Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 iul 2008 - Anul XIII, nr. 175 (3856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresivitate

Îşi abuza soţia, în prezenţa celor doi copii bolnavi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Cârlibaba îşi abuza fizic şi sexual soţia, în prezenţa celor doi minori. Copiii, unul în vârstă de cinci ani şi celălalt în vârstă de patru ani, au handicap grav şi accentuat.

Pe fondul băuturilor alcoolice, bărbatul îşi bătea cu cruzime soţia, îi vorbea urât şi o abuza sexual. Pentru că nu a mai rezistat calvarului şi agresivităţii soţului, femeia a fugit de-acasă într-o altă localitate şi şi-a lăsat copiii în grija tatălui.

Mama copiilor a anunţat Primăria Cârlibaba că a părăsit domiciliul, pentru ca asistenţii sociali să efectueze o anchetă socială şi să constate în ce condiţii trăiesc copiii ei. După efectuarea anchetei, specialiştii din primărie au anunţat Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava despre situaţia de risc în care se aflau cei doi fraţi. Copiii au fost luaţi din familia naturală şi duşi într-o casă de tip familial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îşi abuza soţia, în prezenţa celor doi copii bolnavi.
 Vizualizări articol: 2399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Îşi abuza soţia, în prezenţa celor doi copii bolnavi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DUCUCITUL trimis de
(28 iul 2008, 11:55:39
CINE ESTE DOMNULE,NENOROCITUL ALA SI DE CE NU-I DATI UN NUME?SA STIE SI LUMEA CE FENOMENE AVEM AN TARA ASTA DE RAHAT...ASEMENEA OAMENI AR TREBUI TRASI AN TEAPA SAU GHILOTINA A-R TREBUI SA-I REZOLVE! SA-SI PUNA DRACU O FRANGHIE DE GAT SI SA ASI DEA DRUMU DE PE STANCA DIN CENTRUL CARLIBABEI!!!BANUIESC CA ESTE UN BETIV ORDINAR CARE NU STIE CE ESTE FAMILIA SI A FACUT COPII ASA DE DRAGUL DE A FACE,DAR CAND ATREBUIT SA AIBA SI EL GRIJA DE ODRASLELE SALE SI-A DAT SEAMA CA ESTE MAI BINE LA FAGADAU SI A LASAT TOTUL PE SEAMA FEMEII,DUPA CARE ASI MAI BATE SI JOC DE DANSA SI DE SARMANII COPII BOLNAVI. ASTA ESTE TARA AN CARE TRAIM,FRUMOS TARE FRUMOS!SA SPERAM CA LEGEA SI PERSOANELE ABILITATE O SA-SI FACA DATORIA!PACAT DE COMUNA ACEA FRUMOASA CA SE DAU NUMAI EXEMPLE CIUDATE...LA BULAU CU EL!!!!!!!!!!!!!
1.1  RE: DUCUCITUL trimis de
(28 iul 2008, 12:55:48
cei care stiti despre cine este vb punetii numele la comentarii sa vedem si noi cine este aceasta fiinta fara creier,acest exemplu bun de urmat!!!!!!!!!!!!
2.   NENOROCITUL trimis de
(28 iul 2008, 12:15:19
Cine este magarul...de cind nu sa mai trezit din bautura prostovanul,pacat de sarmani copii, pentru ca tatal lor este un ducucit ei nu au nici o vina..pacat.
2.1  RE: NENOROCITUL trimis de
(28 iul 2008, 12:34:38
Cine credeti ca este acel salbatic?un nenorocit cre si-a baut mintile si a fost crescut pe stanca Tibaului,care nu se deosebeste de maimuta dar banuiesc ca si aia a-r avea mai multa minte decat acel salbatic incult asta este exemplu de cetatean fruntas. Un nemernic si un om de nimic...la calau cu el!!!!
2.2  RE: NENOROCITUL trimis de
(28 iul 2008, 13:04:55
bine a spus cine a spus,cand chinezii construiau marele zid noi ne facem de cap cu oile!antelegeti ce spun nu?asta ese urmasul celor ce faceau sex cu oile.

3.   Un aminal trimis de
(28 iul 2008, 12:47:11
astfel de oameni nu ar trebui sa traiasca intre oameni.ar trebui inchisi sub pamant la 10 m adancime

4.   La puscarie cu el! trimis de
(28 iul 2008, 12:52:05
Sa-l bage la puscarie si sa devina si el "femeia"cuiva, sa-l bata si sa-l abuzeze si pe el sexual o matahala de barbat scurt la minte si sa simta si el pe pielea lui suferinta si durerea. Iar pentru cosmarul care l-au trait acei copiii, saracii de ei, ar trebuie readusa pedeapsa capitala la noi in tara. Crime salbatice, violuri, abuzuri cum numai in cele mai urate cosmaruri si filme SF mai vezi....Scaunul electric! Suntem prea salbatici sa mai existe o sansa cu pedepse usurele!
5.   Hm.. trimis de
(28 iul 2008, 14:39:05
da, aveti dreptate sa-l judecati astfel pe taranul asta prostovan, da si mama copiilor e proasta rau. cum poti sa-ti lasi copiii cu asa un animal si sa pleci de acasa? poate ar fi trebuit sa-i ia si pe ei, daca avea putina mila. tarani jegosi si prosti. aduc pe lume copii pe care ii traumatizeaza cu mana lor, pe langa alte traume pe care le au din nastere. astia-s parinti? rusine sa le fie. inca ceva: nu desconsider taranii, sa nu ma intelegeti gresit, dar in cazuri de genul asta........is implicati in general taranii. si sunt unii dusi bine cu sorcova. saracii copii care ajung pe mana lor.
5.1  RE: Hm.. trimis de
(29 iul 2008, 11:48:00
mai fata tu ai citit bine ce ai scris??????????????????????????ce putea sa faca mama copiilor?????daca erai tu in locu ei sincer cred ca nici at�t nu faceai asa ca............................ si stai in banca ta
6.   Le-ai tinut lumanarea? trimis de
(28 iul 2008, 17:24:34
Doamna D Micutariu,de unde stii mataluta de aceste "abuzuri"?Le-ai tinut lumanarea.De ce nu verifici din 3 surse,inainte de a publica asemenea "stire"?Poate ca este adevarat,insa,dupa ce ai scris,mataluta esti "varza" in d-ale jurnalisticii.Poti d-ta D Micutariu,sa ne spui ce inseamna :femeia a fugit de-acasa si si-a lasat copii in grija tatalui,sau"o casa de tip familial"?
7.   Logica,bat-o vina trimis de
(28 iul 2008, 18:18:48
SUPERVIZOR,ai dreptate,aceasta Micutariu-ziarista de maidan,este de rasul curcilor.1.Dupa cum a scris,se intelege astfel:sotia a fugit de acasa,dar inainte de a fugi,o fi spus"mai barbate eu fug de acasa,ai grija de copii ca eu ma duc sa te denunt la politie".2.Cum o fi aratat casele "de tip familial" nu stiu,dar cred ca D Micutariu,a descoperit vreo cateva iar in articolul urmator putem vedea si o poza.Ha!ha!ha!ha!ha!.
8.   Sfinte... trimis de
(29 iul 2008, 19:22:00
pai...mai...o batea...o abuza...trebuia sa fak sh ea ceva mai repede...nu sa fuga acuma de acasa sh lasandu-sh sh copii k betivul ala nenorocit...ce proaste-s femeile care se lasa conduse de barbati:)....yo la-s fi ars sh torturat p ipoctitu ala dak era sotul meu....is puneam sa ma spele pe picioare k limba...nu sa imi faka mie ceva....darhappy...asta e unele nu au minte sh sufera...::)....totushi ..Ozi buna:P

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei