Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 dec 2008 - Anul XIII, nr. 283 (3964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aglomeraţie

Coadă la „Urgenţele” Spitalului Suceava, de Ziua Unirii

Luni, 1 Decembrie 2008 (17:59:59)

Aglomeraţie mare, luni, de Ziua Naţională, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Suceava, unde timpul de aşteptare al bolnavilor s-a prelungit mai mult decât de obicei.

Şi asta, întrucât în unitate asistenţa sanitară a fost asigurată în regim de sărbătoare, adică cu mai puţine cadre medicale decât într-o zi normală de lucru, care au făcut cu greu  faţă numărului neaşteptat de mare de pacienţi.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Tiberiu Brădăţan, a arătat că de 1 Decembrie s-au înregistrat foarte multe cazuri, iar rezolvarea acestora a fost întârziată de lipsa de personal. Medicul a explicat că, luni, în acest sector, pe fiecare tură au lucrat numai câte doi medici, spre deosebire de zilele obişnuite când numărul acestora este dublu.

„În mod normal, pacienţii care ajung la Unitatea de Primire a Urgenţelor aşteaptă două-trei ore, dar pe 1 Decembrie timpul s-a prelungit. Analizele au venit cu jumătate de oră întârziere, dar din fericire am găsit înţelegere la bolnavi şi nu au existat incidente neplăcute”, a punctat Brădăţan.

El a adăugat că, până în jurul prânzului, în acest sector se înregistraseră deja 100 de pacienţi, în condiţiile în care pe tot parcursul zilei de duminică, de exemplu, au fost consemnaţi 109 bolnavi.

„Este foarte mult chiar şi pentru o zi de luni. Majoritatea au fost cazuri cronice acutizate şi care ţin de traumatologie. Au venit mulţi oameni cu cardiopatii ischemice, afecţiuni respiratorii, cu fracturi şi contuzii după ce au suferit accidente rutiere sau au băut şi au căzut”, a conchis purtătorul de cuvânt al Spitalului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coadă la „Urgenţele” Spitalului Suceava, de Ziua Unirii.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Coadă la „Urgenţele” Spitalului Suceava, de Ziua Unirii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei