Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 aug 2008 - Anul XIII, nr. 186 (3867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accidente multe

Hartă a celor mai însângerate zone de pe DN 2

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai importante artere de drum din judeţ, DN 2, s-a dovedit foarte periculoasă pentru şoferi în ultima perioadă, poliţiştii întocmind şi o listă a zonelor în care s-au petrecut cele mai multe accidente grave.

Dintr-o analiză realizată de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava reiese că de la începutul lui 2007 şi până în luna aprilie a acestui an, pe DN 2 (care străbate Suceava pe o porţiune de 89 de kilometri, de la intrarea în judeţ dinspre Iaşi şi până la Siret), s-au petrecut 35 de accidente rutiere grave, soldate cu 15 morţi şi 25 de răniţi grav.

Opt zone au fost identificate ca fiind cele mai periculoase. Pe porţiunea de drum din dreptul comunei Pătrăuţi, în perioada analizată s-au petrecut şase accidente rutiere grave, soldate cu patru morţi.

La Cumpărătura oamenii legii au contabilizat un număr de cinci accidente rutiere grave, în timp ce pe porţiunea DN 2 din Buneşti s-au petrecut şase accidente rutiere grave.

Câte cinci accidente rutiere grave s-au petrecut la Dărmăneşti şi pe raza municipiului Suceava, în timp ce câte trei evenimente rutiere grave au fost înregistrate la Vadu Moldovei şi Drăguşeni.

Pe hartă a mai fost inclusă porţiunea DN 2 de la Grămeşti, unde au avut loc două accidente rutiere grave.

 

Trei cauze principale ale accidentelor

Îngrijoraţi de numărul accidentelor grave de pe DN 2, poliţiştii au demarat o amplă campanie de prevenire a accidentelor rutiere pe acest drum, acţiunile fiind incluse într-un program naţional de reducere a accidentelor. Până la finele lunii august, pe DN 2 sunt prezenţi un număr dublu de agenţi de circulaţie, iar radarele au fost suplimentate, fiind mutate în zonele periculoase după un grafic zilnic.

Poliţiştii au identificat trei cauze principale ale celor 35 de accidente grave. Viteza excesivă, traversarea neregulamentară a pietonilor şi neacordarea de prioritate între vehicule.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hartă a celor mai însângerate zone de pe DN 2.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Hartă a celor mai însângerate zone de pe DN 23.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inca o cauza a accidentelor trimis de
( 9 aug 2008, 19:00:04
Pe langa cele enumerate de catre autor as mai putea adauga si "italienii". Nu cred ca are sens sa mai dezvolt acest aspect, prietenii stiu de ce.
1.1  RE: Inca o cauza a accidentelor trimis de
( 9 aug 2008, 19:12:18
Ce vina are .... italianul.... daca e invatat sa circule civilizat si pe sosele ...EUROPENE.. nu te inteleg.... sa faca dobitoci sosele , sa pot merge cu 200 km pe ora . Nu sa-mi puna radarul la 40 km pe ora... Romania tara lui papura voda
1.2  RE: Inca o cauza a accidentelor trimis de
( 9 aug 2008, 19:34:53
bine mergi pe autostrada cu 200 da nu cred ca pe strazile normale mergi cu atata in afara.
1.3  RE: Inca o cauza a accidentelor trimis de
( 9 aug 2008, 21:15:17
Diferenta e ca in afara intre orasele mari exista autostrazi sau drumuri expres pe care limita e mult peste 100 de obicei 120-130. La noi dupa ce statul investeste miliarde sa lateasca un drum cum e DN2 de la Roman spre Bucuresti vine Garcea si pune radarul la 50 la ora prin comune, ba daca se enerveaza mai trage si-o limitare la 30 cum e aia la intrare in Falticeni. Nu ma intelegeti gresit, as fi mai mult decat bucuros sa respect aceste limite din comune cand merg de exemplu pana in Falticeni, dar sa le respecti pana in Bucuresti e crima - s-ar face 10-12 ore in loc de 5-6 in mod normal.
1.4  RE: Inca o cauza a accidentelor trimis de
(10 aug 2008, 20:06:32
pentru pfffffffffffffff: da tu din ce tara esti? sau ai fost 3 luni in italia si acum te simti strain?
1.5  RE: Inca o cauza a accidentelor trimis de
(10 aug 2008, 23:28:20
amice 9 ani departe de casa ... si nu in italia... asa ca stergeti mucii si taci e mai bine:)))))))))))))))

2.   BANI IN BUZUNARUL POLITAIULUI trimis de
( 9 aug 2008, 21:21:02
Voi santeti de vina stai toata ziua cu radarele si cand ascapa omul din localitate calca acceleratia

,,,un lucru nepotrivit,,,,aaaaa da puneti voi banul la ciorap,,,soryy

2.1  RE: BANI IN BUZUNARUL POLITAIULUI trimis de
(10 aug 2008, 09:12:52
pffffff....esti un prost mai...in italia pe drumurile nationale (nu pe autostrada) tot asa circuli? cu 200 la ora? circula da-te dracu ca intr-o zi te lipesti de-un copac. cand va vad ca veniti cu bmw-urile voastre si circulati de parca ar fi strazile voastre si alti participanti la trafic n-ar mai exista nu pot sa ma abtin sa am orgasm cand va vad in pom cu tot cu bmw-urile cumparate in rate de afara

foarte bine . tineti-o tot asa

2.2  RE: BANI IN BUZUNARUL POLITAIULUI trimis de
(10 aug 2008, 16:02:23
Prost (a) e fiul sau fica mamici tale .... apropo tu de alte marci nu ai auzit???????????? Sau tu ai .... orgasm cand auzi marca .. BMV.... RATATULE(O)

2.3  RE: BANI IN BUZUNARUL POLITAIULUI trimis de
(10 aug 2008, 20:10:05
pffffff esti un taran prost care se crede tare dupa 3 luni de italia dupa cum am precizat si mai sus mai degraba taci, stati in sclavie acolo si cand va intoarceti nu mai puteti de figuri, da se vede ca nu aveti minte ca daca aveati minte va descurcati aici in tara si nu erati nevoiti sa plecati in afara.
2.4  RE: BANI IN BUZUNARUL POLITAIULUI trimis de
(10 aug 2008, 21:54:02
Oricum asa zisii italieni sunt niste soferi foarte, da foarte prosti....un real pericol, de nu vad nici culorile la semafoare(din cate stiu eu si in Italia la rosu se sta). Bine ca stau destul de putin in tara....
3.   Pt. Cristi trimis de
(10 aug 2008, 18:32:08
Ai dreptate deplina fata de subiectul "italienii". Si, intr-adevar, numai prietenii stiu de ce...
3.1  RE: Pt. Cristi trimis de
(10 aug 2008, 23:35:59
Are dreptate pfff.... din spania pana la frontiera cu romania..... 20 de ore de conducere... si de bors la suceava 10... ca de treci de 60 rupi masina.... vi se pare normal??????' mie nu mi se pare normal.....Romania tara lui papura voda
4.   Saracii trimis de
(11 aug 2008, 00:20:36
Cand scapa unul ca pffffffffff in Romania e ca si cum ai da drumul la lesa unui caine care a stat legat mult timp si o ia razna. Lasati-i ba in zeama lor ca figurile asta mai merg acum doar printr-un sat limitrof Sucevei. Multa sanatate "bongiornarilor" si spor la carat saci de ciment.rolling on the floor)))
5.   Care e tare se descurca aci trimis de
(11 aug 2008, 08:51:54
ba tzaranilo care e tare se descurca aci nu tre sa mearga sa spele la****pe italieni si alti din astia. asa ca lasati-o mai moale. Si apoi de cand se vade ciobanu in masina .....
6.   Pentr paiu florin trimis de
(11 aug 2008, 18:17:51
mai informeazate si vezi ca loc.Gramasti nu este la DN2,ci loc.Granicesti,iar in legatura cu cauzele,90% din italieni sunt catastrofa ,ar trebuie marginalizati,sa circule pe camp,sunt niste dobitoci ,nesimtiti,ori nu stiu sa circule sau mai degraba isi etaleaza prostia ,lipsa ce cultura...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei