Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 dec 2008 - Anul XIII, nr. 299 (3980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Bal la „Sanatorium”, organizat de studenţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mare bal studenţesc la „Sanatorium”, locul unde joi seară studenţii suceveni s-au distrat, şi-au desemnat cei mai frumoşi „boboci”, au cântat şi au dansat până în miez de noapte.

Balul de la „Sanatorium” este un eveniment organizat de portalul TuSiRomania în doar două săptămâni. „Universitatea risca să rămână fără bal anul aceasta. Astfel, în două săptămâni, o mână de oameni am muncit şi am încercat să organizăm totul. De la spectacol, găsirea sponsorilor şi preselecţiile concurenţilor, până la găsirea trupelor care să evolueze pe scenă”, a declarat Ionuţ Bejinariu, managerului portalului TuSiRomania.

10 perechi de studenţi „boboci, cei mai frumoşi dintre frumoşi, au defilat pe scena Casei de Cultură din Suceava, şi, pe parcursul a cinci probe de concurs, fiecare dintre bobocii şi boboacele concurente au încercat să convingă juriul că merită titlul de „Miss” şi „Mister”.

Pe lângă emoţiile inerente în astfel de situaţii şi pe lângă probele de „foc” la care au fost supuşi concurenţii, misiunea bobocilor a fost şi mai dificilă, având în vedere faptul că totul se petrecea la „balamuc”, şi dacă în faţa scenei concurenţii dădeau ce aveau mai bun pentru a se remarca, pe fundalul ei, câţiva „nebuni” îşi jucau propriile roluri, roluri care de altfel s-au integrat perfect în decor, o scenă cu aspect de sanatoriu, în care „nebunii” trebuiau trataţi de boboacele doctoriţe.

 

Muzică, dans şi mult umor

Prima probă a concurenţilor a fost cea de prezentare, urmând apoi o probă de aptitudini şi o altă probă de dans, în cadrul căreia bobocii s-au întrecut în salsa. Au mai urmat apoi încă două probe, constând în prezentarea ţinutelor de seară şi o alta în care concurenţii au avut de răspuns la o întrebare fulger.

Cea mai interesantă probă a fost cea de aptitudini, probă în cadrul căreia concurenţii şi-au arătat măiestria în cele mai diverse domenii. S-a dansat pe muzică orientală, s-au realizat momente umoristice sau s-a desenat.

Pe lângă probele din cadrul concursului de Miss şi Mister, pe scena de la „Sanatorium” au mai evoluat trupe de umor, formaţia de dans a Universităţii „Ştefan cel Mare”, precum şi formaţia folclorică „Cetina” din Suceava.

Atracţia serii au fost Connect R şi DJ Sava, care au încântat publicul spectator şi care au creat o atmosferă incendiară, cu dans şi bună dispoziţie prelungite până după miezul nopţii.

Emoţiile bobocilor candidaţi la titlul de Miss şi Mister au fost prelungite până spre finalul spectacolului, atunci când juriul a deliberat şi a premiat evoluţiile cele mai bune de pe scenă.

Miss Boboc 2008 a fost aleasă Nicoleta Nechifor, iar Mister Boboc 2008 este Constantin Rauliuc. Locurile doi în concurs au fost ocupate de bobocii Mădălina Rusu şi Andrei Saltan. Pentru că departajarea concurenţilor nu a fost uşor de realizat, juriul a decis ca locul III să fie acordat pentru două echipe de boboci. Astfel, Laura Cojocariu, Oana Plian, Andrei Zetu şi Adrian Şebestina sunt cei patru studenţi boboci clasaţi pe locul III în concursul de Miss şi Mister organizat la „Sanatorium”.

TuSiRomania, organizatorul balului a oferit două premii speciale, câştigătorii lor fiind Iulia Asimionesei şi Ionuţ Cojocariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bal la „Sanatorium”, organizat de studenţi.
 Vizualizări articol: 1824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.62/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 13 voturi
Bal la „Sanatorium”, organizat de studenţi3.6513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei