Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 16 (8545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: PNL Suceava și-a desemnat candidații de primar pentru 110 localități și începe în forță campania

Luni, 22 Ianuarie 2024 (18:03:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a declarat luni, la finalul ședinței Colegiului Director Județean, că liberalii încep în forță acest an electoral, fiind stabiliți deja candidații proprii pentru funcțiile de primar din 110 localități din cele 114 ale județului.

Gheorghe Flutur a spus că în patru localități încă se mai fac măsurători și urmează ca în perioada următoare să fie stabiliți și candidații PNL pentru primării. „Practic aproape 95% dintre candidați au fost desemnați, din care 64 sunt primari în funcție. PNL este pregătit pentru startul de campanie, în primul rând pentru europarlamentare, dar și pentru celelalte rânduri de alegeri de anul acesta. Iar zilele acestea, PNL Suceava va face un inventar al membrilor și se organizează pe secții de votare în fiecare localitate, cu minimum 5 membri pe secție. Vom avea o organizare cu o comunicare eficientă și vrem să aducem la cunoștința oamenilor realizările administrației liberale la nivelul județului Suceava și în localitățile cu primari liberali”, a precizat Flutur.

El a spus că îl bucură și salută anunțul mai multor primari din județ care au fost aleși ca independenți sau din partea altor partide și care au anunțat că se vor alătura PNL Suceava. „Asta înseamnă că au încredere în forța liberală și în momentul de față suntem pregătiți la start. Sperăm într-o campanie civilizată, o campanie care să arate oamenilor faptele, lucrurile concrete, făcute și aștept un rezultat pe măsură. Sunt optimist, dar avem de gând să mergem foarte mult să stăm de vorbă cu oamenii. Astăzi dăm un start de campanie eficient, în forță, cu 110 candidați care au fost deja votați. Mai avem doar patru și peste tot garantat vom avea liste și de consilieri locali, județeni și de primari”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PNL Suceava și-a desemnat candidații de primar pentru 110 localități și începe în forță campania.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: PNL Suceava și-a desemnat candidații de primar pentru 110 localități și începe în forță campania1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei