Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 aug 2008 - Anul XIII, nr. 186 (3867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă se joacă

Constantin Gheorghe, în grupă cu Orest Onofrei în meciul PD-L pentru Senat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Permanent Judeţean al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L a validat, ieri seara, candidaturile la alegerile parlamentare din această toamnă.

Cea mai aşteptată desemnare a fost cea pentru colegiile Suceava, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat deoarece acestea sunt considerate de PD-L ca sigur câştigătoare, cu Ion Lungu şi Gheorghe Flutur locomotive de campanie.

După o şedinţă care a durat aproape patru ore, conducerea PD-L Suceava a decis că potenţialii candidaţi pentru Senat în colegiul Suceava sunt senatorul Constantin Gheorghe şi subprefectul Orest Onofrei, departajarea dintre cei doi urmând a fi făcută în urma unui sondaj de opinie.

Pentru Camera Deputaţilor, în colegiile Suceava 1 şi 2 vor candida secretarul general al Organizaţiei Judeţene, Marius Vatafu şi secretarul general adjunct, Ioan Bălan.

În celelalte trei colegii pentru Senat, Vatra Dornei, Rădăuţi şi Fălticeni au fost desemnaţi candidaţi Dan Cadariu, Petru Carcalete şi Mihai Vitcu.

 

PD-L are o singură femeie candidat la „Parlamentare”

Pentru un mandat de deputat din partea PD-L vor mai candida deputatul Dumitru Pardău în colegiul Vatra Dornei, doctorul Gabriel Gospodaru în colegiul Humor-Cîmpulung Moldovenesc, doctorul Cristian Irimie în colegiul Siret, Dumitru Mihalescu în colegiul Rădăuţi-Vicov, Paula Ciobîcă în colegiul Rădăuţi, deputatul Eugen Uricec în colegiul Solca şi deputatul Romică Andreica în colegiul Fălticeni.

Staff-ul PD-L se va întruni şi mâine seară pentru a mai discuta despre candidatura lui Constantin Simeria.

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, ne-a confirmat că acestea au fost nominalizările făcute aseară, dar a ţinut să precizeze că „nu sunt bătute în cuie, pot surveni schimbări, mai ales în funcţie de sondajele de opinie”.

Flutur nu a dorit să comenteze asupra candidaturii lui Constantin Gheorghe, aflat în centrul unui scandal sexual şi a infirmat zvonul care circula ieri dimineaţă, că senatorul şi-ar fi anunţat retragerea din cursa pentru încă un mandat de parlamentar.

Gheorghe Flutur a declarat că până aseară, la ora 20.00, nu a discutat cu Constantin Gheorghe despre episodul „Sex şi şantaj”, cu senatorul în rol principal.

„Sondajul de opinie va decide dacă el sau Orest Onofrei va fi candidatul nostru la Senat pentru Suceava”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Gheorghe, în grupă cu Orest Onofrei în meciul PD-L pentru Senat.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Constantin Gheorghe, în grupă cu Orest Onofrei în meciul PD-L pentru Senat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eu cu cine votez?! trimis de
( 9 aug 2008, 11:31:52
intre un pocait care fumeaza,bea si e prost ca noaptea si unu care si-a inselat nevasta cu o tinerica dar,e liderul pd-l in senat il aleg pe cel de-al doilea.macar gheorghe are prestanta si nu a omorat nici un om si a scapat basma curata.
1.1  RE: Eu cu cine votez?! trimis de
( 9 aug 2008, 14:53:18
Asa e ! Intre un pocait si unul care merge la curve votati-l pe cel mai serios... adica ala care merge la curve...:)

Bravos natiune !
1.2  RE: Eu cu cine votez?! trimis de
(10 aug 2008, 19:40:49
Unde ati vazut voi arbitri pocaiti. Astia merg la baut, la curve, etc. Cu politica, e mai greu... Votati TRINTORILOR!!!!!!!!!, pana va cad chilotii in vine...
2.   Esec total trimis de
( 9 aug 2008, 11:32:09
Am fost un sustinator infocat al PD-ului la alegerile trecute...si imi pare rau. Acum nu mai votez niciunul din cei propusi sa ma reprezinte in parlament. Pacat...sunt atatea oameni cu coloana vertebrala care ar putea fi propusi! PD-L va pierde sigur aceste alegeri. Astept propunerile celorlalte partide.
2.1  RE: Esec total trimis de
( 9 aug 2008, 15:13:09
PDL-ul este un pseudopartid creeeat de Base sa contraatace PSD,dar pacat de PD-istii care s-au inrolat in aceasta cloaca!Mai plange Base ptr Stolo,oare?

Sau ptr Elena Udrea,curva prezidentiala,Marlyn Monroe autohtona!
3.   Eu cu cine votez trimis de
( 9 aug 2008, 11:41:55
Cu VATAFU SI BALAN ,care sint total anionimi,cele doua colegii sint pierdute din start.
3.1  RE: Eu cu cine votez trimis de
(10 aug 2008, 17:09:28
De unde-i tot scoateti pe golanii astia, Balan, Gheorghe, ...etc. Flutur, casca bine ochii !!! Altfel ai sa casti gura, si vei ramane asa, cu ea cascata de scorul elecoral din alegeri. E drept si faptul a PD-L a cam terminat gloantele(adica oamenii) si asa putini si slabi de valoare!!!
4.   Asta stie sa comunice trimis de
( 9 aug 2008, 12:43:01
nu ca ala de face iiiiiiii
5.   Nu e primul om politic cu amanta trimis de
( 9 aug 2008, 13:22:09
din cate stiu e plina lumea politica de oameni politici care au amante.base,boc,madalin voicu,samd. mi-am facut o impresie foarte buna despre constantin gheorghe in campania electorala ptr.locale. mi-au placut emisiunile de la bucovina tv in care a fost prezent. controleaza foarte bine "arma" politica, prezenta pe sticla si mai ales modul in care vorbeste si isi ataca adversarii politici. un ADEVARAT politician. daca nu s-ar face sondajele in biroul lui flutur sau al lui balan, pun pariu ca ar iesi castigator gheorghe, dar, din pacate, e binecunoscuta relatia de prietenie dintre flutur si onofrei, asa ca gheorghe va fi sacrificat in detrimentul unuia care e prost ca noaptea.un taranoi pocait care din cate imi aduc aminte a omorat un om si nu a patit nimic pentru ca e inalt functionar public.
5.1  RE: Nu e primul om politic cu amanta trimis de
( 9 aug 2008, 15:06:51
Se pare ca ai dreptate,din pacate!Dar ai un mod de gandire civilizat si urban!Avem nevoie,oare de pocaiala falsa in conducere?Si asa avem o gramada de falsi acum in fruntea tarii,recte Base!Un taran parvenit si necioplit!Meritam oare sa ne conduca astia?Sau Boc?Mai bine ramanea acolo dupa ce a cazut in emisiunea lui Gheorghe(Antena1)Rusine cu astia!Ptr. Presedintele Flutur,jos cu palaria!Cu toate ca are multe de platit celor care l0au ajutat sa ajunga aici!
6.   Gheorghe Constantin trimis de
( 9 aug 2008, 13:42:06
Felicitari dl. Gheorghe Constantin , Suceava te voteaza.

Nu va lasati intimidat de niste oameni de nimic.

mult succes !
6.1  RE: Gheorghe Constantin trimis de
( 9 aug 2008, 15:15:22
Mersi!Intradevar un OM!
6.2  RE: Gheorghe Constantin trimis de
(10 aug 2008, 17:12:49
Vedeti, asta este om adevarat(Gheorghe) nu voi fraierilor care il criticati!!! El se lauda singur si mai are putin pana cand sondajul de opinie va spune clar: Onofrei!!!, chiar daca a fost inlaturat ca prefect, dar macar are studii...
7.   Cum �i Tanda, asa-i si Manda trimis de
( 9 aug 2008, 14:14:50
Niste propuneri total neinspirate neinspirate. Se vede clar ca PD-L-ul n-are specialisti din moment ce ofera posibilitatea de a candida unor ... fripturisti. Dupa chipul si asemanarea domnului Flutur, expert �n ... gripa aviara.
8.   Yyyyyyyyy trimis de
( 9 aug 2008, 14:20:46
Flutur incepe sa privesca din ce in ce mai mult spre viitorul lui, spre Botosani...
8.1  RE: Yyyyyyyyy trimis de
( 9 aug 2008, 15:18:20
Nu e adevarat!Flutur este un adevarat OM,dar pacat de el in asa o troaca de partid,nu se regaseste,sunt sigur,dar marseaza militareste ca asa a invatat!E ok pentru Suceava!El da!Dar restul.......poponari!Oacat de el!
8.2  RE: Yyyyyyyyy trimis de
(10 aug 2008, 07:24:39
OM adevarat. Spui prostii nenicule Cine afacut acest partid Nu flutur si Nelu balan. Dupa chipul si asemanarea lor
9.   Mai puya trimis de
( 9 aug 2008, 16:22:52
Daca ar avea si Orest singe-n instalatie,precum (brava) Gheorghe,ar trebui sa ia pozitia lui C Avramescu ,care la aflarea vestii ca ar putea fi coleg cu Mitica de prea mult timp la liga,a amenintat cu retragerea candidaturii sale de pe listele PD-Laturilor.Se pare insa ca de instalatia lui Gheorghe,mai beneficiaza multe(i) (te pui cu ...Gheorghe!)din judet si chiar de la centru si e greu sa-l "inmoi" pe unul ca el. C-asa-i politica..... P.S. Mai Puya ,nu stiu de ce ma umfla risul cind imi imaginez ca pina la urma o sa dai ochii cu D.H si as vrea sa ti-i vad putin dupa aia........
9.1  RE: Mai puya trimis de
( 9 aug 2008, 22:48:11
NU mi-e frica de nimeni,decat de D-zeu,asa ca....ce?Mor cu voi de gat cei care sunteti impotriva lui!
10.   La pedale trimis de
( 9 aug 2008, 17:49:15
Bravos, natiune! Halal sa-ti fie! Intre un hot, intre tradatori de doua parale, intre curvari si mincinosi, intre chelneri cu pretentii de sef de stat si analfabeti, il aleg pe badia Ion din Fratauti, om cinstit, cu casa si copii, de cuvant, se pricepe mai bine decat toti cei de mai sus sa vorbeasca, sa faca legi. Cu asemenea garnitura ati pierdut din start. acum se vede cine sunteti!
11.   Bravos trimis de
( 9 aug 2008, 18:51:45
Daca asemenea candidati are Flutur atunci pacat ca a ajuns unde este.Rusine....Nu le vom vota pe nici unul din cei doi penali si curvari. Rusine...
12.   NEDREPTATEA E REGINA LA SUCEAVA. trimis de
( 9 aug 2008, 20:21:02
AM SUFERIT PREA MULT PENTRU NEDREPTATEA PRICINUITA DE ORESTE IMPINS DE URA SI INVIDIA COMUNISTILOR, MI AM DISTRUS PERSONALITATEA SI D L FLUTUR STIE SI I-A DAT CREZARE TOT LUI , CE SA MAI VOTEZ IMI VAD DE ALE MELE SI SA SE VOTEZE EI. AM ADUNAT ATATA URA SI DISPRET INCAT NU MI AJUNG 100 DE VETI SA MI REVIN. VA DISPRETUESC CU TOATA FIINTA MEA.
12.1  RE: NEDREPTATEA E REGINA LA SUCEAVA. trimis de
( 9 aug 2008, 22:53:53
....pai ...voteaza OREST ONOFREI-POCAIALA FALSA!bea,fumeaza,joaca rumy pe lovele!E super ptr a ne reprezenta in Senat,nu?
12.2  RE: NEDREPTATEA E REGINA LA SUCEAVA. trimis de
(10 aug 2008, 19:06:55
eu nu cred ca e pocait, tu asta ce vb stii ce inseamna a fi pocait???????????daca da:atunci nu il inscre printre cei pocaiti:si daca nu stii, ce inseamna sa fii pcait informeazate bafta

12.3  RE: NEDREPTATEA E REGINA LA SUCEAVA. trimis de
(10 aug 2008, 19:08:54
si tot pentru"PUYA"nu te mai afirma pe aici ca nu faci impresii
13.   Dana humoreanu trimis de
( 9 aug 2008, 20:23:39
domnule avram, da-o afara pe humoreanu.nu ma asociez cu acest puya ce scrie mai sus, nu ma intereseaza frumusetea ei,eu vreau sa spun doar atat : Monitorul de Suceava s-a transformat in fostul Obiectiv. Mai exact, valoreaza exact cat o bucata de hartie igienica folosita. asa ca, legati-i un calorifer de gat Danei, si bai bai cu viitura. s-au va este frica de taticu marza si taticu nutu?
14.   Hehehehehehe trimis de
( 9 aug 2008, 20:38:24
Imi pare rau sa o spun, dar cu asa candidati o sa castege psd in jud. suceava.

Carcalete ??!?!??!!?, Vitcu (asta era la psd, ce p mea l-ati primit la pdl??????, si restu adunaturii n-au sanse.....
15.   Pt Puya trimis de
( 9 aug 2008, 21:14:54
Mai nebunel, si eu sunt de acord ca dana humoreanu e slab pregatita profesional si nu se ridica nici macar la un nivel mediu de performanta si calitate in presa, dar...n-o mai improsca atata, ca o sa dai impresia ca esti obsedat/a de ea. Si personal cred ca esti femeie, ca numai femeile pot exprima o astfel de rautate in gandire.

Cat despre intreaga lista a pdl, am un singur cuvant: RAHAT!
15.1  RE: Pt Puya trimis de
( 9 aug 2008, 23:02:46
Mor cu asta de gat!Sunt din Ucraina si o sa aveti surprize in urmatoarele zile!Succes ......oive!
16.   Alo fluturas trimis de
( 9 aug 2008, 21:24:50
domnule FLUTUR cu echipa propusA vei lua teapa ,trezestete .LA radauti am fi putut castiga daca la-ti fi propus pe DOMNUL DOCTOR RADU CEZAR .DE CE NU A-TI FACUTO .ATENTIE DACA NU VETI FACE SCHIMBARI FOARTE MULTI NU VOR MERGE LA VOT.
16.1  RE: Alo fluturas trimis de
( 9 aug 2008, 23:04:42
Pocaial!Ai aparut?Huooooooooooooooooooooo
17.   Prefectul trimis de
( 9 aug 2008, 21:38:53
Fortza Onofrei fortza Oreste ! Ai facut treaba buna ca si Prefect o sa faci treaba buna si ca Senator in Suceava la noi ! Success noi te votam !
17.1  RE: Prefectul trimis de
( 9 aug 2008, 22:03:00
v-a puput in dos pe toti pocaitii si v-a dat mana libera la tras tepe sucevenilor.jigodii odioase ce sunteti.
17.2  RE: Prefectul trimis de
(10 aug 2008, 14:27:44
Deacord cu tine!Pocaiala ne-a tras tepe la toti!Afara cu ei!
18.   BA HANDIBEL SOCIAL IA SI MUNCESTE NU STA PE NET trimis de
( 9 aug 2008, 22:28:30
SUNT RETARDAT SI STAU NON STOP PE NET SI MANANC CHACHAO CA NIMENI NU MA ANGAJEAZA SI SINGUR NU POT FACE NIMIC
18.1  RE: BA HANDIBEL SOCIAL IA SI MUNCESTE NU STA PE NET trimis de
( 9 aug 2008, 23:14:16
Vino la mine,te agajez eu,la constructii,vrei?Maine,te iau!La 11 la Biserica Catolica,te astept!
19.   La munca si ciocu' mic trimis de
( 9 aug 2008, 23:03:51
Sarkozy, probabil al doilea om, ca putere in lume, a divortat, si-a luat amanta de nevasta, iar francezii isi vad de treaba lor. Trebuie sa fii roman ca sa-ti pese atat de mult de ce fac altii si sa nu-ti vezi birna din ochi. "Comentatorilor" treceti la munca si vedeti-va de lungul nasului. Lumea ar fi mult mai buna daca ne-am vedea toti de viata si de necazurile noastre, daca am fi mai buni si mai empatici. Orice om merita sa fie fericit si iubit. Chiar si Hitler a fost iubit. Chiar si voi sunteti iubiti de cineva, cu toate defectele si calitatile voastre. Ciocul mic si la munca.
19.1  RE: La munca si ciocu' mic trimis de
( 9 aug 2008, 23:16:27
EXCELENT COMETARIU

20.   Humoreanca sucks trimis de
(10 aug 2008, 02:43:42
nu ma intereseaza cum arata,treaba ei,ci ma intereseaza ce scrie. am niste polite sa ii platesc inca de pe vremea obiectivuluiwinking,si o sa ti le platesc danutzokiss
21.   Domnu' lucreaza trimis de
(10 aug 2008, 04:56:32
Ce ai "draga" te gadila iarba, nuu Gheorghita, ma gadila barba.

Deci, fratele Orest va fi pe cai mari. Lucrarea Domnului este mare si inteleapta.
22.   A tunat si i-a adunat trimis de
(10 aug 2008, 08:09:49
Intre Gheorghe Fluierasu" care turna meciuri fara numar si care este o zdreanta ,ce bag sama ca pohteste la **** fresh si Oreste care baga mana-n curu vacii si este un cameleon ,il prefer pe primul, deoarece nu a facut moarte de om chiar si prin imprudenta. In rest, nimic nou sub soare. Amandoi sunt niste BABAGALI, ca de altfel intreaga clasa politica cu toti trepadusii ei. Sa auzim numai de bine.
23.   PT. D L FLUTUR trimis de
(10 aug 2008, 09:25:50
UNDE E PROCENTUL DE 30 % REPREZENTAT DE FEMEI, DESI IN TARA SUNT MAI MULTE FEMEI SAU POATE SUNT BUNE DE MUNCA SI VOI DE CALARIT.. ORESTE MAI BINE L TRIMITI CU VACA CA LA CE VOCABULAR ARE MA MIR CA MATALE D LE FLUTUR AI CARISMA SI STII SA VORBESTI , OARE PE CE CRITERII ALEGI CANDIDATII???? AM VOTAT CU VOI.... DAR CU CE OAMENI DEFILATI .....PSDE UL E MARE DE TOT.
24.   IN ATENTIA D-NULUI FLUTUR !!! trimis de
(10 aug 2008, 11:37:23
OARE NU MAI EXISTA ALTE PERSOANE CARE AR PUTEA CANDIDA ? NU AM RESPECT SI INCREDERE IN D-NUL GHEORGHE, NU ATAT PT. FAPTUL CA ARE AMANTE, CI PT. CA ATUNCI CAND A AJUNS IN PARLAMENT SI-A CAM UITAT VECHII PRIETENI SI SI-A RIDICAT NASUL MULT MAI SUS DECAT II PERMITE PREGATIREA SI STUDIILE SALE.OARE TREBUIE SA FIE APRECIAT DOAR PT. CA ESTE UN BARBAT PREZENTABIL, LA VARSTA SA?ALTE CALITATI SUNT NECESARE PT. A NE REPREZENTA IN SENAT. NU CREDETI ?
25.   Avrame trimis de
(10 aug 2008, 12:40:34
Mai nu stergeti comentariile. Aseara erau 54 si acum sunt 38. Nu lasati ca jidauca aia de Humoreanu sa va conduca. Sunt comentarii la adresa sa-si le asume sau sa le raspunda. Nu lasati evreica sa cenzurere pararile democratice ale cititorilor. Nu e de mirare ca in Romania comunismul l-au adus jidanii calare pe tancurile sovietice. Si asa a inceput calvarul, mai intai prin cenzura.
25.1  RE: Avrame trimis de
(10 aug 2008, 12:47:41
Sa nu ne referim la natie sau alte lucruri,nu am nimic cu evreii,sunt si ei oameni!Un unchi de-al meu din Germania,fost soldat in Al 2 lea Razboi Mondial avea o vorba::hai noroc si bani si moarte intre jidani!"Dar ma rog,el era hitlerist!Daca mai traia Hitler jidanii erau Rexona acum!
25.2  RE: Avrame trimis de
(10 aug 2008, 13:15:08
Cata vreme opiniile dvs. vizeaza articolul, puteti sa mai scrieti inca 58 de comentarii, in care sa spuneti ceva! Dar cand o singura persoana isi varsa veninul si frustrarile acumulate doar dumnealui sau dumneai stie cum, e deja alta problema. Ii recomand utilizatorului respectiv sa isi deschida un blog personal pe tema care il intereseaza atat de mult si sa o invite acolo pe doamna Maria Magdalenahappy si sa dezbata cat de aprins pot dumnealor problema. Acolo, nu pe website-ul unui ziar local. Va multumesc pentru intelegere.

26.   Atentie trimis de
(10 aug 2008, 17:43:36
asa prosti cum ai credeti pe pocaiti,sunt an jur de 35000 voturi la ei an jud suceava.
27.   Contra trimis de
(10 aug 2008, 18:15:56
va puteti inchipui cum va arata balan et company parlamentari niste inculti si niste borfasi
27.1  RE: Contra trimis de
(10 aug 2008, 20:56:17
Cum poate PD-L -ul sa puna pe lista asemenea lichele...hoti, smenari, slugi si fara pregatire(nu au nici o scoala terminata). Lumea comenteaza ca au cam terminat ...oamenii, in sensul ca astia-s toti si nu prea mai au ce arata la parlamentare! Balan, un borfas de drumul mare, cunoscut de toti, mai putin de Flutur care nici el nu-i sucevean si nu are de unde sa stie mersul la Suceava(care oricum nu se compara cu cel de la Gura Humorului...), se bucura la banii promisi in campania electorala, insa...nu acesta este scopul! Atentie!!! nu cu bani rezolvi problemele, ci cu relatii si cu ...prestanta. Candidatilor PD-L le cam lipseste asta!
27.2  RE: Contra trimis de
(10 aug 2008, 21:01:27
Deputat - la puscarie !!! Se poate si asa. Multe slugi ale lui Flutur(pupincuristi) s-au infiltrat pe liste, insa lumea vede, lumea stie si ...voteaza!!! Votul este mai puternic decat glontul! De glont mai poti scapa...
28.   Pacat trimis de
(10 aug 2008, 19:48:47
cum poate un bandit ca onofrey (orest)sa nu fie anchetat inainte de a candida mai departe ;de unde au nepotii onofrei bani de construit blocuri in radauti cind in anglia erau muritori de foame sau cum functioneaza orest impex srl sau masinilede carat lem din marginea ale cui sunt oare nu ale hotului de sub prefect mai oameni buni nu votati asemenea specimente stricate o nu cum nu putem avea ceva mai bun nu mai exista oameni in tara asta capabili sa ne reprezinte nu maihoti pacat pacat
29.   Pacat trimis de
(10 aug 2008, 20:05:26
bai tarane or fi 35000 de voturi eu iti spun ca sunt peste 100000 dar nici 200 nu voteaza cu otu de orest pacat de domnul flutur ca nu este informat asa ca intereseazate cine conduce mafia de hoti din suceava
30.   Atentie trimis de
(10 aug 2008, 20:15:25
mai orest inainte de a pleca in campanie poate mai vii o data la pod in marginea ca sa o mai ie odata chiar de la rudele tale pocaite si sa pleci cu coada intre picioare bravo Danule ai avut curajul sa gonesti hotul inapoi la suceava
31.   Adevar trimis de
(10 aug 2008, 21:24:39
Onofrei este intr-adevar pocait dar e un mare cartofor. El impreuna cu prietenul Petrica Ropota au jucat carti si au pierdut sume fabuloare. Este clar ca articolul cu Gheorghe Constanti este dat la cererea lui Onofrei si cu aprobarea lui Flutur.

Balan, care este pocait, are multi bani din zona interlopa a Sucevei. A dat cel putin 200000 Euro in campania lui Flutur. Dumitru Mihalescu este tot pocait din zona Vicovului. Se pare ca Flutur se bazeaza mult pe voturile pocaitiloe si de aceea a promivat 3 pocaiti. Flutur ca intemeitor al "Atosului Bucovinean" se pare ca doreste de fapt ca Suceava sa devina o enclava pocaita in care celelalte culte sa le devina slugi pe mosia lor. Rusine Flutur! Rusine!
32.   Bafta!!! trimis de
(10 aug 2008, 22:16:22
felicitari organizatiei pdl pt ajutorul acordat in clipele grele pentru sinistrati; inca o data au dat dovada de devotament; sunt sigur ca persoanele propuse pe colegiul suceava vor avea cele mai bune rezultate la alegerile generale; FELICITARI!!!
32.1  RE: Bafta!!! trimis de
(10 aug 2008, 23:12:07
toti am ajutat sinistratii , dar nu cu atita fala si nesimtire, cu tv, cu ziarele etc. PD_l in campanie electorala pe seama amaritilor care si-au pierdut casele
33.   FALSURI SI MINCIUNI trimis de
(10 aug 2008, 23:27:43
IMI PARE RAU AM AVUT O ALTA IMPRESIE DESPRE FLUTUR, ACUM M AM CONVINS
33.1  RE: FALSURI SI MINCIUNI trimis de
(11 aug 2008, 08:18:14
Gogule lasa ciocul mic,Dana Humoreanu este cea mai tare ziarista din sv,valabil si ptr. Taranul ,care habar nu are ce inseamna un ziarist profesionist ,
34.   Adevarul trimis de
(11 aug 2008, 08:25:21
abia acum vedeti fraierilor care este valoarea celor din Pdl ,cu astfel de parlamentari von ajunge Japonia din urma ....
35.   Adevarul trimis de
(11 aug 2008, 08:26:42
abia acum vedeti fraierilor care este valoarea celor din Pdl ,cu astfel de parlamentari von ajunge Japonia din urma ....
36.   Adevarul trimis de
(11 aug 2008, 08:28:23
abia acum vedeti fraierilor care este valoarea celor din Pdl ,cu astfel de parlamentari von ajunge Japonia din urma ....
37.   Zzzz trimis de
(11 aug 2008, 10:50:27
votati

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei