Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 ian 2008 - Anul XIII, nr. 1 (3682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Modă

Ghete pentru orice ţinută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ghetele au devenit elemente ce nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei femei care vrea să fie în pas cu ultimele tendinţe în modă.
Ghetele şi cizmele, la fel ca şi botinele, au devenit un „must have” pentru toate doamnele care respectă cu stricteţe litera legii modei. Oricât ar fi de căutate şi de practice, botinele sau ghetele trebuie cumpărate ţinând cont de hainele cu care urmează să le asortăm sau de ocaziile în care le vom purta. Fiindcă orice doamnă care merge să-şi cumpere ghete ştie de la început dacă vrea să poarte încălţăminte cu toc înalt, cu talpă ortopedică sau fără toc, aspectul acesta este „acoperit”. Doar că, atunci când mergeţi la shopping, alegeţi o pereche de botine care să se potrivească perfect cu hainele din garderoba dumneavoastră.
Dacă vreţi să purtaţi ghetele cu rochii, aveţi la dispoziţie mai multe opţiuni. Puteţi opta pentru ghete fără toc, cu talpă plată, în stilul anilor ’60, în genul cizmelor de călărie sau al celor preferate de motociclişti. Purtaţi acest gen de ghete fie cu o rochie scurtă şi largă, fie cu un pulover mai lung şi o pereche de colanţi, care şi ei au revenit „la putere”. Dacă stilul dumneavoastră vestimentar este mai elegant şi garderoba cuprinde rochii mai sofisticate din materiale mai preţioase, alegeţi o pereche de botine mai delicate, mai fine, neapărat cu toc înalt.

În ton cu ţinuta

Dacă sunteţi hotărâtă să purtaţi ghetele sau botinele cu fuste, aveţi două posibilităţi. Când purtaţi o fustă cu o croială clasică, mai sofisticată sau mai elegantă, puneţi-vă în valoare picioarele cu ajutorul ghetelor cu toc înalt. Aveţi totuşi grijă să nu exageraţi cu contrastele pentru a nu risca să cădeţi în vulgaritate: prin urmare, respectaţi regula de aur care spune să evitaţi asocierea unei fuste foarte scurte cu încălţăminte cu toc de 12 centimetri. Când purtaţi o fustă casual, gen „gogoşar”, sau o fustă puţin cloş, alegeţi să încălţaţi o pereche de ghete cu talpă joasă, purtate neapărat cu dresuri mate. Această recomandare este valabilă şi pentru acelea dintre dumneavoastră care aleg să poarte pantaloni trei sferturi cu ghete.
Doamnele care vor să poarte ghetele cu pantaloni trebuie să scoată cumva în evidenţă încălţămintea, aşa că, în cazul ghetelor, varianta ideală ar fi să purtaţi pantalonii băgaţi în ghete. Pentru doamnele cu gleznă fină şi pulpe subţiri nu există nici o restricţie în ceea ce priveşte alegerea formei potrivite a ghetelor: puteţi alege ce model de gheată vă face cu ochiul, veţi arăta superb oricum. Doamnele mai puţin norocoase, care au gleznele groase, pot schimba ghetele cu o pereche de botine, până deasupra gleznei, cu un sistem de închidere reglabil, bazat pe funde sau şireturi. Altă soluţie pentru a camufla gleznele groase ar fi să purtaţi pantaloni bufanţi, care se leagă puţin deasupra genunchiului, creând astfel un efect de alungire a piciorului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghete pentru orice ţinută.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ghete pentru orice ţinută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în rondele cu grosimea de 5mm.... Citeşte