Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iul 2008 - Anul XIII, nr. 159 (3840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


De ce e muieretul în limbă după fotbalişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Cu atenţie mărită, orice fată se mărită!”, scandează optimist o lozincă provenită din acest public extrem de numeros, care este poporul român. Să recunoaştem că aşa şi este: fiecare damă de pe planetă îşi găseşte jumătatea, deşi ulterior realitatea din teren se poate arăta destul de neconformă cu aspiraţiile sale. Dar nu-i nimic; doar pentru asta s-a inventat divorţul, ca să se poată orienta spre altă jumătate, superioară calitativ. Căci scopul nu e să se mărite oricum, la îngrămădeală – de asta, după cum am stabilit deja, fiind capabilă orice purtătoare de fustă - ci „să pună mingea la păianjen”, cum se exprimă jargonul fotbalistic.

Şi fiindcă am ajuns aici, să menţionăm că între cele mai descurcăreţe fete din lume, dotate cu infailibilul radar de a-şi detecta jumătăţile, sunt majoritatea viitoarelor neveste de fotbalişti. Cineva le-a numit, plastic dar răutăcios, „lipitori”; cu menţiunea că sunt lipitorile cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă din întreg regnul animal.

Desigur, rareori o căsnicie cu un fotbalist durează, ca şi când pietrele ce zidesc acest tip de cămin ar fi rotunde ca mingea şi ar sta greu locului; însă riscului de care vorbim i se supun mai toate cuplurile din lume, nu doar cele fotbalistice. Dar măcar, când vine clipa divorţului şi a tribunalului, nevestele de fotbalişti rămân cu amintiri mult mai durabile şi mai palpabile decât imaginea scenelor de dragoste de la începuturile relaţiei. În cazul nevestelor de fotbalişti, partajul e partaj, iar pensia alimentară e pensie alimentară, nu bani de cărat zilele de ici-colo, de azi pe mâine. Dacă te numeri printre nevestele de fotbalişti, aştepţi chiar cu emoţie şi speranţă ziua când el îţi va spune: „Draga mea, între noi totul s-a terminat!” şi iei divorţul ca pe un prilej de chiverniseală. De fapt, acesta e motivul pentru care se căsătoresc cele mai multe fete cu fotbaliştii: ca să aibă de unde divorţa.

De aia sunt, în tribunele stadioanelor, o grămadă de fete numai bune de măritat. Contrar aparenţelor, ele nu-s interesate să urmărească partida, ci să-şi urmărească posibilele viitoare partide.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce e muieretul în limbă după fotbalişti.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
De ce e muieretul în limbă după fotbalişti4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumos scris. trimis de
( 9 iul 2008, 15:01:12
Mi-a placut cum a fost scris articolul.
2.   Argou trimis de
( 9 iul 2008, 15:20:39
Ma deranjeaza titlul...Poate e intr-un "argou" necunoscut mie....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei