Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2010 - Anul XV, nr. 48 (4339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rimelul, esenţial pentru un machiaj de impact

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rimelul este un produs esenţial pentru machiajul ochilor, el având proprietatea de a conferi intensitate şi profunzime privirii. Pentru a reuşi să daţi genelor aspectul spectaculos pe care îl doriţi, este foarte important să alegeţi rimelul potrivit.

Înainte de a trece la explorarea propriu-zisă a tipurilor de rimel existente pe piaţă, ar fi bine să stabiliţi foarte clar ce fel de gene aveţi - scurte sau lungi -, pentru că peria aplicatorului de rimel se alege în funcţie de acest criteriu. Dacă aveţi gene lungi, optaţi pentru un rimel care conferă un plus de efect, pentru că acest produs vă va face genele lungi să pară şi mai dese. În cazul în care genele dumneavoastră sunt scurte, optaţi pentru un rimel cu efect de alungire.

 

Efectul dorit

Tehnicile de aplicare a rimelului diferă în funcţie de efectul pe care vreţi să îl obţineţi prin machiaj. Dacă doriţi ca genele să pară mai lungi şi mai dese, nu trebuie să le încărcaţi pe cele din partea inferioară a ochiului, prin urmare, aplicaţi aici un singur strat lejer de rimel. Dacă vreţi să obţineţi gene suple şi naturale, folosiţi o perie mică, pentru a putea separa foarte bine genele şi pentru a evita lipirea lor. Pentru a avea gene foarte curbate, aplicaţi rimelul întâi sub gene, apoi pe deasupra acestora.

 

Culoarea potrivită

Negrul nu este singura opţiune pentru a obţine o privire de căprioară: roşcat-vişiniul sau verdele pot îndulci privirea şi vă vor pune în evidenţă ochii, indiferent de culoarea irisului. Dacă sunteţi brunetă şi aveţi ochii negri sau căprui, alegeţi cu încredere rimelul negru abanos. Dacă sunteţi blondă cu ochi albaştri sau verzi ori roşcată, este recomandat să folosiţi rimelul negru pentru un machiaj de seară, sofisticat, iar în timpul zilei alegeţi o nuanţă de rimel mai dulce - maro sau roşcat -, eventual asemănătoare cu cea a părului.

 

Rimelul rezistent la apă

Versiunea rezistentă la apă a rimelului este extrem de utilă şi practică, întrucât acesta nu se întinde atunci când intră în contact cu apa - fie că este vorba de ploaie, transpiraţie sau lacrimi. În plus, noile variante de rimel rezistente la apă au în componenţă anumite elemente care împiedică deshidratarea excesivă a genelor şi ruperea lor, prin urmare, puteţi aplica un astfel de rimel în fiecare zi.
 


Sfaturi practice


Pentru o aplicare perfectă, începeţi prin a pune întâi puţin rimel pe vârful genelor, apoi continuaţi cu întinderea produsului pe întreaga suprafaţă, dinspre rădăcini spre vârfuri. Alungiţi cât se poate de mult genele, efectuând mişcări delicate în zig-zag pe suprafaţa lor. Dacă aveţi cearcăne pronunţate, nu aplicaţi rimel pe genele inferioare, pentru a nu accentua această problemă estetică destul de delicată. În cazul în care doriţi să obţineţi un machiaj „de impact” şi să subliniaţi intensitatea privirii, aplicaţi încă un strat de rimel imediat după ce primul s-a uscat.

Pentru a evita lipirea genelor, aveţi grijă să curăţaţi periodic aplicatorul de rimel. În cazul în care aţi „scăpat” mai mult rimel decât ar trebui, puneţi un şerveţel de hârtie între genele superioare şi cele inferioare şi clipiţi încet de câteva ori - excesul se va curăţa fără dificultate. Pentru a fi sigură că rimelul nu se va întinde imediat după aplicare, aveţi grijă să nu clipiţi câteva secunde după efectuarea operaţiunii, pentru ca produsul să se usuce. În fine, nu uitaţi niciodată să vă demachiaţi seara, folosind un produs special adaptat nevoilor pielii dumneavoastră, eventual un demachiant special pentru ochi (acesta are o formulă mai fină).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rimelul, esenţial pentru un machiaj de impact.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rimelul, esenţial pentru un machiaj de impact0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei