Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 97 (8321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tabloul de concurs al galei Colosseum Tournament de la Suceava începe să prindă contur

Vineri, 28 Aprilie 2023 (17:56:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizatorii galei Colosseum Tournament 39, Gabriel Georgescu, Horia Rădulescu și Cristi Varasciuc, au prezentat vineri noi detalii despre gala de kickboxing de la Suceava, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Cetatea de Scaun, locul de desfășurare al evenimentului din 30 iunie.

„Din fericire veștile sunt din ce în ce mai bune. Lucrăm intens să creăm un eveniment pe măsură, care să se apropie de măreția locului în care ne aflăm. Vreau să-i mulțumesc prietenului meu sucevean Cristi Varasciuc pentru această idee, de a organiza gala în șanțul de apărare al Cetății de Scaun. El ne-a mai prezentat și alte idei extraordinare, pe care vom încerca să le punem în practică”, a mărturisit promotorul Gabriel Georgescu.

Din partea Primăriei și Consiliului Județean, care sunt parteneri oficiali ai galei Colosseum Tournament 39, au venit la întâlnirea cu mass-media Ovidiu Milici, Niculai Barbă și directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu.

„Țin să mulțumesc organizatorilor că au ales Suceava drept gazdă pentru această manifestare de așa o magnitudine, care va pune în joc două centuri mondiale și va fi transmisă în direct în 80 de țări. Suceava și sucevenii meritau un eveniment de un asemenea calibru”, a declarat Ovidiu Milici, consilierul personal al edilului Ion Lungu.

„Reprezintă o provocare pentru noi să fim gazda unui astfel de eveniment. Această acțiune are rolul de a promova așa cum se cuvine Bucovina și Cetatea de Scaun. Vom fi alături de organizatori și sunt sigur că vom lua parte la o manifestare sportivă memorabilă, despre care se va vorbi”, a precizat, la rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă.

La rândul său, Emil Ursu speră că va fi martorul unui eveniment de calitate, menționând că șanțul de apărare al Cetății de Scaun poate oferi un cadru interesant atât pentru luptători, cât și pentru spectatori.

În ce-l privește pe Cristi Varasciuc, acesta s-a declarat mândru că a reușit să aducă gala Colosseum Tournament 39 la Suceava și a promis că sucevenii vor fi martorii unui eveniment de excepție.

 

Luptătorii suceveni nu lipsesc nici ei de pe fight card

În paralel cu activitățile strict organizatorice, se lucrează intens și la fight card, de care este responsabil reputatul antrenor de arte marțiale Horia Rădulescu. Tabloul de concurs va fi alcătuit din luptători cunoscuți, adevărați campioni cu priză la public, ce au în palmares rezultate importante pe plan internațional. Este stabilit deja că, în cadrul Colosseum Tournament 39 de la Suceava, campionul categoriei 77 de kilograme, proaspătul debutant în Glory, cea mai mare promoție de kickboxing din lume, constănțeanul Ștefan Orza, își va apăra centura în fața lui Mohammad Ghaedi, campion în promoția numărul unu a Olandei, Enfusion. La Suceava va ajunge pe 30 iunie și Ibtissam Kassrioui, considerată cea mai frumoasă sportivă din kickboxingul mondial, care în luna mai va lupta pentru centura Enfusion. Supranumită "Prințesa Marocului", Ibtissam Kassrioui o va înfrunta la Colosseum Tournament pe campioana Asiei, iranianca Sahel Bayat.

Nu în ultimul rând, rădăuțeanul Rayko Levițchi, proaspăt campion mondial Bare Knuckle Boxing, va urca în ringul amplasat în șanțul de apărare al Cetății de Scaun împotriva unui adversar surpriză, pe care organizatorii îl vor anunța luna viitoare. „The Lion” al nostru este primul român care a luptat în stilul bare knuckle și a câștigat centura în această disciplină de o duritate extremă. Rayko Levițchi nu este însă singurul sucevean care și-a dat acceptul de a lupta la Colosseum Tournament 39.

Mihai „The Gladiator” Rusu, originar din Capu Câmpului, care a luptat recent în Franța pentru centura organizației Wako, și Bogdan Floriștean sunt doi tineri foarte talentați, care se vor confrunta cu doi adversari surpriză ce vor fi anunțați în perioada următoare.

Mihai Rusu și Bogdan Floriștean au participat, de altfel, la conferința de presă de vineri, de la Suceava, alături frații Liliana și Alexandru Amariței, care fac parte dintr-o familie cunoscută de luptători din județul Iași. Liliana o va înfrunta pe campioana Arabiei Saudite, în vreme ce oponentul lui Alexandru va fi desemnat ulterior.

 

Semmy Schilt, legenda kickboxingului mondial, este invitat de onoare al evenimentului de la Cetatea de Scaun

La finalul alocuțiunii sale, Horia Rădulescu a anunțat și bomba bombelor. Și anume că, invitat de onoare al galei de la Suceava va fi olandezul Semmy Schilt, o adevărată legendă a artelor marțiale. Schilt este cvadruplu campion în K1 și împarte acest record cu alt kickboxer de legendă, Ernesto Hoost. Horia Rădulescu i-a fost antrenor lui Semmy Schilt în perioada de glorie a acestuia, iar cei doi au rămas în bune relații.

Surprizele pe linie sportivă nu se vor opri aici în ceea ce privește Colosseum Tournament 39, care se anunță evenimentul anului în România.

Un lucru inedit legat de gala Colosseum Tournament de la Suceava, care în mod sigur va oferi un plus de spectaculozitate acțiunii, este ideea organizatorilor de a amplasa ringul în șanțul de apărare de la Cetatea de Scaun, astfel că, în vecinătatea zidurilor încărcate de istorie, luptele dintre gladiatorii moderni vor câștiga în mod sigur în dramatism. Promotorii galei dau asigurări că evenimentul va fi unul de amploare, unic pentru România, care cu greu va putea fi egalat.

Unicitatea galei de la Suceava constă și în faptul că fundalul sonor va fi asigurat de o filarmonică, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria acestui sport. De asemenea, producția video a galei va fi asigurată de un specialist de la Hollywood, cel care a realizat scenele de acțiune ale filmului „Misiune Imposibilă”. În condițiile în care va fi transmis în direct de către DigiSport și de alte 80 de posturi de televiziune și platforme online din Europa, Statele Unite ale Americii și Asia, Colosseum Tournament 39 se anunță a fi unul dintre cele mai urmărite evenimente care au avut loc vreodată la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabloul de concurs al galei Colosseum Tournament de la Suceava începe să prindă contur.
 Vizualizări articol: 2231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabloul de concurs al galei Colosseum Tournament de la Suceava începe să prindă contur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei