Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 97 (8321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nistor Tatar a fost ales președinte al PSD Rădăuți într-o ședință în urma căreia candidatul la primărie Traian Andronachi nu mai are nicio funcție

Vineri, 28 Aprilie 2023 (20:16:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul primar din Rădăuți Nistor Tatar a fost reales la conducerea organizației PSD din acest municipiu. Conferința municipală de alegeri a avut loc vineri seara și este de remarcat faptul că avocatul Traian Andronachi, candidatul desemnat de conducerea județeană a PSD Suceava pentru Primăria Rădăuți la alegerile de anul viitor, nu a fost prezent și nici nu și-a depus candidatura pentru vreo funcție în cadrul filialei. După ce s-a înscris în PSD, Traian Andronachi a fost numit în funcția de președinte executiv al PSD Rădăuți. De asemenea, la ședința de alegeri din cadrul PSD Rădăuți nu au fost prezenți nici președintele organizației județene, senatorul Ioan Stan, și niciunul dintre parlamentarii social-democrați suceveni sau membri din Biroul Permanent Județean al PSD Suceava. De altfel, în cadrul ședinței, Nistor Tatar a ținut să precizeze că el este și vicepreședinte al Organizației Județene Suceava a PSD, iar consilierul județean Romeo Galan, prezent la alegeri, este membru în Biroul Permanent Județean.

La alegerile de vineri seara, Nistor Tatar a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Rădăuți. Inițial, pentru această funcție și-a înregistrat candidatura și președintele Organizației de Femei din PSD Rădăuți, Cristina Airinei, însă în debutul conferinței de alegeri aceasta și-a retras candidatura.

În urma alegerilor, Nistor Tatar a fost reales președinte al PSD Rădăuți cu 84 din cele 89 de voturi exprimate. În funcția de prim-vicepreședinte al PSD Rădăuți a fost ales consilierul județean Romeo Galan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nistor Tatar a fost ales președinte al PSD Rădăuți într-o ședință în urma căreia candidatul la primărie Traian Andronachi nu mai are nicio funcție.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nistor Tatar a fost ales președinte al PSD Rădăuți într-o ședință în urma căreia candidatul la primărie Traian Andronachi nu mai are nicio funcție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei