Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2020 - Anul XXV, nr. 97 (7402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


S-a rezolvat: nu se poate!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce nu se poate? Păi, nici, nici! Şi nici celelalte! Dacă mai aveaţi ceva dubii în privinţa "decidenţilor" (ghilimelele arată că aceasta este mai degrabă o poreclă, indivizii proţăpiţi în fruntea fotbalului nostru fiind nişte legume când e vorba de decizii; hai, spuneţi-mi una, doar una, luată de Gino Iorgulescu!), atunci vă sugerez să luaţi la citit "Gazeta sporturilor" de ieri, desigur varianta online, pentru a încerca să înţelegeţi ce urmează să se petreacă în fotbalul românesc odată cu încheierea episodului izolării. Ştiţi foarte bine că de o vreme era în discuţie varianta... mutării campionatului în Turcia, chestie care e mai degrabă de competenţa Spitalului 9 decât de organizarea activităţii fotbalistice. Din amintitul ziar aflăm că primele care au mârâit la ideea ăsta absolut cretină au fost televiziunile, care au arătat că nu au condiţii de transmisie... că doar nu credeţi că milogii ăştia de pe la Voluntari ori Clinceni aveau de gând să joace pe stadioanele lui Galatasaray ori Beşiktaş, unde chiria pentru un meci e cam cât bugetele ăstora pe un deceniu! Nici pomeneală: ăştia din România (toţi, nu doar cei deja menţionaţi) prin "Turcia" înţeleg doar toloacele alea cu garduri de sârmă, luminate la nevoie de câte două becuri chioare, aflate prin pustietăţi, unde domniile lor desfăşoară panaramele alea de cantonamente de iarnă. Alea nu-s propriu-zis "stadioane", ci nişte păşuni de pe care cum mă-sa să faci o transmisie cu mai mult de două camere? Iar televiziunile, reţineţi, vă rog, plătesc câte 28 de milioane de euro pe sezon maimuţoilor cu crampoane, asigurându-le bugetul, că altfel ar trebui să avem campionat cu 4-5 echipe, nu cu 14! Aaa, am zis 14? S-ar putea ca pandemia să facă minuni şi în direcţia asta, iar virusurile numite echipe de fotbal să se înmulţească la fel ca numărul cazurilor de COVID-19... ei, nu chiar 19!, dar 18 s-ar putea să vedem mimând fotbalul de la toamnă încolo! Că aşa le iese şmecherilor la socoteală: să nu mai retrogradeze nimeni, iar de promovat, dacă tot pot promova 3, atunci... să fie 4, că nu poţi face campionat cu număr impar de echipe! Toate astea sunt la nivel de bârfa, de opinii private, de păreri, de intenţii şi de interese. Ce zic oficialii? Care oficiali? Ăla ajuns fraudulos preş. la FRF, sau ăla de la LPF, preocupat doar să-l scoată liber pe asasinul de fiu-su?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a rezolvat: nu se poate!.
 Vizualizări articol: 1324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
S-a rezolvat: nu se poate!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei