Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 204 (7816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Țări pe care lumea nu putea să le încapă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce întorsătură de situație! CFR Cluj părea pusă pe butuci de propriul patron taman când venea meciul cu FCSB, care părea pusă pe șine de propriul patron, însă a fost de ajuns o ploaie cu spume ca să nu se mai înțeleagă nimic din nimic. Am văzut că nenea ăla care a stat pe bancă la CFR, un antrenor de portari, a primit nota 10 pe gsp.ro! Ceclan îl cheamă și poate deja să se retragă. Are meritul paradoxal de a fi învins cu 4-1 principala contracandidată la titlu, fără antrenor și antrenament. Dar ar fi fost interesant să vedem același meci disputat în condiții normale. Nicio grabă, vom avea prilejul, au mai rămas 3 încercări sezonul ăsta, numai în campionat. Până atunci, să remarcăm că Edi Iordănescu a luat bătaie la 3 goluri diferență de la rivali, în două ediții consecutive. Rivalii s-au schimbat între ei, el a rămas același.

A debutat și Messi la PSG, în cele mai urmărite 20-25 de minute din istoria sportului. Am exagerat? Mă bazez pe afirmația comentatorului de la Digi Sport (posibil Andrei Niculescu), care a zis că meciul e transmis în 204 țări! A cam rămas în urmă ONU, afișează doar 193. Altfel, am putut remarca faptul că stereotipurile nu s-au verificat. Cum stăteam eu așa și mă uitam la meci, vine fii-miu și mă întreabă dacă joacă Messi. Cam mofluz că trebuia să aștept ca să intre, i-am zis să se uite la meci și să-și dea seama singur, la care el: deci trebuie să mă uit după unul care stă! Amuzant, dar neadevărat. După ce a intrat, Piticu s-a implicat dublu decât la Barcelona, dar cu realizări la jumătate, cu îngăduință! Va mai dura până să vedem trasee, conexiuni și toate cele. Sau poate că e suficient să fie simultan în teren cu Neymar.

A început și US Open, turneu pe care îl voi alterna cu jocurile echipei naționale în următoarele 10 zile. Două meciuri nefirești de tari în primul tur, unul la feminin, celălalt la masculin. Simona Halep a intrat direct în focuri cu Camila Giorgi, însă a arătat o disponibilitate la efort nesperat de mare. Nu numai că a câștigat, dar a făcut-o în minimum de seturi, ceea ce contează într-un turneu de anduranță. La băieți, Andy Murray ar fi avut viață lungă în turneu dacă nu dădea peste favoritul 3, Tsitsipas, pe care l-a împins în setul 5. Grecul devine deja sfidător cu pauzele astea programate, acum 10 minute înainte de decisiv. Dar cred că va ajusta asta, altfel va avea probleme și cu publicul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țări pe care lumea nu putea să le încapă.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Țări pe care lumea nu putea să le încapă5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei