Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 ian 2020 - Anul XXV, nr. 12 (7317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal

Dorin Goian a demisionat de la Bucovina Radauti

Vineri, 17 Ianuarie 2020 (17:26:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vestea începutului de an în sportul sucevean este reprezentată de demisia lui Dorin Goian din funcția de antrenor al grupării de Liga a III-a Bucovina Rădăuți. Cu Goian și Daniel Bălan la timonă în ultimii doi ani și jumătate, rădăuțenii au ajuns una dintre cele mai respectate formații din Seria I a eșalonului al treilea. Dorin Goian n-a putut fi contactat deocamdată, însă pe pagina oficială de facebook a grupării rădăuțene se menționează faptul că fostul internațional a invocat motive personale ]n discuțiile purtate cu conducerea clubului. Acceași pagină găzduiește și un anunț de despărțire adresat de Dorin Goian foștilor săi jucători.

„Băieți astăzi mi-am dat demisia de la Bucovina Radauti din motive personale.M-am gândit mult până sa iau această decizie și am ajuns la concluzia că trebuie să fac acest lucru. Am petrecut 2 ani și jumătate grozavi alături de voi, au fost momente frumoase și mai puțin frumoase peste care am trecut împreună. Vă mulțumesc pentru tot. Sunteți o echipă superbă și niște caractere frumoase cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Dacă am supărat pe cineva în decursul acestei perioade, am făcut-o neintenționat sau pentru a îmbunătăți unele lucruri în jocul vostru sau al echipei. Sper să mai avem ocazia să lucrăm împreună în viitor și sunt sigur că mulți dintre voi mai aveți multe de dovedit în fotbal. O să rămâneți în sufletul meu și vă voi susține necondiționat. Vă doresc multă baftă, spor și sănătate!”, așa arată declarația lui Dorin Goian la despărțirea de Bucovina Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorin Goian a demisionat de la Bucovina Radauti.
 Vizualizări articol: 1720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Dorin Goian a demisionat de la Bucovina Radauti4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei