Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iun 2008 - Anul XIII, nr. 128 (3809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare de ştafetă

Flutur: „Sunt pregătit să încep în forţă, ca preşedinte al CJ Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărătoarea paralelă a voturilor efectuată de PD-L arată o diferenţă de 34.169 de voturi în favoarea lui Gheorghe Flutur, după centralizarea a 465 de secţii, din cele 514 din judeţul Suceava.

Liderul PD-L a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, aceste rezultate, arătând că în cele 465 secţii de votare numărătoarea paralelă a indicat 125.504 voturi pentru el şi 91.335 voturi pentru principalul său contracandidat, preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza.

„Avem o diferenţă de 34.169 voturi. Este o victorie foarte bună şi Suceava încă odată confirmă că este de dreapta. Votul la Consiliul Judeţean, votul la primării arată acest lucru”, a declarat Gheorghe Flutur.

Conform acestuia, PD-L a câştigat din primul tur 23 de primării din judeţul Suceava şi are candidaţi în turul doi în 40 de localităţi, printre care municipiile Fălticeni şi Rădăuţi.

„Este o victorie muncită a PD-L şi mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi au votat PD-L, iar pentru cei care n-au votat, sper ca într-o perioadă cât mai scurtă să facem să le pară rău pentru că nu ne-au votat, pentru că noi o să confirmăm public prin proiectele pe care le-am anunţat în această campanie electorală. Voi demonstra sucevenilor că voi fi un preşedinte pe care ei îl aşteaptă, cu proiecte de dezvoltare a judeţului Suceava, de modernizare, de deschidere, de transparenţă şi de normalitate”, a spus senatorul Flutur.

 

Mandatul de senator al lui Gheorghe Flutur, preluat de dr. Ioan Miheţiu

Acesta a precizat că aşteaptă rezultatele finale de la Biroul Electoral Judeţean pentru a face următoarele demersuri în vederea instalării în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, respectiv convocarea primei şedinţe CJ şi demisia din funcţia de senator.

Dacă BEJ va valida marţi alegerile locale, prima şedinţă a CJ va fi convocată în termen de 3 zile de la validare.

Cel care va prelua mandatul de senator va fi doctorul Ioan Miheţiu, candidat din partea PD pe listele Alianţei D.A. în 2004.

„Sunt conştient că este enorm de mult de lucru şi împreună cu echipa mea sunt pregătit să încep în forţă, pragmatic problemele de administrare a judeţului Suceava. Candidaţii care sunt în turul doi se vor bucura de sprijinul meu nemijlocit în această perioadă de campanie electorală, voi fi prezent în toate localităţile în care am intrat în turul doi ca să avem confirmarea până la capăt. Le voi cere votul sucevenilor, pentru că echipa PD-L este una foarte bună”, a declarat liderul PD-L.

El a apreciat perioada de campanie drept una foarte grea şi a mulţumit public echipei de consilieri şi staff-ului de campanie.

 

Flutur, bucuros că PD-L a confirmat că este un nucleu dur portocaliu în Moldova

Mesajul lui Flutur pentru salariaţii Consiliului Judeţean a fost acela că apreciază profesioniştii din instituţie, dar va urma o „organizare instituţională, în aşa fel încât să fim eficienţi”.

Totodată, el a spus că „sunt foarte mulţi oameni cu experienţă acolo şi nu merg cu idei preconcepute, să plece cineva din CJ pentru că are tricou de altă culoare. Singurul care ar trebui să plece înainte este Gavril Mîrza”.

„Sunt extrem de bucuros că PD-L a confirmat că este un nucleu dur portocaliu aici, în Moldova de Nord, şi va fi un pilon puternic pentru construcţiile viitoare. Cred că şi procentele la Consiliul Judeţean vor fi favorabile pentru o construcţie puternică”, a afirmat democrat -liberalul.

În ceea ce priveşte ocuparea celor două funcţii de vicepreşedinte, viitorul preşedinte al CJ a apreciat că, dacă PD-L va fi majoritar, „la 50 la sută fiecare se duce pe proiectele lui, dar vrem să vedem ce majoritate avem şi ce forţă în consiliu”.

Numărătoarea paralelă a PD-L în Moldova a mai arătat că în municipiile reşedinţă de judeţ din Botoşani şi Neamţ candidaţii PD-L au câştigat din primul tur, iar la Iaşi şi Galaţi au ajuns în turul 2.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Sunt pregătit să încep în forţă, ca preşedinte al CJ Suceava”.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Flutur: „Sunt pregătit să încep în forţă, ca preşedinte al CJ Suceava”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Papillon..... trimis de
( 3 iun 2008, 10:47:04
Doamne pazeste-ne si apara!!!!Ca mare bandit mai este flutur!!!!!
2.   Aviara trimis de
( 3 iun 2008, 10:49:59
Bai molio cand te mananca aviara?
3.   Inceput in forta trimis de
( 3 iun 2008, 11:25:02
Da da...se vede in foto clar cum nea flutur incepe in forta....sau cel putzin se screme sa inceapalaughing:)):))
4.   Sa dea domnu sa fie ok trimis de
( 3 iun 2008, 11:31:54
nu spune hop , am mai vazut noi din astia, ti-ai pregatit buzunarele cite vile vrei sa-ti faci?succes....poate la urma te vor castra
5.   FELICITARI trimis de
( 3 iun 2008, 11:53:13
Se vor schimba multe in bine,daca nu va da mana cu primari psd care au alta mentalitate,adica comunista.
6.   FELICITARI trimis de
( 3 iun 2008, 12:16:50
Felicitari domnului Flutur
7.   Rezultat trimis de
( 3 iun 2008, 12:34:55
Daca va cadea in capcana lingailor si fripturistilor, care urmaresc doar functii si favoruri nu va putea face nimic, dar daca o sa lase specialistii sa-si faca treaba si nu va plati polite, cum a fost pana acum ,vor aparea si rezultate !
8.   Promite trimis de
( 3 iun 2008, 12:52:15
Cel putin Flutur promite ceva, pe cand Marza nici nu a avut cu ce sa se laude in campanie si nici nu stie ce sa promita. Pentru ca nu stie. Singura lui grija a fost cum sa capuseze investitiile modeste din zona. Speram sa nu faca aceeasi greseala si Flutur.
9.   Speranta , nadejdea si dragostea trimis de
( 3 iun 2008, 12:53:29
Azi avem mari sperante ca totul va fi ROZ, nu portocaliu, dar cred ca intr-o luna - doua vor veni dusuri reci, si ne vom trzi. Deja se pregateste scumpirea transportului in comun ,,pentru ca avem prea multi scutiti de la plata ,,. Pai scutirea e corecta oricui si pentru orice venit, doar ca e pensionar??????????

Plata cheltuielilor la asociatie la ,, comun,, adica pentru cei care nu raporteaza corect sa o imparta si sa o suporte si pe aceea , tot cei care platesc corect ?????????????????
10.   Atentie la lingaii si securistii din CJ trimis de
( 3 iun 2008, 13:09:45
in forta ar fi in primul rand sa le dea cu flit lui marzoi ,stirbu ,milici si lichelele puturoase din jurul lor,ca aia sug seva muncii si apoi reteaua de stat degeaba de acolo care au intrat fiind rude ,frati,cumnati si spagagarari
11.   Alegeri trimis de
( 3 iun 2008, 13:11:45
Sper sa-se termine cu pomenile,gratuitati la transport ,la incalzire, prin asta a castigat Lungu, 70% din populatie este indirect productiva, se pensioneza care sunt sanatosi,dupa care lucreaza la negru, toate acestea duc la cresterea preturilor deoarece nemunca trebuie platita, om vedea ce o mai fii !!!
12.   Sper.... trimis de
( 3 iun 2008, 13:15:59
Eu sper ca schimbarea va fi in folosul cetatenilor judetului Suceava.Sunt un om optimist si traiec cu speranta ca PD-L-ul va avea un cuvant de spus in modernizarea jud Suceava,in revigorarea agriculturii,a industriei.Sper ca aeroportul va fi modernizat in adevaratul sens al cuvantului.

Bucuria a fost imensa..... pentru ca am militat pentru schimbarea caracatetei Marza,dar asta nu inseamna ca nu am temerile mele.Sunt un om educat si am analizat in fiecare ecuatie plusurile si minusurile......

Sper ca inainte de orice sa se puna interesul cetatenilor.Sper ca in decursul celor 4 ani ,cu ajutorul fondurilor europene si nu numai,judetul Suceava sa devina un judet cu adevarat european.Sper ca persoanele care au competenta de decizie in PD-L sa foloseasca tehnocrati pentru a alege calea spre Europa.Sper ca sa se schimbe mentalitatea in management....sper....sper....
12.1  RE: Sper.... trimis de
( 3 iun 2008, 13:23:47
....caracatitei Marza,....
13.   Repede trimis de
( 3 iun 2008, 14:37:38
nici nu stiti ce repede trec 4 ani si o sa vedem atunci. As vrea sa va aud atunci parerile despre Flutur.
13.1  RE: Repede trimis de
( 3 iun 2008, 15:00:49
Imi veti auzi parerile despre absolut tot ce se va face sau nu.Dar in acelasi mod civilizat imi voi expune absolut toate parerile.Pana atunci dau credibilitate PD-Lului si domnului Flutur!
14.   :) trimis de
( 3 iun 2008, 15:56:30
radem padurile? rademlaughing poate ajunge suceava un maaare deserthappy
15.   ... trimis de
( 3 iun 2008, 16:19:44
Si uite asa a ajuns Suceava judet prezidential. Cat era Iliescu la putere, Suceava era la dispozitia acestuia prin actiunile lui Marza. Acum este la fel, doar ca s-au schimbat personajele. Suceava este la dispozitia lui Basescu, care a reusit sa-l puna pe Flutur in locul lui Marza. O fi bine, o fi rau... Deocamdata nu putem spune. Rezultatele se vor vedea peste doi ani. dar sa nu uitam ca cine seamana vant, culege furtuna.
15.1  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 16:28:46
Tovarase Alexx, ocupa-ti timpul liber cu altceva, si lasa politica in seama oamenilor care se pricep.

Nu creea animozitate aici, tovarase! Daca ai chef de purtat vorbele lui Mirza, locul tau nu este aici...ci, un pic mai la vale, la Bodega. PSD/PCR este istorie la Suceava!

Daca esti de la PNL, nu se poate face nici o diferenta intre voi si godacii comunisti de la PSD/PCR. Deci, va meritati soarta. Ciocu' mic! Da?!

Pa, paduche pansat ce esti!

15.2  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 17:16:13
Trebuie sa fii cel putin batut in cap ca sa ma faci comunist pe mine. Da la mintea ta... ce poti sa ceri. Modul in care te exprimi denota cele opt clase pe care le-ai absolvit la zi. Restul... traiasca seralul sau fara frecventa. Asa cum era pe vremea cand erai flacau: veneau comunistii si te luau de la coada vacii, te scoleau (cat sa stii sa semnezi) apoi te faceau orasean. Dupa revolutie ai ramas sa te uiti precum vitelul la poarta noua. Pur si simplu nu mai stii ce sa faci deoarece nu mai are cine sa te coordoneze. Asa ca intri pe net si iti dai cu parerea atat cat te duce capul. Asa ca domnule Briceag fa-ti un servici si du-te impreuna cu fostii tovarasi actuali domni. Asa cum hotul striga in gura mare "hotii !!!" tot asa si tu vezi numai comunisti peste tot. Vai de steaua ta in ce hal ai ajuns. Nu este vina ta, tu esti doar o victima a sistemului.
15.3  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 17:33:58
Cu deosebirea ca Basescu ARE LEGATURI DE FAMILIE cu Suceava, pe cand Iliescu avea doar legaturi "de protocol" cu judetul nostru, mereu ales ca exemplu de frumusete, istorie, ospitalitate, DAR, mereu uitat la alocarea de fonduri ! PSD ne-a distrus industria, agricultura ("tara cartofului" importa cartofi din Egipt !), infrastructura (vezi E576), transporturile (vezi cate trenuri mai circula spre Suceava, fata de 1989), pana si omenia (vezi exilul fortat - cel mai pronuntat din Romania). Daca macar VOR INCEPE sa repare GAFELE IMENSE ale PSD, si tot va fi mai bine ! Suceava este unul dintre cele mai frumoase judete din tara si o regiune printre cele mai frumoase din Europa. E PACAT sa ne mai batem joc de ce ne-a dat Dumnezeu !
15.4  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 18:06:19
Singura legatura a lui Iliescu cu Suceava era Cozmanca. De fapt el controla judetele Suceava si Botosani. Atata timp cat masina de vot PSD-ista producea voturi pentru Iliescu si ai lui fosti tovarasi, totul era ok. Nu se baga nimeni in aceste judete, iar Marza avea mana libera. Facea ce vroia el. Rezultatul il vedem cu totii. Nici macat doua guvernari diferite de PSD (Conventia Democrata si Alianta D.A.) nu au reusit sa-l inlature pe Marza pentru ca era bine infipt. Totusi, Basescu si Flutur au reusit acest lucru (sa il dea jos pe Marza), dar cu ce pret ? Ma tem ca vom plati foarte scump acest lucru. Ca sa fiu clar: nu ma tem de Flutur, dar imi este frica de cei din anturajul sau. Cei care l-au sprijinit si care acum au acces la ciolan. Multi traseisti politici au ajuns prin preajma acestuia si majoritatea dintre ei au propriile afaceri din care trebuie sa scoata profit.
15.5  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 19:33:45
Alexx, te umfla aici ca esti un om erudit si faci parte din tagma intelectualitatii, iar restul lumii nu stie sa mearga pe strada, fiindca i-a tas inapoi vacile, sapa, seralele si ffta. Poate ai reusit sa rozi banii cuiva, sa termini o facultate, dar asta nu te califica automat a fi educat, bine pregatit profesional, poate. Doar atat!

Dispretul cu care vorbesti fata de cei care nu au avut o oportunitate in viata denonta ca nu esti altceva decat un rebut al trecutului. Numai ei se catalogau in elita si emanau dispretul fata de cei dimprejur. Lucrurile afirmate de mine nu sunt la intamplare. Absolut totul are o explicatie logica. In ultimii 25 de ani, viata a fost foarte dulce cu mine, nu a trebuit sa ma umilesc in nici un fel sa am mai mult decat imi trebuie. Sa nu ma invidiezi acum.

Tu sa nu-mi spui mie cum functioneaza politica. Eu am invatat-o de la 5 ani, cand auzeam ciocanitul politiei politice noaptea in usa.

Omida paroasa! Scarnavie "telectuala"!
15.6  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 19:59:07
Asa cum am mai spus, modul in care te exprimi te tradeaza. Nu stiu de ce, dar tu ai impresia ca daca ma jignesti (ma refer la ultima propozitie pe cate ai postat-o) atunci o sa cad pe spate si o sa o iau la fuga ? Chestia asta poate se intampla in mediul in care ai crescut. Mai mult ca sigur ca jignirile si agresivitatea caracterizau un om puternic in mediul tau. Probabil ca asa ai fost invatat de mic: sa iti impui punctul de vedere cu toporul. Mai mult ca sigur ca ai fost crescut la pripon. Nu esti tu de vina, asa cum am mai spus, dar asta nu inseamna ca trebuie sa suportam mojiciile tale. Trezeste-te, aici nu esti acasa la tine unde sa-ti bati nevasta si copii ca sa demonstrezi cat esti tu de barbat.
15.7  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 20:02:59
Vezi ca base a fost ministrul transporturilor si trenurile si drumurile pe care le avem sunt opera lui.
15.8  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 20:19:46
toti puii de comunsiti trebuie sa'mi suporte "mojicariile" mele. Canonizare!

Capul tau patrat nu intelege ca o schimbare radicala nu se poate face, decat printr-o lovitara de stat. Tu crezi ca nu stiu cine este Basescu, Stolojan si alti zisi democtati. Comunismul si PSD-ul se rupe decat din interior. B. S, acesti oameni macar au inteles ca trebuie sa se democratizele, altii nu. A incercat PNTCD-ul, dar s-au unit comunistii si l-au decimat, alta forta nu era. Mergem cu Base pana...la mal...

15.9  RE: ... trimis de
( 3 iun 2008, 20:45:54
Fanatism, asta te caracterizeaza domnule Briceag. Nu merita sa pierd timpul cu tine. Fanatic in adevaratul sens al cuvantului.

16.   Felicitari coane Gica! trimis de
( 3 iun 2008, 16:20:48
Domnul Flutur, om integru, nu chiar inger, ca nici unul dintre noi nu e, intelege politica ca nimeni altul. El este un mare aset pentru judetul Suceava. Sa ne unim cu toti in jurul lui, nu pentru jaf si mangleala, ci pentru buna-starea judetului, fiindca el nu poate aduce bani cu vagonul de la Bucuresti sau de laUE sa ne faca viata dulce. Sa fim in jurul lui pentru ajutor, pentru discutii constructive si pentru a face conexiuni intre toti oamenii. Pentru ca judetul frumos si prosper nu-l face Mirza, Flutur, ci noi, oamenii care intelegem sa fim priceputi si industriosi.
17.   Pentru Gabriela trimis de
( 3 iun 2008, 16:24:21
Sunt o multime de lucruri pe care le facem si vrem sa le putem schimba, si cu siguranta nu le putem uita. Dar tot conceptul de lant ierarhic submineaza ideea de liber arbitru. Astfel, ca simpli executanti suntem nevoiti sa facem unele lucruri neplacute. Nu este simplu, si cu siguranta nu este just. Dar ii ofera o responsabilitate celui care da acele ordine.

Crezi ca putem vorbi de aceasta responsabilitate in cazul lui Flutur ?
17.1  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 3 iun 2008, 17:00:17
Am sa va raspund povetind o intamplare.La un moment dat eram contabil sef la o Scoala Miltara de Aplicatii.....Pentru un refuz de viza de control financiar preventiv am fost schimbata din functie.Mi s-a spus ca daca stiu atat de bine teorie este mai bine sa predau elevilor finante....

Legile sunt facute cu virgula si pot fi interpretate,dar trebuie sa stim pana unde se poate intinde coarda ca sa nu depasim termenii legali(desigur pentru binele cetatenilor,nu al interesului propriu).

V-am mai spus ca ii dau credibilitate domnului Fltur si echipei PD-L.Niciodata nu am pornit in viata cu prejudecati.Sper ca se va schimba cu adevarat ceva in Suceava....
17.2  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 3 iun 2008, 17:18:44
Ma chinuiam sa pun accent pe diferentele dinte viata civila si cea militara. Ma bucur ca m-ai inteles. Tot respectul.
17.3  RE: Pentru Gabriela trimis de
( 5 iun 2008, 09:15:25
Ptr. Gabriela:I-mi aduc aminte ca acum 30 si de ani eram elev itr-una din scolile miliotare ale Romaniei ,unde secretar de partid a ajuns un elev ,el fiind membru de partid cu mult inainte de a veni la scoala ,pe deasupra mai era si tigan(i-mi cer scuze fata de aceasta etnie).Individul a confirmat zicala cu tiganul care ajunge domn si timp de trei ani ne-a terorizat,umilit,fortindu-ne inacest fel sa intram inPCR fiind singurul mod eficient de al combate si de a te apara in fata lui ,si de altfel era si singurul mod de a promova in functie la acea vreme .La absolvire a venit rindul acestui individ sa fie umilit de catre fosti lui colegi,prin faptul ca nu-l baga nimeni in seama.Cam asta s-a intimplat acum cu caracatita lui Mirza, a fost umilit de electorat prin votul direct aratind haitei de sacali ca e timpul sa-si schimbe atitudinea fata de cei multi.Ma bucur enorm de mult pentru d-nul FLUTUR pentru echipa PDL si sunt ferm convins ca vor aduce acest jud. acolo unde ii este locul
18.   Toate panzele sus trimis de
( 3 iun 2008, 17:39:46
Oamenii NU MAI SUNT PROSTI ! Exemplul clar este chiar Gura Humorului, orasul lui Flutur ! L-au ales pe Ursaciuc primar, chiar daca e de la PNL, pentru ca A RIDICAT Humorul din anonimat, dar si pe Flutur, la CJ, pentru ca a ridicat Suceava, ca judet, din anonimat ! Nu prea mai conteaza partidele, ci OAMENII. Din pacate, OAMENII PSD nu prea pot fi "dezlipiti" de dezastruoasa imagine a partidului !
19.   CIAO trimis de
( 3 iun 2008, 18:18:22
Si uite asa LA CAMMORA este tare din nou!

care aveti de vanzare teren langa padure grabiti-va ca va fi in curand langa fosta padure...si scade pretzul! HAHA!
20.   Colegi de zbor trimis de
( 3 iun 2008, 18:26:41
"Sunt pregatit sa incep in forta...",dar deocamdata ai inceput prost,pentru ca in forta incep dictaturile si voi n-o sa aveti timp sa va consolidati. Si inca ceva : cu fata asta de peizan(fost la agricultura),ce serbeaza cu sticla-n mina(prea iti imiti seful),furtul oualelor(?) de sub closca,nestiind ca nu-s bune decit de aruncat in politicieni,nu vad ce alte mari fapte de bravura ne asteapta din partea unui om care-si iubeste ciolanul mai mult decit orice. P.S. Gabrielo,poti sa scrii de 1.000 de ori pe forum "sunt un om educat"(asa cum ai postat,cred tot de atitea ori" La noi se voteaza PD-L"),ca tot nu convingi pe nimeni.Dupa ce se modernizeaza aeroportul,sa-ti poti arata talentul de parasuta si acolo,mai vedem.....
20.1  RE: Colegi de zbor trimis de
( 3 iun 2008, 18:30:06
Un asa ordinar nu merita nici un fel de atentie.Cu asemenea golanisme nu vei putea convinge decat mergand pe centura.Nu esti decat un ratat care a crezut ca fiind sub umbrela PSD-PNL iti vei etala nonvaloarea cu mandrie.Un suburban ca tine nu va avea nici o sansa sa penetreze lumea civilizata.
21.   Cum veti proceda? trimis de
( 3 iun 2008, 18:30:02
In numele reorganizarii ati dispus eliberarea din functii a peste 130 de directori de scoli din judet.Spuneti,dle PRESEDINTE al CJ, ce veti face cand cu mana lui CARCALETE va trebui sa schimbati din nou toti directorii PNL-isti numiti in ultimii ani cu noii si de isprava directori PD-L isti. Iar pe cei doi mielusei, blanzi ca niste catelusi din fruntea ISJ-ului ce veti face? Pe dragutzul de el, Monacu, cui il veti darui? Sa vedem strategie manageriala,dle FLUTUR! Printre altele , felicitari pt noua izbanda!
22.   NICI-O SPERANTA trimis de
( 3 iun 2008, 18:41:58
In ce ma priveste nu am nici-o speranta ca se va schimba ceva, doar niste pospaeli pe ici pe colo si in rest nimic care sa ne ajute pe noi Sucevenii. O noua conducere mai flamanda decat precedenta.Vom trai si vom vedea.
22.1  RE: NICI-O SPERANTA trimis de
( 3 iun 2008, 20:06:15
Georgel, ca sa poti intelege de ce lucrurile nu se pot schimba, trebuie sa mergi la Constitutie. Acolo vei gasi ceea mai mare gresala. I s-a luat dreptul cetateanului de a mai pariticipa la administratia tarii dupa alegeri...el devine o leguma, buna de consum. A doua problema, administrarea tarii, pe baza de partide politice, nu functioneaza, pentru ca tocmai acestea dezvolta conruptia.

Vai mai gasi si altele, eu ti-am zis doar cateva. Pune burta pe carte Georgel, descopera un sistem social mai bun, sa fie lumea multumita.

23.   Aspiratii.... trimis de
( 3 iun 2008, 20:14:05
chiar credeti ca flutur o sa ramina la suceava....nu aspira cumva la functii mai inalte?...cred ca la suceava si-a asigurat doar un fotoliu
24.   Conducera psd va fi decapitata trimis de
( 3 iun 2008, 21:54:55
hahaha, doliu in sobolanimea psd/pcr! Vremuri triste si suspine adanci cu ochi inlacrimati. e greu a fi comunsit in ziua de azi. nu mai e nimc de furat, nu'e asa psd?

:)))))))))))))

Traiesc clipe fericite!
25.   Mai sa fie trimis de
( 3 iun 2008, 22:22:35
"Sper ca aeroportul va fi modernizat in adevaratul sens al cuvantului."

Mai t�mpita tatii: Orice constructie, inclusiv aeroportul se face cu ciment materiale de balastiera si sudoare, nu cu palavre. Indiferent cine este la conducerea politica asa va fi facut.

25.1  RE: Mai sa fie trimis de
( 3 iun 2008, 22:39:13
Trecand peste infantilitatea ta,te intreb -ai auzit de studiu de fezabilitate?Ai auzit de protectia mediului,de impactul vibratiilor si zgomotului asupra ecosistemului.Nu-i totul sa construiesti ci cum construiesti pentru a proteja mediul.Trebuie modernizat aeroportul dar nu-i totul sa torni betoane si sa construiesti cladiri si pista.Trebuie sa fim realisti sa facem un aeroport in prima faza mediu curier nu pentru curse transatlantice.S-a facut un studiu la cat se ridica valoarea proiectului?Exista macheta si proiectul atat de laudat de Marza.Trebuia dezbatut public acest proiect iar daca s-ar fi dorit cu adevarat modernizarea astfel incat aeroportul sa fie declarat international,in toti acesti ani cat a fost sub administratia C.J.(MARZA)aeroportul ar fi putut ajunge la nivelul aeroportului Cluj.Sunt foarte multe de spus in legatura cu asocierea C.J.AMNYC CORPORATION,dar toate la timpul lor.
25.2  RE: Mai sa fie trimis de
( 3 iun 2008, 23:19:28
Ceea ce am scris-curse transatlantice -era o gluma.Repet-era dar o gluma....Sunt convinsa ca n-ai inteles nimic...:)))))))))))
25.3  RE: Mai sa fie trimis de
( 4 iun 2008, 08:14:12
Company NewsAMNYC is a professional commodity trading company, specialized in exporting metal raw materials and metal products from USA and other countries to China. ...

Specialitatea acestei companii este de a revinde fierul vechi. Tigani americani.

25.4  RE: Mai sa fie trimis de
( 5 iun 2008, 09:33:59
Cine vrea cu adevarat poate.Modernizarea aeroportului se poate face in conditii optime ,acest lucru avind un impact major asupra transportului ,fiind,, poarta "aeriana a judetului .Conditia principala ar fi ca la conducerea aeroportului sa fie un adevarat manager nu un cioban,smenar,un individ cum este actualul pe care spui ca il cunosti .
26.   La culcare cu voi trimis de
( 3 iun 2008, 23:58:23
dormiti,dormiti si iar dormiti....SOMNUL vostru naste monstrii.

Parca nu ati fi ROMANI!!!
27.   Somnul de veci trimis de
( 4 iun 2008, 08:24:23
Monstrii sunt deja pe forum. Citeste numai in ce hal scrie cel care intra cu numele DL.BRICEAG. Asta a trecut dela PRM la PD-L.
28.   Nu va fie frica trimis de
( 4 iun 2008, 20:19:08
Briceag,ma uimesti ! Ai inceput sa gindesti !(si uneori nici n-o faci rau).Pentru cei care se tem ca vor ramine fara bobu,fiti linistiti ,nu vi-l ia nimeni,a fost trimis in tara dupa bani si dupa voturi si de acum de aici ,din banii nostri vrea sa alimenteze conturile de la centru,nu stie ca hoti mai mari ca el" vegheaza "ca noi sa dormim linistiti. P.S. Ceva se intimpla si cu specialista in vibratii.Se pare ca vom asista la ceva f.spectaculos....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei