Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 141 (8670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9722 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5831 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Arma secretă...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scriu această rubrică înainte cu vreo oră de startul partidei de debut la Euro '24 pentru naţionalaRomâniei, în care, după cum bine se ştie, întâlnim reprezentativaUcrainei. Vă mărturisesc de la început (şi să dea Domnul să greşesc, să fiu doar un imbecil pesimist, care nu pricepe nimic din ce înseamnă fotbalul!) că atât în acest meci, cât şi în următoarele două, nu cred că vom obţine nici măcar un punct. Mai mult, mă îndoiesc până în străfundul sufletului şi minţii că suntem în stare să înscriem măcar un gol, speranţa fiind un penalty pe o greşeală a vreunui adversar sau o lovitură liberă pe care eventual Hagi să o valorifice. Urmăresc pe Digi 1 transmisiile live din mijlocul suporterilor aflaţi în preajma stadionului, iar optimismul lor nu reuşeşte să mă contamineze absolut deloc, poate şi fiindcă de unul singur nu beau niciodată, şi cu atât mai puţin bere, care nu-mi place! Marea majoritate a celor intervievaţi au preluat şi spiritul, şi abordarea de căcănar pe care este clădită (şubred rău!).

Naţionalalui Iordănescu-fiul mizeazăpe "un gol rapid, apoi ne apărăm restul meciului", ceea ce pur şi simplu mă înspăimântă. Păi bine mă, fraierilor, v-aţi dus pân' la Munchen şi aţi cheltuit căruţe de bani ca să vă bucuraţi de cum bagăăştia dosu-n poartă şi uită să-l mai scoată!? Aşadar: după ce am aflat că valoarea de piaţă a naţionalei României, ultima!, e de vreo 56 de milioane (următoarea, Albania, fiind pe la vreo 79!), după ce căpitanul de echipăStanciu zice "Nu sunt eu cel mai mare pericol pentru ei!", adică pentru ucraineni (aşa e, împiedicatule, tu eşti cel mai mare pericol pentru noi!), n-are cum să te mire că ziarul cel mai important de sport din Spania, AS, vorbeşte despre "armasecretă a echipei României: credinţa în Dumnezeu!". Zic şi eu: "Doamne ajută!". Hai România, hai tricolori!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arma secretă....
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Arma secretă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei