Google
Toyota Suceava
 
marţi, 11 dec 2007 - Anul XII, nr. 297 (3666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5496 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,0533 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Broscuţe vesele

  • 2 chifle
  • 2 felii mozzarella
  • 2 felii ardei gras
  • 2 măsline
  • 1 linguriţă unt
  • 1 lingura paste de tomate
  • 2 linguri brânză de vaci
  • 1 linguriţă chimen
  • 1.2 ceapa
  • sare

Se amestecă brânza de vaci cu 1 linguriţă unt, chimenul, ceapa rasă şi puţină sare.

Se taie pe orizontală chiflele, dar nu de tot, ca să nu se desprindă cele două jumătăţi una de alta. Se scoate cu ajutorul unei linguriţe o parte din miezul chiflelor, cu grijă, ca să nu se rupă jumătăţile. Se umplu chiflele cu amestecul de brânză. Peste acesta, în zona tăieturii se pune mai întâi o felie de mozzarella şi peste ea o felie mai mică de ardei sau gogoşar.

Se presează uşor cele două jumătăţi, în aşa fel încât să se lipească, dar să nu iasă brânza de vaci pe margine, să se vadă doar mozzarella şi ardeiul. Se ung chiflele cu pasta de tomate. Din mozzarella se pun 2 rondele deasupra şi peste acestea se aşează jumătăţi de măsline în loc de ochi.

Se ţin în cuptorul încălzit dinainte, 10 minute, apoi se servesc pe frunze de salată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Broscuţe vesele.
 Vizualizări articol: 1528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Broscuţe vesele0.05

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Broscuţe vesele 2 chifle2 felii mozzarella2 felii ardei gras2 măsline1 linguriţă unt1 lingura paste de tomate2 linguri brânză de vaci1 linguriţă chimen1.2 ceapasare Se amestecă brânza de vaci cu 1 linguriţă unt, chimenul, ceapa... Citeşte