Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iun 2008 - Anul XIII, nr. 128 (3809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragedie

Sinucidere din dragoste, cea mai probabilă variantă în cazul elevului care s-a spânzurat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevul în vârstă de 17 ani care şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se cu o funie a ales să moară, cel mai probabil, din cauza dragostei neîmpărtăşite. Fratele băiatului, mătuşa şi bunica vorbesc despre o colegă de liceu, o anume Livia, care ar fi fost prietena băiatului şi de care acesta s-ar fi despărţit de curând.

Pe de altă parte, nici unul dintre apropiaţi nu pot fi siguri 100% că acesta este motivul pentru care tânărul şi-a luat zilele, el refuzând în ultima vreme orice cale de comunicare.

 

De două săptămâni de izolase de apropiaţi

Cozmin Gheorghe T., era din comuna Todireşti, satul Părhăuţi, şi învăţa la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava. Băiatul stătea în chirie la o casă de la ieşirea din Suceava spre Plopeni, la o rudă îndepărtată.

A fost găsit atârnat în ştreang, de grindă, în camera sa, duminică dimineaţă. Şi-a luat zilele în noaptea de sâmbătă spre duminică, din camera sa auzindu-se pe tot parcursul nopţii muzică.

Băiatul a lăsat un bilet înainte de a-şi pune capăt zilelor, fără însă a da de înţeles prea multe cu privire la motivele sinuciderii. În rândurile scrise, tânărul şi-a cerut scuze părinţilor pentru gestul făcut, a cerut ca nici unul dintre colegii de şcoală să nu vină la înmormântarea sa şi a lăsat numărul de telefon al unei fete, care să fie contactată.

Acasă la Todireşti i-am găsit pe fratele mai mic al băiatului, pe bunica şi pe mătuşa sa. Părinţii erau la morgă, de unde urmau să ridice corpul neînsufleţit şi să-l aducă acasă pentru înmormântare. Toţi au observat un comportament total ieşit din comun al băiatului în ultimele două săptămâni.

Era mai tăcut ca niciodată, refuza orice dialog chiar şi cu părinţii, şi prefera să stea mai tot timpul singur, departe de ochii celorlalţi. Despre prietena sa, Livia, rudele ştiu foarte puţine, aflaseră doar că s-a despărţit de ea de ceva vreme. Fratele şi bunica băiatului spun că şi-ar fi luat zilele din cauza decepţiei în dragoste, însă nu cunosc amănunte.

„Mamă-sa îl tot întreba ce are, de vreo două săptămâni ceva nu era în regulă la el. Ori prietena, ori ceva de la şcoală, nu ştim ce să spunem. Era un băiat bun, cuminte, vorbeam de multe ori cu el, toată lumea s-a mirat de gestul său”, a povestit şi un vecin, Nicolaie Bejenaru.   

Pe de altă parte, rudele ne-au spus că băiatul se plângea acasă de severitatea dirigintelui, care îi apostrofa adesea pentru că nu dorea să poarte uniformă ori pentru că avea absenţe.

 

Dirigintele, preocupat să ne ţină departe de elevi

La Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară profesorii evitau să vorbească de moartea băiatului. Dirigintele de la clasa a IX-a F (unde învăţa elevul) profesorul de sport Ioan Gavrilă Braicu, a refuzat să spună ceva despre elevul său, invocând faptul că nu doreşte să aducă vorba despre el până ce nu va fi îngropat.

Acesta a încercat să ne interzică să vorbim cu colegii elevului, invocând că aceştia nu doresc să facă nici un comentariu cu privire la moartea tragică a colegului lor. Lucrurile nu însă stăteau tocmai aşa. La ora de sport am reuşit să vorbim cu una dintre colege, care ştia şi ea de existenţa unei fete Livia, din altă clasă a liceului, şi care şi-a caracterizat colegul ca fiind un băiat bun, dar închis în el de ceva vreme.

Imediat însă şi-a făcut apariţia profesorul Braicu, care ne-a invitat să părăsim terenul pe un ton jignitor.

Trebuie spus că în discuţiile pe care le-au avut cu poliţiştii, părinţii băiatului au declarat că elevul se plângea în trecut de severitatea excesivă a dirigintelui, care i-ar fi adus adesea jigniri. Tânărul avea unele probleme la şcoală, fiind în situaţia de a rămâne corigent la unele obiecte, şi avea şi absenţe.

Acest nefericit caz este al treilea suicid în rândul elevilor înregistrat de la începutul anului în municipiul Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sinucidere din dragoste, cea mai probabilă variantă în cazul elevului care s-a spânzurat.
 Vizualizări articol: 1251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 8 voturi
Sinucidere din dragoste, cea mai probabilă variantă în cazul elevului care s-a spânzurat3.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Of... trimis de
( 3 iun 2008, 09:38:36
of

2.   ... trimis de
( 3 iun 2008, 09:48:19
Eu sunt o fosta colega de clasa a lui Trandafir Cosmin, dar mam transferat tot din cauza domnului Braicu.Este adevarat k dom diriginte tot timpul avea ceva cu Cosmin, jignindul mereu, cu vorbe urate, baiatul venind de la tara dintr-un mediu retrat, ajungand aici printre diferite caractere, era mai sensibil, avea o fire mai slaba, dar domn Braicu nu era ora sa nu il scoata in fata clasei dandul examplu negativ pt clasa, adresandui cu cuvinte deosebit de jignitoare, dupa cum bine stiti.Era un baiat bun, cuminte, ne intelegeam f bine , ji nu ii adevarat k avea ff multe absente din spuse fos fostilor mei colegi , ar trebui sa le luati ji lor un interviu, k ei au sa va spuna multe.Ca sa vedeti domnul Braicu nici nu a avut bunavointa sa vine cu noi la priveghi, si totusi eu ma intreb : DE CE?...oare il musca constiinta?Daca are asa ceva.Acum orice am zice noi nu vom putea sal aducem inapoi pe scumpul nostru coleg .Dumnezeu sa te odihneasca in pace,ji sa te primeasca in casa lui .
2.1  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 10:14:49
Draguta, mai intai invata sa scrii corect gramatical si dupa aceea poti sa iti dai cu parerea la ziar.
2.2  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 10:17:04
ioana ! esti complet analfabeta ! pune mana pe gramatica limbii romane inainte de a-ti posta tampeniile pe internet ! baiatul care a murit , Dumnezeul sa-l ierte , trebuia sa se supuna regulamentului scolii. absente cat mai putine si doar motivate , portul uniformei etc

dirigintele are printre altele si rolul de a veghea ca elevii sa respecte ROI al scolii.
2.3  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 12:06:50
Pentru.... ERTY & ION....o fi gresit Ioana din punct de vedere gramatical .Dar..... de la a gresi gramatical .... la.... analfabetism.... e distanta mare .Asa ca, lasati copii sa-si spuna oful . Poate asa se va afla adevarul ..... Apropo...... ion.... tu esti analfabet dupa numele de botez...:)))))))))))
2.4  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 12:23:53
subscriu la ceea ce spune ioana.tot orasul a auzit de profesorul braicu si de faptul ca la el educatia se face cu jigniri si cu bataie.stiu cu siguranta si directoarele si colegii profesorului aceste lucruri dar probabil nu vor sa vorbeasca.pacat.dupa parerea mea acest individ nu are ce cauta in sistemul de invatamant dar ......
2.5  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 13:12:07
ANALFABET SAU NU, SI MATALUTA SCRII INCORECT (copiii e cu trei de i).
2.6  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 13:41:26
ERTY si ION sunteti din clica de angajati ai ....liceului !!

nesimtitilor , ziceti ca n-are dreptul sa spuna...ADEVARUL ??

vine si randul vostru si chiar poate acum o sa se gaseasca cine sa va puna la punct !!!

se vede din...comentariile voastre ca sunteti...lichelele din angajatii liceului !!

ioana poate ar trebui sa invete gramatica , DAR VOI TREBUIE SA INVATATI SA FITI ...OAMENI !!!

jigodii nesimtite !!!

voi cati elevi aveti pe....constiinta ?

scuze , am uitat ca....lichelele si jigodiile ca voi nu au...constiinta !!

2.7  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 13:47:25
lasati gramatica fetei acum, ca nici voi nu suneti mai grozavi daca va abateti de la subiect. la ce a spus ea ar trebui sa ne concentram, dar degeaba ne concentram aici, singuri, ca prostii, daca inspectoratul scolar nu face nimic in privinta acestui profesor, si a altora ca el.

iar tu, ion, esti poate vreo ruda a nimicului de braicu, ca nu-l pot numi profesor, sau un coleg de-al lui , de....aceeasi teapa. sau poate ma insel, dar dupa cum vorbesti, nu ai inima si nu meriti sa traiesti, pentru ca ocupi degeaba loc pe terra.

bineinteles ca regulamentul scolii trebuie respectat, dar niciodata n-ai sa-l faci pe elev ascultator si supus, adresandu-i jigniri. din pacate, exista fooooooooaaaaarte multi profesori care fac uz de ele. eu cred ca se poate sa educi un elev si prin multe alte metode care, va spun eu, dau rezultat absolut. da, sunt un cadru didactic si credeti-ma ca atunci cand am incercat sa jut elevul si sa-i demonstrez ca are valoare si ca se poate alege ceva din
2.8  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 13:54:13
el, am vazut si am simtit ca elevul se ridica, ca are rezultate mai bune, ca are mai multa incredere in el. niciodata nu am jignit elevii, din orice categorie sociala ar fi. ba chiar mi-era mila de cei saraci, fara incredere in ei, sau chiar slabi la invatatura. mi-a placut si imi place sa-i ajut, nu sa-i terorizez.terorizandu-i, niciodata nu vor avea drag de scoala sau de profesori. si am avut rezultate foarte bune, mai ales la capitolul disciplina, cu elevi PROBLEMA. deci, luati aminte, cei care jigniti elevii in fata clasei sau carora le aplicati note proaste doar pentru ca prima nota a lor a fost proasta, doar pentru ca nu va place fata lor, doar pentru ca vin de la tara, etc etc. un profesor adevarat demonstreaza ca este.....un profesor adevarat.
2.9  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 14:02:10
pentru ce suntem profesori? pentru ce stim pedagogie? PENTRU A PUTEA AJUTA SI INTEGRA SI PE CEI SENSIBILI. un elev sensibil nu rezista terorii aplicate de un profesor. cred ca un profesor trebuie sa fie si prieten cu elevul. bineintele, nu sa-si permita orice cu ei, si asta o vor intelege numai cei care au darul de a fi profesori si care pricep menirea asta. a fi profesor, zic eu, nu inseamna sa te arati superior elevilor prin atitudini urate. superiori suntem facandu-i oameni, facandu-i sa se simtavalorosi. nu prosti.
2.10  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 17:00:52
am citit cu stupefactie toate comentariile care par a avea fiecare un sambure de adevar dar EL A REFUZAT SA VINA COLEGII LA IMORMANTARE, de ci cu ei are ceva si nu cu proful sau altcineva, pe prietena sa a dorit sa o anunte familia, deci ce avea totusi cu colegii astia care pozeaza in maltratati si neintelesi

3.   Injuraturi la ordinea zilei trimis de
( 3 iun 2008, 10:20:52
Acestea sunt tolerate si nimeni nu face nimic. De ce?
3.1  RE: Injuraturi la ordinea zilei trimis de
( 3 iun 2008, 11:31:41
Ioana iti las un numar de telefon la care sa ma contactezi si sa imi povesteti mai multe despre colegul tau si despre atitudinea profesorului Braicu. 0747.050.429
4.   Prosti trimis de
( 3 iun 2008, 10:35:46
Doamne........din cauza dragostei......inteleg dar nu trebuie sa se sinucida pentru asta..putea sa vorbeasca cu cineva....sail ajute cineva.....sa merga mai departe nu sa se sinucida pt.asta..doamne atata educatie le da parintii....le-au dat parintii copilului.gata am terminato nu ma intereseaza........bye bye

5.   .. trimis de
( 3 iun 2008, 10:40:42
Astea sunt tampeni?....Este pur adevar....adevar care doare.....:(....
6.   .... trimis de
( 3 iun 2008, 10:56:59
Va rog tare mult sa-l intrebati si pe dirigintele baiatului dl. Braicu de ce s-a sinucis acesta.Sa stiti ca o mare vina are si el .Tot timpul l-a scos in fata clasei si l-a dat exemplu prost in fata colegilor. Ii punea pe colegi sa rada de el ca are fata de ,,bidon turtit,, ca fumeaza, ca pute etc. Acest diriginte este un om de nimic pe toti copiii ii face prosti , vaci,boi ii injura si nimeni nu face nimic. Vedeti cati copii au fost pe 15 sept. 2007 inscrisi la clasa lui si cati au mai ramas acum. Majoritatea s-au transferat din cauza lui. Copilul asta provenea de la tara dintr-un mediu linistit si cand a venit in oras la scoala printre nebunia de aici saracu nu a mai rezistat mai ales ca dirigintele ii facea zile fripte. Colegilor le este frica sa dea declaratii fiindca i-a amenintat.Sunt multe de spus, familia este distrusa si lumea este uimita.Situatia lui scolara nu era chiar de speriat.Era foarte sensibil si nu-i placea sa fie tot timpul criticat. Va rog mai analizati!!
6.1  RE: .... trimis de
( 3 iun 2008, 11:34:19
Astept sa ma contactati pentru a vorbi mai multe despre atitudinea profesorului Braicu.
6.2  RE: .... trimis de
( 3 iun 2008, 13:53:56
ANONIMULE , cauta pe PAIU si scoate la iveala tot ceea ce facea acel ...NESIMTIT , ca sa vada lumea ce personal are directorul liceului !!!

nu ...ingropa adevarul impreuna cu COSMIN !!!
6.3  RE: .... trimis de
( 3 iun 2008, 17:45:48
buna, sunt de acord pt a va contacta sa va dam cat mai multe informatii despre acest profesaor ,BRAICU PT K VOI NU STITI CE FEL DE PROFESOR ESTE ACESTA, CARE SE CREDE CA ARE MAI MULTA SCOALA DACAT TOATA SUCEAVA,chiarva rog sa continuati cu acest caz tragic...
6.4  RE: .... trimis de
( 3 iun 2008, 17:55:36
si insistati de ce nu a lasat elevii sa stea de vorba cu oamenii de la presa...??????????????????????

7.   .... trimis de
( 3 iun 2008, 11:04:10
nu cred ca un copil normal se sinucide din cauza dirigului....nu mai aruncati cu noroi intr-un profesor ...ce vina poate sa aiba el.
7.1  RE: .... trimis de
( 3 iun 2008, 12:25:36
inseamna ca nu il cunosti pe braicu.
8.   .... trimis de
( 3 iun 2008, 11:06:35
si nu cred ca greselile gramaticale sunt importante acum....fata a zis ce a avut de zis.
9.   Jos cu "dirigu" trimis de
( 3 iun 2008, 11:25:17
Daca este adevarat ce au detailat colegii baiatului decedat, acel profesor merita sa fie exclus din invatamant, si sa stea la mititica.

Este foarte adevarat ca unii copii mai ales fiind sensibili, pot claca datorita presiunii ce o intampina, mai ales din partea profesorilor deoarece acestia au autoritate si le pot face rau foarte usor.

Cei ce posteaza comentarii negative si pro diriginte, ori e ruda ori posteaza chiar el.

Insa din pacate inca se mai regasesc astfel de nenorociti care distrug mentalitatile copiilor, si nu uitati ca in mare parte a vietii vo petreceti in scoli, iar daca unii nenorociti ca acel dirig inchide personalitati in sine, le distruge viitorul si increderea in sine.....

9.1  RE: Jos cu "dirigu" trimis de
( 3 iun 2008, 13:17:32
Tie cine "ti-a distrus mentalitatea"? Cine ti-a "inchis personalitatea in sine"? si dupa ce articol de lege v-a intra profesorul la mititica? Poate ca ai ceva dreptate, dar sedimenteaza-ti mai intai ideile...
10.   Din greseala trimis de
( 3 iun 2008, 12:31:11
pai daca ei prefera sa se sinucida decat sa faca o echipa de basebal si sa il folosesca pe braicu pe post de minge este problema lor .... oricum naspa stim toti ce faci asta .. dar cu cine poate si cine ii permite straight face .... si inca ceva FEMEIE E DIAVOLUbig grin din prima .............
11.   Niste frustrati trimis de
( 3 iun 2008, 12:40:34
parerea mea este ca acesti profesori au fost niste frustrati la viata lor si acum se razbuna pentru a recupera timpul si lucrurile piredute asta e o problema mintala si parerea mea e ca nu au ce cauta in invatamant pentru ce sa se razbune pe noi.....cu ce ii face sa se simta mai bine???? ar trebui un consult periodic dar nulti nu o fac se duc cu ceva la medic si ies cu fisa medicala asa ceva nu este posibil cand ai de lucru cu elevii....ar trebui un consult medical amanuntit si facut serios nu cu plocoane
12.   Imbecili trimis de
( 3 iun 2008, 12:53:55
daca cineva e atat de idiot incat sa se sinucida indiferent care ar fi motivul:dragoste,a dirigului sa`mi fie cu parere de rau persoana nu e pe deplin sanatoasa...regretele raman bineinteles dar mentalitate cuiva nu se cultiva in clasa a 9`a ci pana atunci...eu consider ca cel mai probabil sunt vinovati parintii ca nu i`au atribuit o mentalitate sanatoasa fiindca nu e normal sa te sinucizi oricare ar fi motivul,stim cu totii ca e cel mai mare pacat
13.   Chiar asa trimis de
( 3 iun 2008, 13:22:21
"LUCRURILE NU INSA STATEAU CHIAR ASA" - fragment de articol.
14.   Adevarata fatza a democratiei este NESIMTIREA trimis de
( 3 iun 2008, 13:32:06
am citit comentariul lui IOANA si ANONIMUL , am citit si celelalte raspunsuri si pot sa va spun ca majoritatea celorlalte raspunsuri sunt opera NESIMTITILOR !

reiese destul de clar ca dirigintele are o vina destul de MARE , atunci intreb : UNDE ERA DIRECTORUL ? UNDE ERAU COLEGII DIRIGINTELUI ? UNDE ERAU INSPECTORII SCOLARI ?

oameni buni , incearca IOANA si ANONIMUL sa arate ADEVARATA CAUZA si COMPORTAMENTUL DIRIGINTELUI si imediat apar NESIMTITII care-si dau cu parerea despre ortografie si gramatica !

asta nu este altceva decat o PRIMITIVA forma de a DISCREDITA persoana care ar avea posibilitatea sa scoata adevarul la iveala !

ca sa nu mai adaug intrebarea : PE CE BAZA SA FORMULAT ACEST TITLU AL ARTICOLULUI ?

bineanteles ca clica de angajati ai liceului ar dori un deznodamand ca in titlu !

RUSINE SA VA FIE NESIMTITILOR.

DAR NESIMTITII NU AU RUSINE.
15.   REDIRIJARE trimis de
( 3 iun 2008, 13:37:48
generatia EMO...

stiti sa aruncati cu noroi, voi - lepre antisociale - nu va e rusine, nesimtiti ce sunteti.... de-abia asteptati un articol in care se murdareste imaginea unui profesor, imaginea scolii! le vanatzi ca niste sacali ce sunteti... vi se scurg balele dupa FENOMENAL, EXTRAORDINAR (gen OTV) si de-abia asteptati sa mai barfiti ca niste babe cocosate.

nu e bine sa vorbesti **** de rau... DAR baiatul asta avea probleme psihice. filosofez - care copil normal isi ia viata? cati dintre voi v-ati gandit la asta? si cati din cauza unui profesor?

da, inteleg - m-am certat cu iubita, m-a parasit iubita, m-a batut tata, etc.

dar nu M-A CERTAT DIRIGU!

HAI SA FIM SERIOSI!!
15.1  RE: REDIRIJARE trimis de
( 3 iun 2008, 13:49:42
serios daca vrei sa fii , trebuie sa incepi cu...tine !!!

baiatul avea ...probleme psihice si asta o spun fara nici o ...retinere , dar intrebarea este ; CINE A CAUZAT DEVIATIA PSIHICA A BAIATULUI ??

generatia EMO ?? ai citit comentariile lui IOANA si ANONIM ???

adevarul tu-l numesti....scurgere de bale ???

dece generalizezi cazul ?? ce inseamna ;"...cati din cauza unui profesor? "

da ce vrei sa spui ca , chiar daca ar fi primul caz , E PREA PUTIN ??

ma tu stii ce inseamna sa-ti pierzi copilul dupa 17 ani in care l-ai ingrijit si l-ai crescut ?

esti un...profesor , dar nu vad ce-ar putea invata elevii de la tine in afara de...."generatia EMO " !!!

esti un...ratat !!

16.   Pentru temida trimis de
( 3 iun 2008, 14:24:50
laughing))) N-AI CU CINE .... N-AI CU CE....NIJTE..T..... Degeaba iti tocesti degetele pe tastatura. Mentalitatea nu poti schimba . Pacat de sarmanul copil ,dar poate vocile colegilor sai se vor face auzite . Apropo ...J... e pus intentionat.
17.   Braicu gunoiule trimis de
( 3 iun 2008, 14:42:33
se apropie scadenta gunoiule... ti-ai batut joc o viata de elevi, acum va trebui sa platesti!!!!!
18.   .. trimis de
( 3 iun 2008, 15:07:50
Mai Ion ...domnul intelectual ...mai bine eu analfabeta ...decat k Braicu un om de nimic .....care nu face decat sa umileasca elevi ....sai jigneasca.Sunt multe de spus , dar nimeni nu ia in considerare spusele unu elev ...
19.   ... trimis de
( 3 iun 2008, 15:13:44
Cei de la ziar ...De ce nu mergeti sa intrebati de colegi lui Cosmin ce comportament avea BRAICU fata de el , cum il umilea ...Nu va puneti intrebarea de ce nu va lasati sa vorbiti cu elevi cand ati fost la scoala spunand k colegi nu au nimic de comentat despre moartea baiatului...Credeti oare k elevi chear nu aveau nimic de zis......Ganditi unpic ji analizati problema cosand toate cap la cap ...sa vedeti k se leaga toate.Nu lasati sa ingrope adevarul odata cu Cosmin.....va rog sa luati masuri...
20.   Dumnezeu sa-l ierte trimis de
( 3 iun 2008, 15:42:01
lasati ca politia doarme linistita somn usor.......,
20.1  RE: Dumnezeu sa-l ierte trimis de
( 3 iun 2008, 22:41:21
Dormeam de mult!
21.   Retarzi trimis de
( 3 iun 2008, 15:53:24
toti cei care intra numai sa comenteze comentariile postate de altii sunt niste retarzi, cretini ce nu isi poate zice pasu si incepe a critica criticile altora....spunetiva opinia daca o ai...
22.   Ioana si anonimul trimis de
( 3 iun 2008, 16:05:25
scriu ADEVARUL. Sunt o fosta eleva al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentara pe atunci Liceul Alimentar nr.3. Si in clasa mea au fost probleme din cauza acestui "profesor". Aveam un coleg din Botosani pe care din "tara paielor" nu-l scotea. Pe o colega a trimis-o la origini, toti colegii i-au spus profesorului ca mama ei murise, nu a mai avut replica d-l Braicu.De bataie nici nu mai spun, daca iti adreasa o intrebare si nu stiai ce sa raspunzi te lua la palme.Cei care il au sau l-au avut ca profesor stiu despre ce vorbesc.
23.   Despre Braicu trimis de
( 3 iun 2008, 16:29:17
Au trecut ceva ani de cand am terminat liceul. Imi amintesc si acum ce frica aveam (toata clasa) cand trebuia sa mergem la sala de sport pentru ora de educatie fizica. Oricat de mult incercai sa faci lucrurile cum trebuie tot gasea "nenea" Braicu un motiv sa te jigneasca sau chiar sa te loveasca. Credeam ca a iesit la pensie si au scapat bietii elevi. Pacat ca nu se poate face nimic in astfel de cazuri,toata lumea tace si inghite.Atunci era un alt regim, nu aveai cum sa faci ceva dar acum...Braicu nu are ce cauta in invatamant. O eroare grava . Cred ca generatii de elevi ar avea aceeasi parere.
24.   NU ACUZ PE NIMENI DE NIMIC DAR... trimis de
( 3 iun 2008, 17:01:04
AM TRECUT SI EU PE LA ACEST LICEU CU MAI BINE DE 20 DE ANI IN URMA SI IMI ADUC BINE AMINTE DE DL. PROF. BTRAICU,DE CAT DE SEVER ERA SI DE FELUL IN CARE STIA SA TE UMILEASCA...ERA GENUL DE OM CARE LE STIA PE TOATE CARE SE CREDEA UN BURIC AL PAMANTULUI !VORBA LUI PREFERATA ERA :"MAI TARANUS"...UN PROFESOR TREBUIE SA FIE IN PRIMUL RAND UN BUN PEDAGOG ,UN BUN PRIETEN CU ELEVUL(PANA LA LIMITA PASIBILA!)SI MAI APOI PROFESOR...DACA A RAMAS ACELASI TIP DE OM E MARE PACAT. INSEAMNA CA N-A INVATAT NIMIC DE LA VIATA , DAR MAI ALES INSEAMNA CA MESERIA NOBILA DE "PROFESOR" A FOST O MARE EROARE PENTRU VIATA DOMNIEI SALE... PACAT,MARE PACAT !
25.   Braicu trimis de
( 3 iun 2008, 17:10:37
ba nene braicule nebun mai esti
26.   Despre braicu ioan trimis de
( 3 iun 2008, 17:39:42
deji unii spun k este un profesor cu multa scoala nu prea se observa dak ar avea aja multa carte ar stii sa respecte ji poate aja ar fii mai mult respectat.De ce isi bate joc de nijte copii nevinovati?de ce nu se face dreptate ????????

de ce acest om nu are mila ??????????????
27.   Ooooo trimis de
( 3 iun 2008, 17:48:06
Cred k domnul Braicu nu ar avea ce sa caute in invatamant...un astfel de profesor daca se poate numi "profesor", ar trebui supus unor jigniri care le face si el altor copii nevinovati. Copii sunt trimisi la scoala ca sa invete ceva, nu sa fie jigniti si batuti aja cum face acest profesor. Este o rusine a invatamantului superior, iar dupa toate aceste comentarii care s-au adus la adresa lui cred k ar trebui sa demisioneze. Dumnezeu sa-l ierte pe Cosmin!!!
27.1  RE: Ooooo trimis de
( 3 iun 2008, 20:44:39
Demisia? Glumesti. Trebuie mult bun simt pentru chestia asta. Unuia care vorbeste ca el si care loveste elevii, mai mult ca sigur ca-i lipseste.

De intimplat nu o sa i se intimple absolut nimic. Degeaba tipa cei de pe forum. Protectia unuia ca asta e asigurata de altii si mai nesimtiti ca el, unii avind chiar nume de wc-uri!
27.2  RE: Ooooo trimis de
( 3 iun 2008, 22:14:18
e buna asta cyu nume de veceuri dar cred ca te stepti la prea multe de la madam daca crezi ca se va prinde .trebuie sa o spui directv ca sa priceapa tot prostul:e vorba de madame buda niga craita director al col. de ind. alim.
28.   Braicu nare ce cauta in invatamint trimis de
( 3 iun 2008, 17:58:43
acest individ nare ce cauta in invatamint......doar ca are pile...........el il are pe cozmin pe constiinta

29.   Despre braicu trimis de
( 3 iun 2008, 17:59:46
intradevar ,acest dom braicu este un om fara sufle,un om care nu stie sa respecte o persoana,un om care se crede cel mai perfect!!!!!!!mare pacat deoarece multe persoane sufera din cauza lui!!!!!!!! va rog contactati elevii lui ca sa aflati mai multe!!!!!!
30.   Domnule director de la colegiul tehnic , raspunde trimis de
( 3 iun 2008, 19:30:05
dumneata esti raspunzator de cadrul didactic din colegiu !

dumneata ar trebui sa stii totul despre toti cei care sunt sub conducerea dumneavoastra !

dumneata ar fi trebuit sa-ti controlezi parerea elevilor despre profesorii dumneavoastra !

dumneavoastra ar trebui in primul rand sa cereti iertare pentru viata acestui tanar !

sa nu spui ca n-ai stiut nimic despre "talentele" acestui angajat al dumneavoastra ca in acest caz chiar sunteti total incompetent !

domnule director sper ca ati citit comenariile elevilor si al fostilor elevi din colegiul dumneavoastra .

acum ca ati citit , aveti poate BUNUL SIMT sa dati ochii cu colegii lui cosmin ?

cu parintii lui cosmin ?

cu restul parintilor ?

ce-o sa le spuneti ?

ca ceea ce-a facut a facut din dragoste ?

o sa mintit mai departe si-o sa tineti partea incompetentei mai departe ?

rusine

30.1  RE: Domnule director de la colegiul tehnic , raspunde trimis de
( 3 iun 2008, 20:51:17
Directoarele nu stiu cum sa ascunda rahatul sub pres. Au mai fost "N" cazuri si tot cu acest asa zis profesor. De fiecare data s-au musamalizat cu nesimtire de catre Buda, asa o cheama pe directoarehappy )

31.   Braicu injura copii trimis de
( 3 iun 2008, 19:59:24
Donmul Braicu se baga de multeori in viata copiilor.El la batjocorit mult pe Cosmin il scotea de multe ori in fata clasei si il facea "mocofan"si mai zicea ca are "fata de bidon turtit".Cosmin a fost o persoana care punea tot la suflet.Si nu e adevarat ca el sa sinucis din dragoste el tinea la fata aia ca la o sora.

Va spun eu pentru ca am citit biletul,si cu colegi se intelegea foarte bine mai ales cu mine.Nu am degete la maini ca sa numar de cata ori ma injurat Braicu de mama el nu merita sa stea in invatamant.As dori sa fie dat afara din invatamint.Gata
32.   Braiculeeeeeee trimis de
( 3 iun 2008, 20:06:59
ma ,braicule nu ai ce cauta u in inv. scotetil afara ca nu e bun de nimic
33.   PACAT. trimis de
( 3 iun 2008, 20:28:26
TREBUIE AJUNS LA O CONCLUZIE CLARA PRIVIND MOTIVELE PENTRU CARE ELEVUL RESPECTIV SI-A LUAT VIATA. ASTA NU O POATE FACE DECAT POLITIA IMPREUNA CU PARINTII, ELEVII SI CADRELE DIDACTICE DIRECT IMPLICATE, RESPECTIV DIRECTORUL LICEULUI, UN REPREZENTANT AL ISJ SI PROF. BRAICU. (NU DEGEABA DL. BRAICU INCEARCA SA TINA DEPARTE ELEVII DE OCHII PRESEI). DACA ACEI COLEGI AI LUI COZMIN AU DREPTATE ATUNCI CAND AU POSTAT COMENTARIILE, ATUNCI SITUATIA ESTE GRAVA, IN CEEA CE PRIVESTE SITUATIA INVATAMANTULUI DE LA NOI (GENERALIZEZ PENTRU CA NU NUMAI IN SV SE INTAMPLA CA LA VARSTE TINERE COPII SA-SI IA VIATA). SI NU MAI VORBITI DESPRE PROSTII GEN "GENERATIA EMO". GANDITI-VA CA ESTE UN MOTIV GRAV PENTRU CARE SE DECLANSEAZA DECIZIA FINALA A COPILULUI.

ARI FI PACAT SA NU SE INVESTIGHEZE MOTIVELE CARE L-AU DUS PE COPIL LA GESTUL EXTREM.

DUMNEZEU SA-L IERTE PE COZMIN, SI CONDOLEANTE FAMILIEI !
33.1  RE: PACAT. trimis de
( 3 iun 2008, 22:16:13
colegii au dreptate.
34.   Mai rar asa profesor........ trimis de
( 3 iun 2008, 20:31:48
Dumnezeu sa te ierte COSMINE trebuia sa lesi in bilet scris tot adevarul de ce ai facut acest gest si trebuia sa scri cum te facea Dirigintele tau......Sa te odihnesti in PACE
35.   Temida, lasa-neeeee trimis de
( 3 iun 2008, 20:41:14
temida, noua vedeta loco.... sau poate loca.... sa te copiez.... puncte puncte ...ha ha!!!

tii discursuri agramate, fapt ce demonstreaza ca nu poti tine minte o fraza cap-coada! "dumneata ar fi trebuit sa-ti controlezi parerea elevilor despre profesorii dumneavoastra" dumneata, sa-ti controlezi, dumneavostra!!! blonda ce esti!"dumneata esti raspunzator de cadrul didactic din colegiu !"???? ai habar care e organigrama unei scoli? se trezi VEDETA si avu chef de scris scrisori deschise!!! esti patetica! "dumneavoastra ar trebui in primul rand sa cereti iertare pentru viata acestui tanar !" !!! bai fata! cati ani ai? ai 19? ca mai multi nu meriti!!gandesti ca o gasca deshidratata!macar stii de la ce vine "EMO"?
35.1  RE: Temida, lasa-neeeee trimis de
( 3 iun 2008, 21:22:10
eu iti raspund de la ce vine...EMO , daca tu imi raspunzi de la ce vine ...RATAT ??

parca asa te-am....numit ?

ai un...."camp vizual " prea.....restrans ca sa-ti dai seama cine este....TEMIDA !!!!

zici ca din cauza ca sunt....agramat(a) nu am....dreptate in ceea ce spun ???!!

din comentariul la care-ti raspund , nu reiese nimic mai mult in.....apararea ta decat.....veninul pe care-l ai in tine .

nici macar nu esti in stare sa fii...obiectiv , bolmojesti tot timpul niste...aberatii ,ce-i adevarat , scrise....ortografic !!

atat ai ...invatat in toti anii de cand traiesti pe aceasta...lume si dragul meu , tre sa-ti spun ca e cu mult prea ...putin ca sa fii numit .....OM !!!

mentin teoria de mai inainte ; esti un....RATAT !!
36.   Pentru Temida - comentariul de mai sus trimis de
( 3 iun 2008, 20:48:23
Ai scris: "ERTY si ION sunteti din clica de angajati ai ....liceului !!

nesimtitilor , ziceti ca n-are dreptul sa spuna...ADEVARUL ??

vine si randul vostru si chiar poate acum o sa se gaseasca cine sa va puna la punct !!!

se vede din...comentariile voastre ca sunteti...lichelele din angajatii liceului !!

ioana poate ar trebui sa invete gramatica , DAR VOI TREBUIE SA INVATATI SA FITI ...OAMENI !!!

jigodii nesimtite !!!

voi cati elevi aveti pe....constiinta ?

scuze , am uitat ca....lichelele si jigodiile ca voi nu au...constiinta !!"

Cu ce drept ne bagi pe toti in aceeasi oala cu Braicu? Nu suntem toti ca el. Stim multi ca e un ciudat (ca sa nu zic mai mult). E tinut in brate de directoarele liceului si de gasca lor.

Atentie! Sunt multe cadre didactice care isi fac efectiv treaba cu dragoste si sunt chiar iubite si admirate de elevi.
36.1  RE: Pentru Temida - comentariul de mai sus trimis de
( 3 iun 2008, 21:36:47
atunci incearca sa intelegi draga profesoaro urmatoarea fraza ; "...lichelele din angajatii liceului "

cand am scris lichelele din angajatii liceului , am dat de inteles ca e vorba doar de....lichele si nu de toti angajatii !!

in comentariul meu am tinut cont de faptul ca nu toti angajatii fac parte din..."clica" .

de fapt cuvantul ..."clica" indica o...GRUPA si nu un...intreg personalul !!!

cat despre ceea ce-ai adugat din propie "stiinta" , nu crezi ca-i fi trebuit sa anunti un organ mai...competent ca incompetentele de directoare ???

dar ca sa-ti iau....apararea , pot sa-ti spun ca in suceava e foarte greu (daca nu chiar imopsibil) sa gasesti un organ de lege....COMPETENT !!

LA NOI DOMNESTE FARADELEGEA, INCOMPETENTA , COLEGIALISMUL SI CORUPTIA SI TOATE IN DUHUL....DEMOCRATIEI !!

37.   Viata trimis de
( 3 iun 2008, 21:11:53
cozmine,copilule,ce-a fost in capsorul tau de ai procedat asa...!! Macar trimite un semn pamantenilor si impaca sufletele celor neprihaniti si nu lasa ura celor vii sa nenoroceasca alte vieti!! SI TE MAI ROG COZMIN ,sa-mi spui cum e acolo,cum e in locul ala unde esti tu,spune daca esti mangaiat ,zi daca sufletul tau are liniste. Si mai spune-mi de ce eu sa nu fac acelasi lucru ca tine....ca imi este tare greu!!
38.   ....... trimis de
( 3 iun 2008, 21:12:48
lasatil sa se odihneask in pace.....
38.1  RE: ....... trimis de
( 3 iun 2008, 21:41:57
pe cine ai in...gand cand spui ca trebuie sa se...odihneasca ???

dirigintele sau....directoarele ??

dirigintele o sa se simta mai...odihnit pentru ca la lectii o sa aiba un..."bidon turtit" mai ...putin !!
38.2  RE: ....... trimis de
( 3 iun 2008, 21:52:22
simt ca esti parasita de divinitate si adulmec miros de frustrare existentiala in jurul tau, si as pune ramasag ca esti intr-o singuratate crunta in care nu intrezaresc nici un reper de a avea o viata frumoasa! Si mai spun ca judecata ta nu corespunde celei divine si oricat ai fi de intelectuala in ochii mei nu esti decat o viitoare sinucigasa!! Lasa forumul liber pt cei care isi exprima compasiunea si intelegerea lumeasca fata de Cozmin!!
38.3  RE: ....... trimis de
( 3 iun 2008, 21:56:17
si as mai vrea sa intelegi Temida,ca atunci cand lasi impresia ca te pricepi la toate( politica,scoala,viata),ne asiguri ca nu stii nimic!!
38.4  RE: ....... trimis de
( 3 iun 2008, 22:19:41
nu pune...ramasaguri , c-ai sa cazi in...hazard !!

e si asta o...boala a....moralului materializata prin...materie !!

nu-ti spun mai mult ca ...desi vorbesc pe inteles , tu nu ma poti .....'tzelege !!

dac-as fi scris cu "nota" de....cultura si ....civilizatie , crezi ca m-ai fi...inteles ??

de aia imi place sa scriu in ....dialectul......."prostimi " (cum spunea un....popalau , fruntas al...bisericii) !!!
38.5  RE: ....... trimis de
( 3 iun 2008, 22:32:22
pentru a impresiona audienta de pe forum e nevoie de multa decenta in exprimare si atitudine. Am fost destul de cinstit in limbaj si daca tu esti puternica pe forum eu te-as convinge ca ai un adversar si mai puternic in exprimarea artistica. Dar nu e timp de asa ceva pt va vreau sa citesc teoriile lui Martin Luther despre existenta,dumnezeu,fericire,su pe care tu nu le poti asimila devreme.SI ca sa am o lectura usoara si profunda iti transmit ca ai mancat **** toata ziua !!! Si as mai vrea ca macar ultimele clipe chinuite ale lui Cozmin sa te bantuie macar intr-o noapte lunga.
38.6  RE: ....... trimis de
( 3 iun 2008, 22:35:13
acolo la puncte ,puncte se citeste,C.A.C.A.T, dar tu intelegi,MAMA OMIDA,NU-I ASA?
39.   Scoala trimis de
( 3 iun 2008, 21:19:08
scoala este buna numai dak ai un profan care sa te incurajeze nu care sa te descurajeze si care sa te mai scoata din beleli nu care sa te bage in belei ca profani de la i3 si i4
40.   .. trimis de
( 3 iun 2008, 21:54:49
bai , scoateti`l afara pe Braicu . ce naiba ? directoarele alea dormstraight face ? sunt 3 si nici una nu se impune ? nu aveti idee cat de terorizati sunt elevii de el . nu exista ora in care sa nu`l scoata pe Cozmin in fata clasei si sa`l faca in fel si chip . mocofan , prost , fata de bidon turtit , rapanos , il injura de mama . da cine`i Braicu ?angry am fost si eu eleva si am facut ore cu el . ma facea vaca , proasta , putoare ordinara , ma si injura de mama . nimeni nu are voie sa spuna nimic in fata lui . se crede Dumnezeu . spune de obicei ca el are mai multa scoala decat toti parintii nostri la un loc . unde e atata scoala la el ? sa vorbeasca si sa trateze elevii in asa hal , inseamna scoala , inteligenta ?straight face sau mai spunea ca el e un exemplu pt. noi . adica eu cand o sa am copii sau daca voi si profesoara , sa procedez la fel ?

va rog , treziti`va . sa facem ceva sa plece .
40.1  RE: .. trimis de
( 3 iun 2008, 22:17:39
Acest Braicu, in micimea lui fizica, crede ca se poate impune prin injuraturile adresate noua si altora, prin comportamentului lui primitiv si grobian, tolerat de o conducere INCOMPETENTA care stie toate aceste cazuri dar e neputincioasa cind e vorba de BRAICU!
41.   888 trimis de
( 3 iun 2008, 22:07:20
dumnezeu sal odihneasca.......cinei braicu asta, chiar nu este unu sal linisteasca
42.   Repliere trimis de
( 3 iun 2008, 22:17:38
Cine nu are niciun pacat, sa arunce primul cu piatra. A spus aceste cuvinte singurul crestin adevarat din istoria umanitatii. Si despre umanitate vorbim aici. Cati dintre noi se opresc sa ajute un om cazut pe strada, sa intrebe un copil singur de ce plange? Sau cati aveti vreme sa intrebati pe cei de langa voi daca sunt impacati cu ziua care a trecut? Cati dintre cei tineri, dintre cei care ati scris pe forum mesaje pasnice sau belicoase, vorbiti frumos cu amicii sau colegii vostri. Nu doar un anume domn vorbeste urat... Toti suntem ingrozitori, toti trecem pe langa drame omenesti si nu ne pasa decat de noi, de vopselele de par, da mofturi. Toti ne credem buricul pamantului. Iar cand un copil debusolat si singur (multi sunt singuri) decide sa ... ne prefacem ca suntem imaculati si dam cu piatra. Sa recunoastem ca traim intr-o lume a cruzimii (asculta-tii pe elevii care vorbesc in autobuze, sau care isi mutileaza colegii cu tigara sau retezandu-le parul cu ciobul). Toti suntem vinovati!
43.   Esti prost trimis de
( 3 iun 2008, 22:20:37
Bai fraiere, a murit un copil!
44.   Rebuie continuate cercetarile trimis de
( 3 iun 2008, 22:40:49
AUDIATI SI PROFESORII
45.   Stim trimis de
( 3 iun 2008, 22:42:55
O sa fie ingropat adevarul odata cu saracul copil! Nimeni nu o sa faca absolut nimic! TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!
45.1  RE: Stim trimis de
( 3 iun 2008, 23:51:25
nu ai dreptate !!

acum noi stim...ADEVARUL !!!

ca n-o sa fie tras la raspundere, asta e alta...chestie , ceea ce fac ...politicii orasului , aceea face si organele de....ordine !!

intr-un cuvant ; FARADELEGE !!!

NOI ACUM STIM ADEVARUL IAR ....DREPTATE ARE SA FACA....DUMNEZEU !!!!

ca in suceava nu are cine sa faca.....dreptate !!

chiar daca dirigintele sau directoarea are sa mearga pe strada cu capul ....sus , noi tot o sa stim ca au o...victima pe.....suflet !!
46.   Pentru TEMIDA trimis de
( 3 iun 2008, 22:59:09
Nu stiu unde erau ceilalti dar stiu ca inspectorii erau in campanie electorala pentru PD-L.
47.   Ancheta prof. Braicu trimis de
( 3 iun 2008, 23:34:14
Vrem in zilele urmatoare sa citim un articol despre "activitatea didactica" a prof. Braicu.....neaparat, pentru ca am auzit doar cuvinte urate despre dl. si nu cred ca toti elevii care l-au avut profesor mint! Merita sa fie cadru didactic?

48.   ..... trimis de
( 3 iun 2008, 23:56:52
si eu am avut probleme cu domn profesor braicu,si stiu ca sigur la si injurat la ore,pentru ca eu nu eram eleva lui si ma injurat si p mine si pe o colega,cei care fac ore cu el sunt adeseori facuti in toate felurile,si din nefericire nu se iau nici un fel de masuri in privinta asta.daca nu fugeam din fata lui poate ca imi dadea si o palma,dar daca te duci la directoarea scolii nu se rezolva nimica.Dumnezeu sal ierte,pacat era un baiat foarte de treaba si chiar daca nu vorbeam prea multe cu el ma intelegeam bine.
49.   Prostul de braicu trimis de
( 4 iun 2008, 01:32:10
sunt elev in clasa la braicu si va spun din primul semestrul ne injura de mama face fetele in tot felul la fel ca si baieti mie rusine sa spun ce cuvinte pornoase spune nustiu cum nu e rusine la tolomac trandafir se intelegea bn cu noi(colegii) si nu cum a spus el ca nu se intelegea cel mai bun prieten al lui trandafir a fost croitor adrian si se inteleage cu alti colegi la fel de bn braicu ar trebui legar de o masina si maturat cu el pe jos de rusine ca a murit un copil nevinovat mai ales joi ce tare sa enervat trandafir(baiatulmort) il scotea in fiecare zi aprope in fta clasei si l facea fata de bidon turtit,etc oricum sia batut joc de el tot timpul ca side noi noi nul bagam in sema dar el era un baiat mai cu bun simt si punea totul la inima si pan intro zi cand na mai rezistat in dau treptate la colega ioana si anonim 100% ce au spui ei este adevarat 100% ar trebui sa fac puscarie pt acest caz braicu se crede cel mai destept om de pe glob si nu ne lasat sa comentat cazul acesta
50.   UN COMENTARIU JUST SI ADEVARAT LAURA trimis de
( 4 iun 2008, 02:43:32
VREAU SA O FELICIT PENTRU CELE SCRISE DE LAURA SI SA VA INVIT SA CITITI SI SA LUATI AMINTE CELE SPUSE DE EA PT CA SANT NISTE LUCRURI REALE SI DE CARE AR TREBUI SA SE TINA CONT..IN INVATAMANTUL ROMANESC...
51.   Ancheta trimis de
( 4 iun 2008, 08:31:17
parintii cer o amcheta in cazul acestui profesor si o expertiza pshiiatrica

52.   Ce cauta asa un nesimtit in invatamantul romanesc trimis de
( 4 iun 2008, 09:02:38
d-lor ziaristi ,va rog luati atitudine macar d-voastra si puneti-l la punct pe acest imbecil"braicu"!e ca un zbir in liceul ala!nu este elev in orasul asta sa nu fi auzit de el!de spagile ce le ia la examenele de bac care au optiunea"sport"(sute de euro)!nesimtitul!afara cu el din invatamant!cine l-a tinut in brate atatia ani?sa i se faca un control psihiatric!luati atitudine d-lor ziaristi!mor atatia copii nevinovati din cauza unor imbecili
53.   O persoana care trebuie respectata trimis de
( 4 iun 2008, 10:30:26
fiecare cu parerea lui..............dar eu nu cred ca domul Braicu are vreo vina pt moartea acelui baiat,care a fost si colegul meu......Sunt si eu in acea clasa,dar sa va spun sincer,domnul Braicu este un om foarte bun,care nu face alceva decat sa ne educe..........si pentru asta il respect foarte mult....
54.   PENTRU OANA trimis de
( 4 iun 2008, 10:53:39
AUZI FATO, ESTI VREO RUDA DE-A LUI? SAU UN COLEG LA FEL DE IMPUTIT CA EL? ATATIA ELEVI ISI EXPRIMA NEMULTUMIREA FATA DE EL, IAR TU ZICI CA IL RESPECTI? FUGI DE-AICI JIGODIE. SA-TI FIE RUSINE. UN ELEV DE-AL LUI NU ESTI, NU CREZI TU CA POTI PACALI ASA USOR LUMEA. ORI ESTI BRAICU IN PERSOANA, ORI VREO RUDA, ORI UN PROF COLEG TAMPIT CA SI EL.
55.   Pentru oana trimis de
( 4 iun 2008, 13:26:51
oana draga stiu nu vrei sa intri in belele, dar totusi ai vazut si tu cum il jignea la ore, si nu numai el pe toti ne facea (face) la fel chiar si pe tine, si celor care aveau note mari si respectau regulile, pe fiecare dintre noi ne-a criticat asa ca hai sa fim cinstiti poate nu e vina lui in totalitate......, dar 50% cred eu are vina.Doamne iartal
56.   Acesta nu se poate numi profesor trimis de
( 4 iun 2008, 23:02:25
bai .. si eu fac parte din Colegiul Tehnic De Industrie Alimentara .. slava Domnului ca nu fac sportul cu Domnu' Braicu .. am auzit ca e cam sarit de pe fix .. si chiar asa este .. mi-a dovedit ca "nu e cu toate oile acasa" .. eram de servici pe scoala si se lua de mine sa stau la usa .. sa vad cine intra , cine iese .. sa nu stau nici un minut jos .. am auzit ca se poarta foarte urat cu elevii la ore .. ii jigneste in ultimul hal .. iar la faza cu uniforma .. cred ca numai clasa lui poarta uniforma .. ca in rest .. uniforma se poarta rar tare .. cand zic uniforma ma refer la sacou + camasa alba .. sincer .. daca acel baiat s-a sinucis din cauza scolii .. a facut greseala mare .. nu trebuia sa se ajunga aici .. in scoala exista psiholog .. care poate il ajuta .. am inteles ca acel nenorocit de profesor nici nu a fost la inmormantare .. pai nu .. ca se simtea cu musca pe cheliewinking oricum .. sunt multe lucruri care se intampla in liceu .. care sunt ascunse de presa ..
57.   Despre toti trimis de
( 4 iun 2008, 23:52:31
De ce nu a spus dirigintele nimic de el ?? De ce nu i-a lasat pe colegi sa spuna nimik despre el ?? Il supara adevarul ? Si eu am fost elev si stiu cum e asa ca lasati vrajelile astea cu analfabetismul. fiecare are dreptul sa spuna orice pentru ca este o tara libera si avem dreptul la cuvant chiar daca suntem copiii sau adulti.Domnului diriginte ii era frica sa nu fie dt de gol pentru cea ce face el la ore?Dak se comporta ca un profesor cu eleviii nu sa arate ca le e superior asa ca nu va faceti nevinovat de nimic.Poate chiar ati contribuit cu ceva la moartea baiatului.poate ati facut cumva si lati jignit.Nu aveti nici un drept sa dati exemplu acel baiat.Stiti prea bine ce prevede legea daca ati citit-o,sau macar daca ati incercat sa o intelegeti.Sunt jigniri la adresa lui si nu aveti dreptul, nu aveti dreptul sa dati in el chiar nimic , doar sa ii puneti note si atit.DUMNEZEU SA IL IERTE SI SA IL ODIHNEASCA IN PACE.Andrei din SV.
58.   Parerea mea.... trimis de
( 4 iun 2008, 23:53:24
il cunosc pe acest profesor nu imi este profesor dar mereu l-am auzit vorbind urat chiar si mie nu conta motivul din orice jignea.mereu vad fete care ies de la ora lui plangand in vestiar din cauza acestui profesor.....are deja o varsta cred ca cel mai bine pt toti ar fi ca el sa se pensioneze....pacat ca a trebuit cineva sa-si piarda viata pt a se afla adevarul.....nu este poate singurul motiv dar in conditiile in care se desfasoara orele la acest profesor nu poate rezista nimeni....sunt sigura ca directiunea cunoaste situatia au fost multe reclamati...ce nu inteleg de ce nu s-au luat masuri la timp.....mai sunt profesori de sport si tineri care nu au loc de munca dati ocazia altora si scapati elevi de acest chin......
59.   :) trimis de
( 5 iun 2008, 00:00:43
unu doi trei patru

sus picioru vaca dracu

vaculino

cam asa se aude de pe terenul de sport cand are ore braicu:)) toata scoala stie de el.

credeti ca elevi sunt obligati accepte aceste conditii?

dar nimeni nu face nimic.
60.   Suntem satui de domnu Braicu trimis de
( 5 iun 2008, 21:16:07
Acest om are ceva de comentat la fiecare elev din scoala aceasta,e atat de destept si de cult incat da pe din afara...Am fost si eu jignita de domnu Braicu pentru ca am intrat in cancelarie si am intrebat de o doamna profesoara,bineinteles am zis "buna ziua"si am fost respectuoasa,iar dumnealui ma facut "servitoare imputita"!Probabil l-am fost deranjat de la cafea...:|..Daca asa vocabular detine un profesor atunci ce pretentii sa mai avem de la elevi?Probabil ca si doamnele Directoare au frica de dumnealui deoarece toata scoala vorbeste numai ele nu baga in seama.Puteau sa faca ceva pana acum caci sunt atatia ani in care domnu Braicu si-a facut de cap dar se vede bine ca nu au curaj!Daca cineva ne-ar ajuta pe noi elevii sa facem ceva "pentru" acest profesor nu vor mai avea loc asemenea incidente neplacute!Sutin in continuare ca dirigintele are o parte din vina in acest caz!!
61.   Vocabular de profesor trimis de
( 5 iun 2008, 21:39:04
"vaca hormanala","taranca tampita","servitoare handicapata","blonda proasta" Sunt cateva expresii de-a domnului Braicu!!Halal profesor detine Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara!!Cu asa ceva probabil ca sunt mandre domnele Directoare:|

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei