Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 14 (7931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Procentaj peste 100%

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suntem cu toate jucătoarele în turul secund al unui turneu de Grand Slam, 5 din 5, ceea ce e o premieră! Excelent s-au comportat tinerele care au deschis balul, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, care și-au depășit adversarele în minimum de seturi. Contează enorm pentru ceea ce urmează, fie și dincolo de AO. La ora la care citiți nu se știe dacă mai sunt în turneu, ambele având adversare grele. Jaqueline va fi jucat cu Madison Keys, iar Ruse cu Kudermetova, capul de serie 28. Ar fi extraordinar ca măcar una să fi trecut mai departe, că la amândouă nici nu cutez a mă gândi...

Și ”senioarele” și-au onorat ziua, Irina Begu întorcându-se de la... zid, unde era pusă de franțuzoaica Dodin. A salva mingi de meci și apoi meciul nu-i era caracteristic Irinei, ba chiar era predispusă la a păți, de aceea pentru ea merită să ne bucurăm o dată în plus. Joi se va duela cu Mertens, cap de serie 19 și jucătoare care și-a atins aici maximul carierei într-un turneu de Grand Slam, semifinală. Se întâmpla în anul în care Simona juca finala cu Wozniacki, Mertens fiind eliminată de aceasta. Greu pentru Irina. Entuziasmantă reacția Soranei Cârstea la întâlnirea cu repetiție cu Kvitova, de care a trecut fără dubiu, cu dublu 6-2! După cehoaică urmează o slovacă, Kukova, deci e clar loc de mai bine.

În fine, Simona a trecut mai greu decât o arată scorul de poloneza Frech, care n-a făcut deloc figurație. Ba chiar acesteia îi aparține faza cotată pe locul 3 în Top 5 al zilei de marți, o scurtă de rever în care ia mâna a doua de pe rachetă exact în momentul în care atinge mingea, deci mascată până în ultimul moment. Totuși, dacă-mi permiteți exprimarea, poloneza servea prea ca Simona pentru a-i provoca daune... Simonei! Ca dovadă, a noastră i-a făcut break de 7 ori din 10. Urmează Hadad Maia din Brazilia, o altă jucătoare cu care Simona să mai crească o treaptă nivelul, căci nu a fost chiar ce trebuia la debut.

Ca ziua de marți să fie completă, a trecut și Emma Răducanu de hopul numit Sloane Stephens, o victorie aducătoare de încredere, fiindcă sincope au fost, bașca destul noroc în momentele critice. Acum, doar Kovinic mai stă între ea și Simona.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procentaj peste 100%.
 Vizualizări articol: 985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Procentaj peste 100%5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei