Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 dec 2008 - Anul XIII, nr. 296 (3977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Jandarmi sancţionaţi pentru superficialitate în muncă şi împrumuturi nerambursate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mai mulţi jandarmi au fost sancţionaţi disciplinar de către conducerea unităţii pentru diverse abateri de la normele interne, printre altele fiind pedepsiţi pentru superficialitate în muncă, împrumuturi nerambursate şi provocarea de accidente de circulaţie cu maşinile personale. În total, de la începutul anului, un număr de 41 de jandarmi, patru cu grad de ofiţer, iar restul subofiţeri, au primit atenţionare, avertisment sau consemnare, ca urmare a hotărârilor Consiliului de Onoare al maiştrilor militari şi subofiţerilor.

După cum a explicat generalul de brigadă Eugen Şalar, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, cazurile de superficialitate se referă la slaba implicare în misiunile de la locul de muncă.

„Simpla prezenţă la un obiectiv nu este suficientă pentru un jandarm, el trebuie să se implice în situaţiile care apar, să acţioneze numai conform atribuţiilor de serviciu, dar ferm”, a transmis un mesaj generalul de brigadă.

Referitor la împrumuturile neonorate, este vorba de trei cazuri, în două situaţii împrumuturi de bani între colegi, nereturnate la timp, în timp ce în al treilea un jandarm are de plătit o datorie unei persoane fizice.

Cei care au comis abateri grave au fost sancţionaţi cu consemnare, ceea ce presupune rămânerea peste program la serviciu şi mai ales o „piatră de moară” în viitoarele încercări de avansare în grad.

Eugen Şalar a ţinut să precizeze că aceste abateri sunt în scădere faţă de anii precedenţi, şi reprezintă cazuri izolate, majoritatea de o gravitate minoră.

Tot de la începutul anului conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a acordat 947 de recompense jandarmilor care s-au evidenţiat în munca lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmi sancţionaţi pentru superficialitate în muncă şi împrumuturi nerambursate .
 Vizualizări articol: 865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jandarmi sancţionaţi pentru superficialitate în muncă şi împrumuturi nerambursate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Salar,un caracter slab! trimis de
(17 dec 2008, 15:16:49
Salar vrea sa iasa in evidenta pt ca a fost avansat general si vrea sa arate ca el e mare sef insa habar nu are sa vorbeasca cu oameni sa le asculte problemele si necazurile.Un adevarat conducator se evidentiaza printr-o buna relatie cu subordonati nu prin ignoranta fata de acesti si un comportament mizerabil fata de ei! A dat el 947 de recompense?! Cui? Doar celor care ii sunt fini,pile si ofiterilor care il pupa in f... insa la baieti aia care au tras greu la inundatii,la alegeri si la multe alte misiuni mai greu.
1.1  RE: Salar,un caracter slab! trimis de
(17 dec 2008, 18:07:24
Esti cumva un jandarm frustrat, care n-ai incaput pe lista premiilor trimestriale.

1.2  RE: Salar,un caracter slab! trimis de
(18 dec 2008, 01:13:43
Si tu esti vre-un fin de al lui care a intrat in sistem pe spatele lui Eugen!? Io nu am luat si n`o sa iau niciodata premii ,insa nici nu o sa-l pup in fund vreodata!
1.3  RE: Salar,un caracter slab! trimis de
(18 dec 2008, 09:23:48
1. Nu sant finul lui Salar, nu lucrez la jandarmi

2. Nu vei lua niciodata premii ptr. ca esti incompetent domnule locotenent............, sa nu-ti spun numele

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei