Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 dec 2008 - Anul XIII, nr. 283 (3964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţie la Mall

Fete frumoase şi ţinute “fierbinţi”, într-un show prezentat de Cătălin Dezbrăcatu’

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Fete frumoase, muzică bună şi situaţii amuzante, provocate de neobositul Cătălin Dezbrăcatu’. Sâmbătă seara, Iulius Mall Suceava a intrat din nou în atenţia a sute şi sute de suceveni, care au venit să vadă care sunt cele mai frumoase fete care îşi fac cumpărăturile acolo, care dintre ele va fi desemnată Miss Mall, dar şi să asiste la concertul trupei Akcent.

La un asemenea eveniment monden nu putea lipsi excentricul dar simpaticul Cătălin Dezbrăcatu’, cu a sa eşarfă albă, aruncată neglijent pe umăr.

Cu remarce obraznice, povestioare amuzante, ironii făţişe şi comentarii fără perdea, Dezbrăcatu’ a făcut atmosferă toata seara, fie că a avut de prezentat pe cei mai buni agenţi de vânzări din Iulius Mall, fetele care concurau pentru titlul de Miss Mall sau colecţiile de haine şi lenjerie intimă ale magazinelor care au sponsorizat evenimentul.

 

Frumuseţe şi senzualitate

În concursul de frumuseţe de la Iulius Mall s-au înscris zece sucevence, atât eleve de liceu, cât şi studente, dornice să demonstreze că merită să obţină locul I şi să primească premiul cel mare – o excursie la Roma pentru două persoane.

Tinere, frumoase şi spirituale, cele zece concurente la Miss au avut de trecut mai multe probe, în care să îşi demonstreze nu doar frumuseţea, ci şi inteligenţa şi creativitatea.

Acestea au defilat pe podium în ţinute elegante, dar şi în haine de mers la culcare.

Concursul de frumuseţe a fost condimentat cu prezentări de modă ale manechinelor agenţiei Fargo Models, care au purtat creaţii ce pot fi cumpărate din magazinele din cadrul Iulius Mall Suceava.

Fără îndoială, cele mai apreciate momente, atât de bărbaţi, cât şi de femei, au fost prezentările de lenjerie intimă („lenjerie de... pat” - în varianta lui Dezbrăcatu’).

De la varianta modernă a Scufiţei Roşii, îmbrăcată doar în chiloţei şi sutien de un roşu aprins, la vaporoase rochiţe de noapte, costume sexy şi obraznice, fie complet negre, inclusiv pălăria aşezată chic pe creştet, care mai de care mai decoltate, mai transparente sau chiar aproape inexistente, manechinele au defilat prin faţa tuturor, atrăgând atât priviri admirative, cât şi de invidie. Nu au lipsit nici modelele masculine care să prezinte lenjeria intimă potrivită pentru bărbatul modern, de la slipi inscripţionaţi cu numele creatorilor de modă, la şorturi şi tricouri potrivite pentru atmosfera relaxată de acasă.

 

Monica Columbeanu, Nikita, Becali şi Mircea Badea, concurenţi la Miss Mall

Probele de aptitudini ale concurentelor la titlul de Miss au constat nu doar în defilarea pe podium, în diferite ţinute, ci şi în provocări precum realizarea unor catrene, folosind cuvinte stabilite prin tragere la sorţi, cât şi interpretarea unor personaje, care trebuiau ghicite apoi de public şi de juriu.

Catrenele rezultate au adus adeseori zâmbetul pe faţa publicului, fiind nu doar inspirate, ci şi amuzante, în vreme ce proba de interpretare s-a dovedit mai dificilă decât se credea.

Concurentele au fost lăsate să îşi aleagă singure personajul pe care vor să îl interpreteze, toate optând pentru vedete prezente adeseori la posturile TV.

De la Nikita „cea cu apetit de nestăvilit”, la foarte senina Monica Columbeanu, cu al ei Iri, - despre care Dezbrăcatu’ povestea că a întrebat-o: “Şi, ce îţi aduce moşu’ anul acesta?”, iar ea nu s-a prins -, până la cinicul şi uneori istericul Mircea Badea, revoltat de lipsa aerului condiţionat în studioul de filmare, fetele au intrat cât mai bine în pielea personajului, efortul lor fiind adeseori răsplătit cu aplauze.

Nu a lipsit nici multimiliardarul sărăcit de criza financiară, Gigi Becali, Andreea Marin, cea pusă pe Surprize-Surprize, Adela Popescu, cu vocea topită „Din iubire” şi bineînţeles, Elena Băsescu, consacrată cu ale sale bâlbe „politice”.

Cătălin Dezbrăcatu’ s-a trezit pus faţă în faţă cu dublura sa feminină, care, cu nelipsita eşarfă albă aruncată pe umăr, l-a taxat din vorbe, la fel cum face el cu toată lumea. Scena a stârnit urale şi aplauze din partea publicului, în vreme ce el i-a propus tinerei să fie Cătălina Dezbrăcata.

 

Valuri de simpatie pentru Akcent

Până la desemnarea câştigătoarelor concursului de frumuseţe Iulius Mall, pe scenă şi-au făcut apariţia cei trei componenţi ai trupei Akcent, care le-au oferit admiratoarelor lor un  „Buchet de trandafiri”, “Dragoste de închiriat”, iar când au simţit că au greşit cu ceva, aruncând ocheade fetelor care întindeau continuu mâna după ei, deşi se aflau la distanţă, au cântat împăciutori “Let’s just talk about it”.

Sutele de oameni care au umplut foodcourt-ul de la Iulius Mall Suceava au cântat şi au dansat pe ritmurile Akcent, după care au aplaudat câştigătoarele concursului de frumuseţe, în special pe ocupanta locului I – Victoria Mihaela Airinei, care va vizita Roma împreună cu prietenul ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fete frumoase şi ţinute “fierbinţi”, într-un show prezentat de Cătălin Dezbrăcatu’.
 Vizualizări articol: 1175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fete frumoase şi ţinute “fierbinţi”, într-un show prezentat de Cătălin Dezbrăcatu’0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei