Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 dec 2008 - Anul XIII, nr. 283 (3964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conştiinciozitate

Pensionarii fălticeneni - primii la secţiile de votare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Fălticeni, primii care s-au prezentat la urne au fost pensionarii. Aceştia s-au oprit în drumul spre biserică pentru a vota. La ora 8, procentul celor prezenţi la vot era sub 1 %, marea majoritate a celor care şi-au exprimat opţiunea electorală fiind membrii secţiilor de votare.

Numărul celor care au votat până la orele amiezii a fost mic. La secţia nr.74, până  la ora 10, din cei 1516 alegători, doar 66  au votat, la secţia nr. 84 prezenţa la urne, la ora 10, era de 80 de alegători, iar la ora 14, de 270, din totalul de 1561 alegători înscrişi pe liste.

La secţia 77, la ora 14 votaseră 265 de alegători din 1684, iar la secţia nr. 85, la ora 14, îţi exercitaseră votul 347 din cei 1706 alegători.

Cea mai mare prezenţă la vot, la ora 14, s-a înregistrat la secţia nr.86 (Colegiul Agricol Fălticeni), unde, din 1547 alegători, se prezentaseră 420. Mulţi au decis să voteze spre seară, pe motiv că mai au timp să-şi schimbe opţiunea.

 

Cu costumul de mire, la vot

Pentru unii momentul votării a fost unul solemn, cum a fost cazul lui Mihai Todorică, care a venit îmbrăcat la secţia de votare cu acelaşi costum pe care l-a îmbrăcat în urmă cu 50 de ani, când a fost mire.

Alţii, chiar dacă erau trecuţi de vârsta de 50 de ani şi au avut ocazia să participe la mai multe procese electorale, au venit să voteze fără act de identitate, solicitând preşedintelui secţiei de votare să accepte să voteze  cu copia după buletinul de identitate.

Tinerii fălticeneni au lăsat bunicii şi părinţii să decidă pentru viitorul lor, dovadă fiind prezenţa slabă la urne a celor cu vârsta sub 30 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensionarii fălticeneni - primii la secţiile de votare.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensionarii fălticeneni - primii la secţiile de votare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei