Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 dec 2008 - Anul XIII, nr. 299 (3980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

De Moş Crăciun

Primăria Suceava a împărţit aseară peste 2.000 de cadouri copiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Mii de copii din municipiul Suceava au primit aseară, cu prilejul inaugurării Orăşelului Copiilor din centrul Sucevei, daruri din partea Primăriei Suceava, cu sprijinul lui Moş Crăciun. Moşul a împărţit peste 2.000 de pachete cu dulciuri şi rechizite tuturor copiilor care s-au adunat în centrul municipiului, acolo unde au admirat şi frumosul brad de Crăciun.

Unii dintre copii, cei mai curajoşi, au urcat pe scena amenajată în centrul Sucevei şi au cântat colinde. Primii colindători au fost elevi din clasele a V-a şi a VI-a de la Şcoala Nr. 1 Suceava.

Orăşelul Copiilor a fost inaugurat de cei doi viceprimari ai Primăriei Suceava, Lucian Harşovschi şi Viorel Seredenciuc, care au precizat că anul acesta s-a inaugurat un singur orăşel al copiilor, în centrul municipiului, unde copiii au posibilitatea să se bucure de colinde, luminile din brad, mocăniţa şi căsuţele din poveşti. A lipsit zăpada, dar viceprimarii Sucevei speră ca măcar de Revelion să ningă, pentru că le-au pregătit sucevenilor mai multe surprize la cumpăna dintre ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava a împărţit aseară peste 2.000 de cadouri copiilor.
 Vizualizări articol: 1821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Primăria Suceava a împărţit aseară peste 2.000 de cadouri copiilor3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   UNDE ESTE PRIMARUL LUNGU ??? trimis de
(20 dec 2008, 12:42:35
IN ALTI ANI IMI AMINTESC CA DOMNUL PRIMAR LUNGU ERA CEL CARE INAUGURA ORASELUL COPIILOR. ANUL ACESTA NICI VORBA DE EL. ATUNCI NE PUTEM PUNE INTREBAREA UNDE ESTE PRIMARUL LUNGU ?

ASA CA AVEM URMATOARELE RASPUNSURI :

1. ESTE OBOSIT DUPA CAMPANIA DE "UN AN DE ELECTORALE"

2. ESTE OBOSIT DUPA CE A PAVELAT O PARTE DIN MUN.SUCEAVA

3. ESTE OBOSIT PT CA A TAIAT "PORCUL GICA"

4. SE GANDESTE CE TROTUARE MAI POT FI STRICATE LA ANUL PT A PUTEA FI PAVELATE SI CE COMISIOANE AR CASTIGA.

5.SE GANDESTE LA NOI SUCEVENII PT CA VINE VORBA - EI CU EI(PDL+PSD) NOI CU VOI(SARACI+SARACI).
2.   RUSINE VICEPRIMARILOR SI FELICITARI S.C. MILENIUM trimis de
(20 dec 2008, 13:04:33
RAMAN INDIGNAT SA CONSTAT CA VICEPRIMARII SUCEVEI VIOREL SEREDENCIUC SI LUCIAN HARSOVSCHI ISI ATRIBUIE NEMERITAT POSIBILITATEA DE A OFERI CADOURI COPIILOR CARE S AU ADUNAT PT DESCHIDEREA ORASELULUI COPIILOR DEOARECE CHIAR INTR-UN ALT ARTICOL AL MONITORULUI DE ASTAZI SE FACE PRECIZAREA CA ACESTE CADOURI PT COLINDATORI AU FOST FACUTE DE SPONSORUL FIRMA MILENIUM CARE A DONAT 40.000 DE LEI SI NU DE CEI DOI VICEPRIMARI CARE NU AU CHELTUIT 1 LEU.

" La r�ndul sau, primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus ca Primaria s-a pregatit cu peste 2.000 de cadouri pentru colindatori. �n cazul primariei Suceava, sponsorizarea a fost facuta de catre firma Milenium, cea care organizeaza Festivalul Berii Timisoreana. Ion Lungu a aratat ca aceasta firma a donat suma de 40.000 de lei, din care s-au achizitionat rechizite, colaci, dulciuri si fructe " .
2.1  RE: RUSINE VICEPRIMARILOR SI FELICITARI S.C. MILENIUM trimis de
(20 dec 2008, 20:47:48
Poti ramane indignat pe viata, pentru ca ramai degeaba. De unde reiese in acest articol ca cei doi viceprimari isi insusesc aceste merite? Unde scrie ca au afirmat ca din buzunarul lor sunt impartite aceste cadouri? Daca citesti mai atent vei vedea ca prezenta lor pe scena a fost motivata de inaugurarea oraselului copiilor. Asta e esenta. Dar deh, carcotasii nu vad decat pavele si interese. Te doare ca au pus pavele? Foarte bine, nu calca pe ele, ocoleste-le si mergi prin noroi si prin gropi.

Primaria ca in fiecare an, cauta sponsori pentru a pregati, cu ocazia sarbatorilor de iarna, aceste bucurii pentru micutii din oras. Totul pe acte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei