Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 36 (7953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Bifarea obiectivului imediat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evoluția și rezultatele liderilor din Franța și Spania trebuie văzute în contextul cupelor europene, care vestesc primăvara săptămâna viitoare. Marţi vom avea un meci pe cinste, PSG – Real! Este chiar capul de afiș al primei runde eliminatorii. PSG a jucat acasă cu Rennes și singurul scop a fost ”fără accidentări”. Obiectivul a fost îndeplinit, cu un bonus la scadență pe filiera Messi-Mbappé, care trebuie să livreze și marți. Chiar dacă a revenit la antrenamente, Neymar a luat loc tot în tribună, iar cu madrilenii va avansa pe bancă. Poate i se vor oferi minute, dar intenția este de a-l avea valid cu adevărat la meciul retur de peste trei săptămâni. Poate până atunci se va întrema și Ramos, dar deja ăsta a devenit un nonsubiect. În ceea ce-o privește pe Real, și ea avea același obiectiv de a evita accidentările, însă ar fi vrut să și ciupească punct/puncte. A ieșit un nul, care însă nu-i de colo pe terenul greu al celor de la Villarreal. A fost scos de la naftalină Bale, iar Modric menajat. Când lipsește cineva din această troică de la mijloc (Casemiro-Kroos-Modric), echipa suferă. Iar un traseu lung în Liga Campionilor vine la pachet cu uzura pentru acești jucători trecuți de 30 de ani, am mai vorbit despre asta. Șansa Realului la intern e că se luptă cu Sevilla, care nu e obișnuită cu cadența necesară, plus că și-a pus o piedică inexplicabilă prin cedarea lui De Jong la Barcelona. Revenind la derby-ul de marți, nu-i exclus ca și Benzema să înceapă ca rezervă. Probabil că Realul ar semna deja pentru un egal, care nici pentru PSG n-ar fi prea rău, în condițiile în care nu se mai aplică regula golului din deplasare.

Doresc să închei cu o veste grozavă din tenis: Auger-Aliassime a rupt blestemul celor 8 finale ATP pierdute și a reușit să câștige primul său titlu la cea de-a noua încercare! Dacă acest jucător va reuși ceva important în tenis, și cred că o va face, atunci de la această finală câștigată categoric în fața lui Tsitsipas a început totul, aici a scăpat de blestemul închipuit, aici a conștientizat că de-acum chiar poate bate pe oricine. L-am urmărit pe tot parcursul săptămânii, iar raportul între forță și control mi s-a părut efectiv aproape de perfecțiune. Sigur, jocul său e adaptat în special la hard, dar cred că va fi un factor și pe alte suprafețe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bifarea obiectivului imediat.
 Vizualizări articol: 979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bifarea obiectivului imediat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei