Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 aug 2008 - Anul XIII, nr. 186 (3867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Cercetat pentru afaceri ilegale cu alcool de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au început, în urmă cu două zile, urmărirea penală împotriva unui tânăr în vârstă de 26 de ani, acuzat de afaceri ilegale cu alcool de contrabandă.

Pavăl G., din municipiul Suceava, a ajuns să dea cu subsemnatul la poliţie, după ce, pe data de 30 iulie 2007, a fost surprins de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în curtea unui sătean din Hânţeşti, în timp ce, cu ajutorul unei instalaţii improvizate de îmbuteliere, pregătea mii de recipiente cu alcool pe care urma să le comercializeze pe piaţă.

Totul a ieşit la iveală în urma identificării, pe raza comunei Hânţeşti, a unui microbuz Mercedes, din care mai multe persoane descărcau recipiente de plastic, în care se afla alcool etilic.

Luat la întrebări de poliţişti, şoferul microbuzului a dat din umeri când a venit vorba despre documentele de provenienţă a mărfii, motivând că a cumpărat alcoolul de la un cetăţean ucrainean, ale cărui date de identificare nu le cunoaşte.

În Mercedes, oamenii legii au găsit aproximativ 100 de litri de alcool, restul mărfii fiind descărcat şi transportat deja în curtea casei respective. De altfel, poliţiştii au găsit în curtea cu pricina alţi 1300 de litri de alcool, într-un recipient uriaş de plastic, precum şi mii de sticle şi etichete.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Pavăl G. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „achiziţionare de alcool etilic şi de distilare de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi pentru producţie sau importatorii autorizaţi de astfel de produse” şi „utilizarea alcoolului brut, alcoolului etilic de sinteză şi a alcoolului tehnic ca materie primă pentru fabricarea băuturilor alcoolice de orice fel”, fapte incriminate în Codul Fiscal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetat pentru afaceri ilegale cu alcool de contrabandă.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cercetat pentru afaceri ilegale cu alcool de contrabandă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BA PRIMARU ALA PSD IST DA EXEMPLU DE INTREPRINZATO trimis de
( 9 aug 2008, 22:38:49
CAM MULTE SE INTAMPLA IN ACEA COMUNA,CAI MORTI VANDUTI CA VITA ,ALCOOL DE CONTRABANDA,CE E ACOLO FRATILOR SAT FARA CAINI?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei