Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 5 (7922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cei trei mari pe ducă?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri, în meciul cu ASRoma, Zlatan Ibrahimovici a ratat încă un penalty acordat echipei sale, AC Milan. Este al treilea pe care l-am văzut live, şi de fapt nu-mi aduc aminte de vreunul înscris de el, marcatorul cel mai spectaculos din câţi au apărut pe gazon în istoria acestui sport. Am spus "marcatorul", nu "jucătorul", fiindcă la fel de spectaculos, dar pe alte coordonate, era Gicu Dobrin, fotbalistul al cărui dribling era pur şi simplu poezie! Cafan necondiţionat al lui Ibra, mă doare să constat că în mod evident i se apropie retragerea. Vârsta e tot mai vizibil apăsătoare: viteza de joc i s-a diminuat, săriturile la cap se termină frecvent sub minge, mobilitatea lui legendarănu mai e nici ea ce a fost. Da, sigur că va mai juca o vreme, dacă chiar vrea, dar nu la cluburi de calibrul Milan-ului. Însă, orgolios cum îl ştiu, decât să ajungă la un Sassuolo, mai degrabă se varetrage.

Al doilea colos care pare să cedeze este Piticul. E clar că transferul la PSG i-a amputat pofta de gol... sau poate că singurul tip de fotbal pe care-l ştie e ăla în care toţi jucau pentru el. La PSG, mai sunt ceva artişti: Neymar, Di Maria, M'Bappe, o gaşcă întreagă, ceea ce îţi estompează niţeluş din strălucire... atâta cât o mai fi! Nu sunt tocmai eu cel care să-i plângă de milăPiticului, iar acum, după ce s-a pricopsit cu cel mai nemeritat Balon de Aur din istorie, nici atât!

Mă doare însă de cel de-al treilea enorm fotbalist, desigur Cristiano Ronaldo. După plecarea de la Real, n-a mai rămas practic nimic din eroul de acolo. Chiar dacă la Juventus a înscris nişte goluri, strălucirea de altădată s-a dus. Trecerea la Manchester United, în loc să aducă resuscitarea dorită, pare să-i fi agravat criză. Nici el nu pare adaptabil la alt joc decât cel de la Real. Cu regret, cred că se apropie momentul când aceşti 3 minunaţi sportivi vor pleca la casele lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei trei mari pe ducă?.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cei trei mari pe ducă?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei