Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 16 (8545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Noskova nu crede în lacrimi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Decât dacă sunt de fericire, ca acelea de la finalul meciului cu ditamai lidera mondială, Iga Swiatek... Cine s-ar fi așteptat la o astfel de evoluție a cehoaicei de 19 ani? A fost capabilă să întoarcă de la set pentru Swiantek, ba chiar cu o suită de 10 puncte consecutive în fața aureolatei sale adversare! Linda Noskova lovește puternic, dar nu sălbatic ca Sabalenka, fiind ajutată și de o constituție impozantă, ceea ce explică faptul că idolul ei este Serena Williams. La prima vedere, victoria sa în fața principalei favorite oferă o șansă în plus Sabalenkăi de a-și apăra titlul, însă traseul acesteia nu e chiar plimbare în parc. Astăzi a trecut de Anisimova, dar urmează Krejcikova, apoi teoretic Gauff, pentru ca în finală să apară - de ce nu? - chiar Noskova. Sau Azarenka, dacă v-ați întreba cum ar putea deveni Australian Open o afacere internă a Belarusului!

Băieții n-au furnizat surprize de asemenea proporții, ba chiar favoriții principali au strâns șurubul, nemailăsând veleitarilor nici măcar un set în turul trei, ba chiar și în optimi dacă ne referim la cei din jumătatea superioară, adică Djokovic și Sinner. Ceilalți, Alcaraz, Medvedev, dar și Zverev, abia astăzi au programate optimile, dar vin și odihniți după minimum de seturi (sau chiar mai puțin, cazul lui Alcaraz). O surpriză totuși mare consider a fi eliminarea lui Dimitrov, aflat în plină perioadă de reconsiderare a modului său de raportare la tenis, ceea ce nu l-a ajutat prea mult în fața anonimului Borges, din Portugalia. Atât de anonim, încât Eurosport n-a considerat necesar să ofere secvențe în direct de la acest meci. „Crima” s-a petrecut în anonimat. În schimb, eliminarea lui Ruud de către Norrie cred că era de așteptat, fiind duelul cel mai strâns dintre doi favoriți.

În fine, ziua de duminică a fost acaparată de duelul din nocturna australiană dintre favoritul gazdelor, De Minaur, și Rubliov. Mult timp meciul a stat sub semnul de spiriduș al lui De Minaur, capabil să ajungă la mingi imposibile pe care să le transforme din puncte pierdute, unele de mai multe ori, în puncte câștigate. Numai că spiridușii au plămâni mai mici, în setul 5 se sufocă total. Păcat, dar tenisul e și despre puterea de a încasa. Nu numai milioane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noskova nu crede în lacrimi.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Noskova nu crede în lacrimi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei