Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 dec 2008 - Anul XIII, nr. 299 (3980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

BCR şi-a deschis o agenţie în cartierul George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cea de-a 15 agenţie din judeţul Suceava a Băncii Comerciale Române, membră a grupului Erste, a fost deschisă, în cursul zilei de iei, în cartierul George Enescu din municipiul Suceava, pe bulevardul George Enescu nr. 42, bl. T 93, sc. A, la parter. La eveniment au participat oameni de afaceri suceveni, parteneri ai BCR, conducerea noii agenţii, precum şi directorul judeţean pe retail al BCR Suceava, Dan Mocanu.

Acesta a declarat că motivul pentru care BCR a decis să deschidă o nouă agenţie în Suceava, „BCR – Bulevard”, este acela de a fi cât mai aproape de propriii clienţi. „BCR este cel mai mare grup financiar din România, care oferă atât servicii bancare, cât şi financiare. Vrem să fim cei mai buni de pe piaţa din România, iar acest lucru presupune să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim cele mai bune servicii”, a declarat Dan Mocanu.

El a explicat că în prezent BCR are 15 agenţii în judeţul Suceava, dintre care şase sunt în municipiul Suceava. Dan Mocanu a mai precizat că la noua agenţie BCR din George Enescu vor fi oferite servicii atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice.

În acelaşi timp, directorul Agenţiei BCR – Bulevard, Cristina Dulcineia Faur, a arătat că deschiderea noii unităţi reprezintă o provocare pentru personalul acesteia. „În aceste zile de îndoială economică, deschiderea noii agenţii este o provocare pe care puţini şi-o iau. Ne onorează încrederea în echipa noastră, motiv pentru care ne obligă să demonstrăm că se poate face performanţă în condiţii mai puţin favorabile din punct de vedere economic. Şi vrem să transformăm provocarea în succes”, a spus directorul Agenţiei BCR – Bulevard.

 

BCR dispune de 630 de unităţi la nivel naţional

Nu în ultimul rând, preşedintele Asociaţiei Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Suceava, Liliana Aghiorghicesei, a apreciat serviciile oferite de BCR, arătând că „sunt bucuroasă şi mulţumită de relaţia şi colaborarea pe care o am cu BCR Suceava. Şi mă refer aici atât la firmele mele, cât şi la celelalte întreprinderi mici şi mijlocii din asociaţia noastră”, a spus Liliana Aghiorghicesei.

BCR, membră a Grupului Erste, este o bancă universală ce se adresează atât clienţilor retail, cât şi celor corporate, fiind cea mai importantă instituţie bancară din România, cu active de peste 17,5 miliarde de euro. Banca oferă întreaga gamă de produse şi servicii pentru populaţie, având în prezent 630 de unităţi retail deschise în întreaga ţară, în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori. Clienţii corporate beneficiază de serviciile BCR prin intermediul a 52 de centre de afaceri corporate dedicate în special IMM-urilor şi companiilor mari. Banca pune la dispoziţia clienţilor, persoane fizice şi juridice, o ofertă complexă de produse şi servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking şi e-commerce. BCR emite 23 tipuri de carduri de credit şi de debit, şi are instalată cea mai mare reţea naţională de ATM şi POS, peste 1.600 de bancomate şi peste 14.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu card.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BCR şi-a deschis o agenţie în cartierul George Enescu.
 Vizualizări articol: 1451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
BCR şi-a deschis o agenţie în cartierul George Enescu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei