Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 65 (7982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cu cine defilăm?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se apropie primele meciuri ale Naţionalei, prilej de a ne lămuri care este viziunea noului selecţioner, care îi sunt opţiunile pe posturi şi cum va aborda cele două amicale din martie, în perspectiva primelor sale meciuri oficiale, din iunie, în Liga Naţiunilor. Din ceea ce am putut prinde din zbor, din cele câteva scurte declaraţii ale selecţionerului şi din dialogurile pe care domnia sa le-a purtat cu diverse personaje bănuite că vor fi convocate la lot. Poate vă amintiţi că încă de la numirea domnului Edward Iordănescu în această funcţie, pentru care în afaranumelui lu' tac'su nu ştiu ce îl mai recomandă, mi-am exprimat profundele îndoieli referitoare la prezumtivele performanţe, întrucât nu-mi amintesc cadomnia sa să fi pârjolit locul pe unde a călcat. În plus, orientarea sa către jucătorii-alibi (adică cei pe care îi poţi convoca deoarece au un fel de notorietate, iar dacă rezultatele sunt proaste, poţi da liniştit vina pe ei) este profund neliniştitoare, întrucât ăştia sunt tocmai cei care au ratat toate calificările cu putinţă în ultimii prea mulţi ani.

Se ştie că mai toţi antrenorii au fixaţii. La noi, evident că altfel decât la oamenii normali, selecţionerii se orientează către cei mai blegi, mai insipizi, mai incolori. În '70, când erau Dobrin, Dinu, Dumitrache etc., Angelo Niculescu îl venera pe... Radu Nunweiler! Mai apoi, feluriţi selecţioneri i-au văzut că mari fotbalişti pe Lupescu, pe Florescu, pe Maxim... apără, Doamne! Ăsta de acu' pare a fi vrăjit de neisprăvitul de Keşeru, etalonul meu suprem de loser, precum şi de Deac (din aceeaşi specie!), da-le-ar Domnul sănătate!, că dl Edward îi va convoca până pe la 114 ani dacă vor mai fi în stare să-şi lege neajutaţi şireturile! În plus, ideea de a transforma Naţionalaîn clinicăde recuperare psihică pentru toţi afectaţii (concret: portarul Nitu, despre care Edward a grohăit că va fi convocat doar ca să-i treacă prăbuşirile mentale) mă sperie de-a dreptul. Aşadar, probabil că vom defila, sub comanda lui Edward, cu deraiaţi, cu loseri şi cu fosile către o nouă şi răsunătoare necalificare. Hai România!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu cine defilăm?.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cu cine defilăm?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei