Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 97 (8321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un ochi plânge, unul râde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu știu dacă se aplică principiul vaselor comunicante în fotbal, dar în ceea ce se cheamă Top 5 campionate din Europa pare că se verifică. Au crescut nesperat șansele unui challanger într-o parte, scad drastic în alta. Așadar, în timp ce Borussia Dortmund se cocoța pe neașteptate în fruntea Bundesligii, Arsenal a capotat lamentabil în fața lui City, confirmând astfel perioada gri în care măcinase în gol. Pentru tunari, chiar și această înfrângere de miercuri seară (etapă intermediară) putea fi ”planificată”, adică prinsă într-un scenariu de risc, cu condiția să fi fost măcar rezonabili până la ora derby-ului. Ori, cele trei egaluri consecutive i-au adus cu spatele la zid în fața cetățenilor. Hai, cu Liverpool în deplasare se putea accepta, deși desfășurarea jocului ne-o indică pe Arsenal ca fiind perdantă. În schimb, s-o ai acasă pe ultima clasată și să n-o bați... Southampton va coborî aproape sigur în Championship, dar uite că a lăsat o dâră în acest sezon, având o contribuție importantă în direcționarea titlului. Cât despre nivelul de joc arătat de Arsenal fix în meciul-meciurilor, mai bine nu vorbim. Atât de drastic i-au împachetat băieții lui Pep pe cei ai lui Arteta, că nimeni din tabăra londonezilor n-a avut un cuvânt de reproș îndreptat spre altcineva decât spre sine. Inclusiv suporterii, ceea ce chiar reprezintă un barometru. Miza cred că i-a pus pe butuci pe tinerii lui Arsenal, fiindcă mai jos de atât nu puteau juca și nici n-au jucat, că i-am urmărit constant în sezonul ăsta. În schimb, se pare că jucătorii lui City s-au copt, altoiul numit Haaland s-a prins, așa că dubla cu Real Madrid va fi apogeul acestei ediții, peste finala cu milanezii, oricare ar fi ei.

Cât despre lupta din Bundesliga, punctulețul acela cu care Dortmund e acum în fața lui Bayern poate fi conservat într-un singur fel: câștigând toate cele 5 etape rămase! Dintre astea, 3 sunt pe teren propriu, deci meciuri abordate cu iureș la victorie, căci a fi cu spatele la zid înseamnă altceva când acesta e Zidul Galben, în timp ce deplasările sunt la Bochum și Augsburg. Dacă vrei cu adevărat titlul, nu te împiedici acolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ochi plânge, unul râde.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un ochi plânge, unul râde5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei