Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 ian 2020 - Anul XXV, nr. 12 (7317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Învinsă la puncte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că n-a fost cazul ca Simona să-și facă probleme de surmenaj înainte de Australian Open, dar era să cadă în extrema opusă, adică să intre în turneu cu încrederea zdruncinată de un KO neașteptat, adică de o ”lăptăreasă”. Sabalenka a lovit ca apucata, iar de la 4-4 a intrat într-o zonă intangibilă, ca în finalul meciului cu Hsieh. Degeaba i-a zis Cahill Simonei s-o joace pe forehand, nici aici greșelile n-au venit mai des ca loviturile câștigătoare. În ciuda unui progres vizibil la serviciu, cu prim procent de peste 70%, retururile câștigătoare veneau ploaie dinspre bielorusă. Iluzorie a fost soluția serviciilor pe corp, după vreo două puncte câștigate, Sabalenka le aștepta, făcea repede eschiva și plesnea la fel de tare. Dacă totuși se intra în schimb, n-o slăbea pe Simona nici la mingile mai joase, pleca genunchiul până aproape de teren. Așa a fost posibil coșmarul celor 7 game-uri pierdute la rând, dând impresia unei lupte între două jucătoare de colegiu, ambele fiind îmbrăcate de sponsor într-un echipament bicolor care aducea a uniformă, Sabalenka părând eleva mai mare cu vreo doi ani! La 0-5 în setul secund, Simona a făcut bine că n-a apelat la Cahill, preferând să se liniștească. Orgoliul ei de campioană s-a văzut, a câștigat puncte spectaculoase, a zâmbit, iar mâna aceea ridicată după ce a luat game-ul ne spune cât de important a fost momentul nu pentru meci, ci pentru mai târziu. Purtată de val, Simona a mai făcut un break, dar atât. La următorul game de serviciu a fost din nou sub asediu și a cedat. Apropo de ce remarcam în articolul trecut, nici de data asta Simona n-a rupt ritmul, dar am observat că s-a apărat o dată cu slice-ul, de nevoie, câștigând punctul! Numai mie mi se pare că jocul Simonei nici măcar nu trebuie ghicit? Practic, ea este ca o carte deschisă, trebuie doar ca adversara să execute planul cu acuratețe. Iar la AO deschide cu Brady, cea care i-a stricat debutul lui Barty în 2020!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Învinsă la puncte.
 Vizualizări articol: 1601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Învinsă la puncte4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei