Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iul 2008 - Anul XIII, nr. 159 (3840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crimă neelucidată

Prostituata româncă ucisă în Italia era din Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără de 20 de ani din Siret, despre care poliţiştii afirmă că a fost depistată de mai multe ori practicând prostituţia, a fost ucisă cu sânge rece în oraşul italian Perugia. Ana Maria Temneanu şi-a găsit sfârşitul sugrumată în apartamentul în care locuia împreună cu o altă româncă, iar un albanez este principalul suspect al crimei.

 

Presa italiană a relatat că fapta s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apartamentul de la etajul cinci al imobilului din Madonna Alta, o zonă rezidenţială din Perugia, acolo unde suceveanca locuia.  Potrivit anchetatorilor italieni, Ana Maria Temneanu se stabilise în Italia în urmă cu aproape doi ani. Cu ocazia unor controale pe linie de prostituţie, românca a fost găsită la „locul de muncă” de câteva ori.

Poliţiştii italieni spun că Ana Maria Temneanu îşi racola clienţii, iar actele sexuale contracost aveau loc în apartamentul ei.

Chiar şi modul în care s-a petrecut crima arată că autorul sau autorii au intrat în casă fără a forţa uşa, fapt ce conduce la ipoteza că aceştia făceau parte din cercul de cunoscuţi ai tinerei sau erau clienţi racolaţi de pe stradă.

În acelaşi apartament unde a fost ucisă Ana Maria Temneanu, mai locuia o tânără din România, cea care a şi găsit-o pe suceveancă fără suflare.

Primele rezultate oferite de medicii legişti care au analizat corpul Anei Maria arată că ucigaşul a lovit-o mai întâi în cap, iar apoi a sugrumat-o.

 

Avea un copil de 2 ani în România

Ana Maria Temneanu a avut o viaţă agitată şi în România. Acum câţiva ani şi-a pus pirostriile, iar din mariaj a rezultat un copil, acum în vârstă de 2 ani. Din păcate, copilul nu va mai putea să-şi vadă mama decât în fotografii, iar tatăl peste câţiva ani, când va ieşi din puşcărie, acolo unde are de executat o condamnare.

Până una alta, copilul se află în grija bunicilor din partea fostului soţ, în localitatea botoşăneană Mihăileni, situată în apropiere de Siret.

 

Tatăl Anei Maria: „Nu ştiam că practică prostituţia”

Deşi stabilită în Italia de aproximativ doi ani, Ana Maria Temneanu venea destul de des acasă. Trăgea de obicei la Siret, la locuinţa tatălui ei, care divorţase de mama fetei în urmă cu mai mulţi ani.

Dănuţ Roşu a mărturisit că şi-a văzut fiica pentru ultima dată după Paşti.

„A venit acasă să dea examen pentru permisul de conducere. A picat la examen şi apoi a plecat în Italia. În august trebuia să mergem la ea, la Perugia. Ne-a spus că se mărită cu un albanez”, a spus Dănuţ Roşu.

Bărbatul a mărturisit că nu ştia că fiica lui practică prostituţia şi crede că aceste date au fost oferite de poliţia italiană doar cu scopul de a-i discredita pe români.

Totuşi, Dănuţ Roşu a adăugat că nu ştia exact cu ce se ocupa fiica sa în Italia.

„Ştiu că era casnică. Lucra la sediul firmei de construcţii a albanezului cu care trebuia să se mărite”, a precizat tatăl fetei.

 

Va fi înmormântată în România

Dănuţ Roşu a mai menţionat că înmormântarea va avea loc în România, de toate amănuntele privind repatrierea urmând să se ocupe mama Anei Maria.

„Am vorbit cu fosta mea soţie, mama Anei Maria, care a ajuns la Perugia pentru a asista la autopsie şi pentru a stabili cum va aduce acasă cadavrul. Mi-a spus că italienii ar fi reţinut doi albanezi şi o româncă, suspecţi în comiterea crimei. Mai multe date cred că voi afla zilele următoare”, a spus Dănuţ Roşu.

În ceea ce-i priveşte pe vecini, aceştia nu ştiau nimic despre crima din Italia, căreia i-a căzut victimă Ana Maria Temneanu.

„Nu am văzut-o de foarte multă vreme. O cunosc de când era mică, dar despre ceea ce făcea acum chiar nu pot spune nimic”, a mărturisit unul dintre locatarii blocului din Siret unde tânăra locuia împreună cu tatăl ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prostituata româncă ucisă în Italia era din Siret.
 Vizualizări articol: 1439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Prostituata româncă ucisă în Italia era din Siret3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e! trimis de
( 9 iul 2008, 14:08:35
A mai scapat tara asta de o curva,asa trebuie.Prostituatele nu se multumesc numai cu taxa de numar,mai julesc si lantisorul de la git si daca prind portmoneul clientului isi mai trage si de acolo ceva.O fi prins-o pe curvoi si a executat-o.Nu mai avem emblema cu calusarii si palinca,acum pe emblema sunt tiganii,curvele si hotii,ca astia suntem.
2.   Prostituata trimis de
( 9 iul 2008, 14:23:35
pentru autorul articolului care nu prea stie geografie:Mihaileni este in judetul Botosani.inseamna ca fata este din apropere de Siret,nu din Siret.
2.1  RE: Prostituata trimis de
( 9 iul 2008, 16:55:07
tu stii geografie.?

era scris ca fata este din siret,si la mihaileni se afla copilul ei,care sta la bunicii din partea tatalui.

3.   Unele trimis de
( 9 iul 2008, 14:36:21
nu criticati toate prostituatele, unele femei saracele is vandute la pesti si obligate sa se prostitueze, li se promit locuri de munca bune in tari vestice si cand ajung acolo se trezesc vandute, batute si violate. bine, nu e cazul pt majoritatea romancelor din italia, cele mai multe is acolo de buna voie, dar mai sunt si cazuri diferite...
4.   Cu geografia la pamint trimis de
( 9 iul 2008, 15:59:20
Autorul articolul habar nu are de geografie si de localitatile din judet.Probabil nu a primit banuti spaga si de ceea l-a durut in cot de articol
5.   Curvele isi merita soarta trimis de
( 9 iul 2008, 16:12:58
:)) Nu am parere de rau pentru curve. Si nu le mai plangeti degeaba pe cele care sunt vandute la pesti...cand au plecat din tara stiau foarte bine unde merg.Problemele apareau in momentul in care se trezeau ca nu se aleg cu nimic, pestii le luau banii; de aici si motivul unora de a merge la politie si a face PE VICTIMELE!!! CURVE HOATE si BORATE!
5.1  RE: Curvele isi merita soarta trimis de
( 9 iul 2008, 20:38:45
Asa este. Care isi imagineaza ca nevasta-sa e o sfanta si castiga bani frumosi din ingrijit batrani in Italia, Spania ... e un fraier care isi fura singur caciula. Deschideti ochii. Toate nefu-tutele se duc sa castige un ,,ban cinstit".
5.2  RE: Curvele isi merita soarta trimis de
( 9 iul 2008, 22:38:35
Bine zis, ne- tutele... Care e vina lor, ca barbatii ca tine nu pot?

6.   Www.cumparaturisuceava.ro trimis de
( 9 iul 2008, 20:33:51
www.cumparaturisuceava.ro faci cumparaturi online Livrarea la domiciliu GRATUITA in oras
7.   Nu o judecati gresit trimis de
( 9 iul 2008, 22:11:08
era o fata de treba, voi nu stiti prin ce a trecut ea, nu trebuie sa o judecati asa .la scoala era o fata premianta si invata foarte bine, eu stiu ce spun pt ca am fost colega de clasa cu ea,nu va luati de ea daca nu o cunosteti nu merita ea asta Dumnezeu sa o odihneasca in pace
8.   Regret trimis de
( 9 iul 2008, 23:20:48
asta e o nota buna pentru romania.asta fac romancele in italia.poate macar alte doamne de felul acesta s-ar trezi.cu Dumnezeu nu ne jucam
9.   Prostitutia se plateste cu viata trimis de
(10 iul 2008, 00:00:15
Multe romance, au trecut pe curvarie, atat in tara cat si in strainatate, si din pacate, sunt omorate de multi criminali!Eu chiar nu iteleg de ce isi gat joc de ele!Se pot castiga bani si din munca si nu este greu.Dar ce sa faci?Asta este prostia femeilor, prefera sa fie WC-ul boschetarilor, al tuturor nespalatilor amatori de sex, si apoi platesc cu viata!Daca sunt proaste, isi merita soarta. Sunt destule locuri de munsa in care se castiga bani, mai multi sau mai putini, depinde daca stii sa te descurci, dar ele cred ca daca se prostitueaza este bine.Ce sa faci, unde este minte putina, se cunoaste, prefera sa fie omorate de albanezi!Prostia se plateste, dar pretul este scump, viata!Ar trebui sa le omoare pe toate, sa se sature de servicii sexuale cu sute de barbati, ca sunt pline de boli!O femeie cinstita isi alege un barbat, pe care il are ca prieten sot si ii ajunge? Cum poti accepta sa fii prostituata tuturor nemernicilor, este cumplit!Doar daca esti drogata si nebuna faci asa ceva!
10.   D-ZEU SA O IERTE! trimis de
(10 iul 2008, 21:03:28
NU CRED CA SUNTETI IN MASURA SA JUDECATI....era o fata linistita din cate am vazut,eu fiind din bloc cu ea...pe cand stateam la varmea...cine stie ce motive a avut cand s-a apucat de asta...DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA...
10.1  RE: D-ZEU SA O IERTE! trimis de
(10 iul 2008, 21:07:29
PT GEORGE:U CREZI K TOATE FEMEILE SUNT CA NEVASTA-TA?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei