Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2020 - Anul XXV, nr. 97 (7402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Starea generală de sănătate a ÎPS Pimen s-a ameliorat simțitor, dar spitalizarea și tratamentul adecvat se impun în continuare”

Marţi, 28 Aprilie 2020 (15:37:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am aflat de la purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, faptul că „starea generală de sănătate a ÎPS Pimen s-a ameliorat simțitor, dar spitalizarea și tratamentul adecvat se impun în continuare”. Sunt veștile bune pe care le-au transmis medicii de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș” București, care se ocupă de îngrijirea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

Deşi evoluţia stării de sănătate a Arhiepiscopului Pimen este una favorabilă, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a explicat că Arhiepiscopul Pimen rămâne în continuare internat. „Spitalizarea și tratamentul adecvat se impun în continuare pentru o perioadă care depinde de ritmul și evoluția vindecării”, a completat Vasile Bănescu, care a transmis un mesaj din partea Patriarhiei Române medicilor de la Institutul „Matei Balș”: „Patriarhia Română mulțumește medicilor și conducerii Institutului Național de Boli Infecțioase <Prof. Matei Balș> pentru eforturile și implicarea manifestate în tratarea tuturor pacienților aflați acolo sub o atentă, profesionistă îngrijire”.

Arhiepiscopul Pimen al Sucevei şi Rădăuţilor se află internat de luni, 20 aprilie, la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti, din cauza infectării cu COVID-19.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Starea generală de sănătate a ÎPS Pimen s-a ameliorat simțitor, dar spitalizarea și tratamentul adecvat se impun în continuare”.
 Vizualizări articol: 3681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
„Starea generală de sănătate a ÎPS Pimen s-a ameliorat simțitor, dar spitalizarea și tratamentul adecvat se impun în continuare”3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei