Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 dec 2008 - Anul XIII, nr. 283 (3964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Şansa Stelei de ziua Unirii!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Atât la intern, cât şi la extern, Steaua va încheia balul acestui sezon. Dacă va reuşi să câştige aceste două meciuri, cu Urziceni şi cu Fiorentina, atunci ar putea să înceapă din nou să creadă în basmul cu Cenuşăreasa. Mergând pe ideea că ultima impresie contează, Dorinel are o şansă enormă de a se înfige bine în postul notat cu A1 în organigrama clubului, tocmai acum când A0 se întoarce de pe frontul alegerilor parlamentare. Probabil cu un monstruos chef de vorbă, sigur cu un deficit major la lichidităţi. Dacă Neamţul ar avea posibilitatea să vină cu bani de acasă, aşa cum anumiţi antrenori cu dare de mână au mai făcut în trecut prin Liga I, desigur că şi-ar asigura independenţa necesară, inclusiv pentru a face schimbările alea ciudate pe care, ţâfnos, nu considera necesar să le explice presei. Deci nici suporterilor, dar ar fi interesant ce justificări oferă pe firul scurt.

Apropo de suporteri, cum aceste două partide se vor juca în Ghencea, este interesant de văzut ce atitudine vor adopta după incidentele de la meciul cu Timişoara. Diseară, dacă nu vor alege boicotul, s-ar putea ca numele unei femei să fie mai scandat decât cel al lui Rădoi. Oana Mizil, votanţii ştiu de ce! Dar dacă susţinătorii Stelei nu-l vor pe Gigi Becali în Parlament şi chiar au un cuvânt de spus pentru asta, în ceea ce priveşte despotismul de la club s-ar părea că trebuie să se resemneze. Cu o băţoşenie specifică, Becali a anunţat deunăzi că, indiferent de dificultăţile financiare, Steaua va rămâne a sa pe viaţă şi apoi o va lăsa moştenire familiei… Aşadar, se poate spune că suntem contemporani cu naşterea dinastiei Becali. Iar astăzi întemeietorul ei va celebra cum se cuvine Ziua Naţională, căci pe al său steag e scris Unirea!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şansa Stelei de ziua Unirii!.
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şansa Stelei de ziua Unirii!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei