miercuri, 15 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 112 (8641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tot royală ar fi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În continuarea celor scrise în articolul trecut, trebuie spus că Bayer Leverkusen a tratat cât se poate de serios deplasarea de la Bochum, reușind de o manieră entuziasmantă să ducă recordul invincibilității în toate competițiile la cifra rotundă de 50 de partide! A fost un 50 bifat cu un 5-0, scor care nu lasă loc de comentarii. Sezonul lui Leverkusen mai are trei meciuri mari și late... Săptămâna asta cu Augsburg în ultima etapă din Bundesliga, acasă, meci absolut fără nicio miză, deci teoretic fără pericol (doar că de obicei diavolul se ascunde în detalii, nu-i așa?). Apoi, două finale, la trei zile una după alta! Prima este cea europeană, cu Atalanta, care se va disputa în Irlanda, la Dublin, miercurea viitoare pe 22 mai. Apoi, sâmbăta viitoare, pe 25 mai, va avea loc finala Pokalului, cu Kaisersalutern. Teoretic, pentru a încheia sezonul fără înfrângere în scripte, ”aspirinele” ar putea să piardă ambele finale în prelungiri sau la lovituri de departajare, dar dacă s-ar întâmpla asta s-ar ciobi gloria unui sezon irepetabil, și evident că ar fi păcat. Eu unul sper ca Leverkusen să câștige pe toată linia, ar fi o triplă cu adevărat de senzație, chiar dacă nu implică Liga Campionilor. E ca o chintă royală care nu e de treflă. Să nu uităm ce bugete au cluburile care fac tripla aia maximă.

* * *

Am avut ceva irepetabil și în campionatul nostru cel de toate etapele, un duplex la retrogradare de n-au avut Digi și Prima suficiente posturi să transmită toate meciurile în direct! Interesant, s-a întâmplat ceea ce intuiam cumva, adică Oțelul să răzbune înfrângerea aceea cu Botoșani din ajunul Crăciunului, doar că asta nu s-a transformat într-o catastrofă pentru botoșăneni, grație celorlalte rezultate. Craiova lui Mititelu a căzut și s-a spart cu zgomot, ceea ce i-a prilejuit lui Mititelu o analiză live de aproape un sfert de oră, cât se poate de lucidă, dar tardivă. S-a întâmplat și ceea ce era drept, adică a retrogradat direct o echipă fără tradiție, fără suporteri, în fapt un capriciu de baron local – numita FC Voluntari, ducă-se! Pe lângă Botoșani, a profitat și Dinamo, însă nu e gata, avem meciuri de baraj tur-retur, se poate întâmpla vreo ”nefăcută”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tot royală ar fi.
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tot royală ar fi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei