Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2007 - Anul XII, nr. 297 (3666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La rând

Încă o agenţie BRD spartă de hoţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La nici o săptămână după ce o grupare de spărgători a intrat prin efracţie, în miez de noapte, în agenţia din comuna Dumbrăveni a Băncii Române de Dezvoltare, poliţiştii au fost anunţaţi, ieri dimineaţă, despre o nouă faptă de acest gen.
În noaptea de duminică spre luni, persoane necunoscute au spart uşa agenţiei BRD din comuna Mălini, nu înainte de a umbla la panoul electric şi a întrerupe curentul, pentru a opri şi sistemul alarmă.

Modul de operare este identic cu cel de la Dumbrăveni, astfel încât anchetatorii bănuiesc că în ambele cazuri a acţionat aceeaşi bandă de hoţi. Din fericire, spărgătorii au plecat cu buza umflată atât de la Dumbrăveni, cât şi de la Mălini. Dacă la Dumbrăveni au furat o cutie metalică, în care, însă, nu era nici un ban, la Mălini, hoţii au plecat cu mâna goală, deşi au scotocit toate sertarele din birourile agenţiei.

Ca şi în cazul de la Dumbrăveni, nici de această dată, spărgătorii nu s-au atins de bancomat, ştiind, probabil, că nu au nici o şansă să ajungă la casetele cu bani din interiorul aparatului.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că, la ambele spargeri, hoţii au lucrat cu mănuşi, nelăsând nici o amprentă la locul faptei. Aceleaşi surse susţin că spargerile nu ar fi fost posibile dacă reprezentanţii băncii şi-ar fi luat toate măsurile de pază şi protecţie.

Ieri dimineaţă, la Mălini, a fost trimisă o întreagă echipă operativă formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic. Oamenii legii, însă, nu au găsit probe care să-i ducă pe urmele făptaşilor.

Din informaţiile pe care le avem, anchetatorii au început deja să scrie câteva nume pe lista suspecţilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o agenţie BRD spartă de hoţi.
 Vizualizări articol: 1558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Încă o agenţie BRD spartă de hoţi4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Broscuţe vesele 2 chifle2 felii mozzarella2 felii ardei gras2 măsline1 linguriţă unt1 lingura paste de tomate2 linguri brânză de vaci1 linguriţă chimen1.2 ceapasare Se amestecă brânza de vaci cu 1 linguriţă unt, chimenul, ceapa... Citeşte