Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 139 (7140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu-i doar chestiune de bani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă tot a venit vacanţa, atunci mai toate întâmplările din lumea sportului au şi ele un aer de relaxare, competiţiile serioase fiind pe stand-by. În această conjunctură, sâmbăta trecută, ne-am bucurat să vedem că şi la noi se poate organiza o chermeză având drept pretext tenisul, cu acest prilej în arena clujeană adunându-se câţiva sportivi importanţi în circuitele mondiale, atât la feminin, cât şi la masculin. Cu menţiunea că dintre aceştia, unul parcă nu prea avea ce căuta, măcar atât timp cât se află între primii în lume, cu şanse serioase de a reveni chiar pe locul 1. Pentru aceasta însă, parcă mai importantă ar fi fost acomodarea timpurie cu iarba, suprafaţă pe care urmează marile turnee. Plus faptul că în acest gen de spectacole este foarte important să ai mult umor, ceea ce în cazul nostru... nu e cazul! Pe parcurs, după ce la început chiar se ambalase, domnişoara în cauză a reuşit să se detaşeze cât de cât, ba furnizând şi cel mai gustat moment din spectacol, cel în care a dat un retur aproape perfect din tribună, acolo unde sărise mingea servită de Marius Copil. Deloc surprinzător, celălalt moment remarcabil i-a aparţinut lui Emil Boc, cel care ca suporter şi show man este cu totul altceva decât sinistrul fost premier. Boc a servit parodiind gesturile de psihopat ale lui Nadal, atrăgând binemeritate urale din tribune. Cam pe la aceleaşi ore, în partea opusă a continentului, alţi mari sportivi, dar nu numai, se adunau la Sevilla spre a participa tot la un eveniment monden: nunta enormului fotbalist Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid. Unii n-au primit invitaţii, alţii au primit, dar nu le-au putut onora (aflându-se, cum ziceam, mai toată lumea în vacanţă, iar de la Los Angeles ori din Hawaii parcă nu-ţi vine să tragi o fugă până la Sevilla), în sfârşit, aşa cum a fost cazul lui Iker, precedentul căpitan al Real-ului, probleme medicale împiedicând prezenţa la... concertul AC/DC! Fiindcă, dacă n-aţi aflat încă, principala prestaţie muzicală la această nuntă a aparţinut chiar faimosului grup australian, ai cărui fani sunt ambii miri. "Cântarea" a costat cică fix 1 milion de euro. Îmi vine doar să mă întreb dacă şi Simonica va avea marele noroc de a-şi găsi un mire cu aceleaşi gusturi, respectiv să fie fan declarat de-al lui Marcel Pavel. Care prezintă şi marele avantaj de a costa cam de 1000 de ori mai puţin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu-i doar chestiune de bani.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
Nu-i doar chestiune de bani2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei