Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La 22 de ani

Şi-a dat foc în curtea părinţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Şcheia, şi-a dat foc, luni după-amiază, în curtea părinţilor săi, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

În urmă cu două zile, în jurul orei 17:00, Costel Cernăuţean a luat o sticlă cu benzină şi s-a stropit pe haine, după care, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a autoincendiat. Deşi rudele au sărit imediat să stingă flăcările, tânărul a suferit arsuri de grad I şi II, pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului.

Costel Cernăuţean a fost internat de urgenţă în secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, medicii care îl au în grijă fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale tânărului.

Doctorul Ingrid Petrea, sub îngrijirea căruia se află bolnavul, a declarat, ieri, că acesta are parte de tratamentul specific în astfel de cazuri, fiindu-i administrate inclusiv antibiotice pentru prevenirea infecţiilor.

Potrivit Poliţiei, Costel a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa în urma unor neînţelegeri cu mama lui, privind o suprafaţă de teren. Tânărul, precizează Poliţia, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în momentul în care a început să toarne benzină pe el. „Făceam straturi, când am auzit strigăte şi am văzut că şi-a dat foc. S-a întâmplat într-o fracţiune de secundă.... Băiatu mamii... Ce mi-a făcut el mie...”, plângea în hohote, ieri dimineaţă, mama lui Costel Cernăuţean. Ştiind că fiul ei se zbate între viaţă şi moarte, femeia încerca să găsească pe cineva să o ducă la spital, pentru a-şi vedea fiul.      

 

„Am fost pe la preoţi şi toţi mi-au spus că are farmece făcute...”

Un frate de-al lui Costel ne-a mărturisit că acesta era supărat şi din cauza faptului că mama lor nu era de acord cu relaţia pe care o avea cu o tânără din comună.

„I-o făcut farmece”, o acuză mama tânărului sinucigaş pe concubina acestuia, precizând că nu este pentru prima oară când fiul ei încearcă să-şi pună capăt zilelor. „Am fost pe la preoţi şi toţi mi-au spus că are farmece făcute...”, îşi pune femeia mâinile în cap, convinsă că de vină pentru toate necazurile pe care le-a avut cu Costel a fost iubita acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a dat foc în curtea părinţilor.
 Vizualizări articol: 2082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Şi-a dat foc în curtea părinţilor1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai femeie nebuna trimis de
( 5 mar 2008, 11:33:37
El este pe patul de moarte si tu vorbesti de draci >Ptiu stuchivar draci...gindeste-te la fericirea si binele baiatului femeie nebuna.Farmece ai tu in capul tau de femeie proasta .
2.   Te tai cu briciul trimis de
( 5 mar 2008, 11:37:28
bai tarane prost nu e nici o diferenta intre piranda analfabeta si prostia din capul tau de cre(s)tin ortodox care pupa pu.a popii

pai piranda ce stie? farmece,de deochi etc etc

dar ati facut poza de departe ca va e rusine ca e piranda ca toata populatia din Scheia si Ilisesti?
3.   Haoleuuuu trimis de
( 5 mar 2008, 12:08:23
Eu mi-s adevaratul Jardel Banica!!! Haoleuuuu...hma-ti plagiat!!! Se pare ca toti rumanii vor sa fie "baietzash" ca Jardel!
4.   Pt banjica jardel trimis de
( 5 mar 2008, 17:37:44
bai romin nesuferit ai ceva cu populatia din Scheia,
5.   Romica stie tot trimis de
( 5 mar 2008, 20:38:29
hai nu te mai da rumanca ca toti sunteti romi in Scheia

votati cu Gabi Lunca la alegeri si nu cu rumanii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte