

Primarul Sucevei a spus că nu a fost de acord cu introducerea acestei măsuri câtă vreme oamenilor nu li se oferă o alternativă, dar după ce numărul de spaţii de parcare va creşte, prin stabilirea de sensuri unice şi amenajarea de noi parcări publice, va înfiinţa un serviciu în Primărie care să se ocupe special de această problemă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşinile abandonate pe străzile Sucevei, vândute la fier vechi.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Maşinile abandonate pe străzile Sucevei, vândute la fier vechi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(16 apr 2009, 16:48:22
Mai raman masinile care nu au mai fost inmatriculate si sunt abandonate prin parcari. Ce se intampla cu ele ? Majoritatea au numere expirate sau false (puse de forma sa nu se prinda careva).

Propun o intiativa din partea ziarului in care sa putem sesiza asemenea cazuri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei