Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2020 - Anul XXV, nr. 97 (7402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aleși prin vot

Noul manager al Spitalului Suceava este neurochirurgul Anatolii Buzdugan, iar director medical este chirurgul Valeriu Gavrilovici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noua conducere interimară a Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a fost aleasă, luni, într-un mod inedit, prin vot. Membrii Consiliului Medical, format din șefii de secție, șefii de laboratoare, farmacistul-șef și directorul de îngrijiri, au fost invitați să propună în scris, anonim, persoanele pe care le consideră cele mai potrivite să ocupe cele trei funcții de conducere ale spitalului: manager, director medical și director de îngrijiri.

În urma acestei modalități democratice de alegere, cele mai multe voturi pentru funcția de manager au fost obținute de medicul-șef al secției Neurochirurgie, dr. Anatolii Buzdugan, pentru funcția de director medical a fost votat de colegi medicul-șef al secției Chirurgie generală, dr. Valeriu Gavrilovici, iar pentru cea de director de îngrijiri – asistenta Geanina Gorescu, conform managerului interimar, col. dr. Daniel Derioiu.  

De menționat de numărătoarea voturilor s-a realizat în prezența actualei conduceri interimare militare și a celor care au votat, pentru eliminarea oricăror suspiciuni.

Cei aleși luni vor prelua conducerea gradual de la medicii militari, până la plecarea acestora de la Suceava, și o vor exercita până la organizarea concursurilor de ocupare a funcțiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul manager al Spitalului Suceava este neurochirurgul Anatolii Buzdugan, iar director medical este chirurgul Valeriu Gavrilovici.
 Vizualizări articol: 3420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Noul manager al Spitalului Suceava este neurochirurgul Anatolii Buzdugan, iar director medical este chirurgul Valeriu Gavrilovici5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei