Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancţiuni

Peste 350 de amenzi, în două zile, pentru participanţii la trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă şi duminică, în cadrul unei acţiuni de control în trafic care a vizat prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regulilor de circulaţie, poliţiştii de la circulaţie au aplicat nu mai puţin de 360 de amenzi, în valoare de 26.940. Amenzile nu au fost tăiate numai pentru şoferi, zeci de motoscuterişti, pietoni, căruţaşi şi biciclişti fiind şi ei sancţionaţi pentru diferite abateri.

Cu ocazia aceluiaşi control, opt şoferi au fost lăsaţi fără permis de conducere. Trei au fost depistaţi băuţi la volan, doi nu au acordat prioritate, în timp ce câte unul şi-a pierdut dreptul de a conduce pentru trecere pe roşu, neacordare de prioritate la un pieton, respectiv pentru că nu a oprit la semnalul agentului de poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 350 de amenzi, în două zile, pentru participanţii la trafic.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Peste 350 de amenzi, în două zile, pentru participanţii la trafic4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
( 5 mar 2008, 13:32:25
foarte bine bravo ,de 3 ori bravo.
2.   . trimis de
( 5 mar 2008, 13:55:21
amenzile au fost date celor ce au o amarata de dacie.Sub ochii mei a trecut unul cu BMW pe rosu,l-a oprit politia si binenteles ca soferul a stat putin de vorba cu politistul au dat noroc si a plecat fara avertisment,fara amenda si binenteles fara puncte.Dupa cum isi vorbeau parea sa se cunoasca de mult.

POLITIA TOT CORUPTA RAMANE

3.   Amenzi trimis de
( 5 mar 2008, 16:35:20
ai dreptate''EU'' !mai trebuie adaugat,pe intelesul tuturor,amenzi pentru cetatenii de rand,saraci[care au agonisit un scuter,o bicicleta] Campania de informare a cetateanului unde e?
4.   . trimis de
( 5 mar 2008, 17:03:26
Asta vara am fost in concediu prin frumosul nostru ARDEAL,plin de bozgori.Au fost trei masini care au depasit pe linia continua,(care era cam stearsa si nu exista nici un indicator cu trecere de pietoni)dar cred ca din cauza ca eram cu o amarata de dacie cu nr de SV m-a oprit numai pe mine.Cand l-am intrebat de ce nu a oprit si celelalte doua masini a spus ca el nu a vazut nimic,ca nu era nici o masina inaintea mea.Ce sa mai cred tinand cont ca toti 3 am oprit pe dreapta si numai pe mine m-a sanctionat?

5.   Fk trimis de
( 5 mar 2008, 17:48:43
solutia- camere video!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte