Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mar 2017 - Anul XXII, nr. 52 (6468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Spaime, confirmări, mirări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna trecută, luat de valul de entuziasm provocat de o spectaculoasă întoarcere de scor a Real-ului, m-a furnicat să scriu că gata, pasa proastă a trecut, şi că nimic nu mai stă în calea adjudecării unui nou titlu de campioană şi a unui nou trofeu de campioni ai Europei, al 12-lea. Numai că exact în ziua în care dvs citeaţi bazaconiile mele aici, în rubrica asta, "aurii mei" mai făceau una de-a lor, o nefăcută adică, smulgând cu greu un egal pe Bernabeu contra unei echipe semiomologate. Vă imaginaţi aşadar prin ce am trecut sâmbătă, când urma să jucăm la Eibar (nici asta nu-mi pare tocmai omologată!), adică la echipa care o bătuse pe Valencia, la Valencia, cu 4-0, exact acolo unde luaserăm noi bătaie cu 2-1! Iar ca spaima să fie deplină, fix înaintea începerii meciului, comentatorul ne zice că Ronaldo nu joacă fiindcă fusese convenit cu Zizou încă dinaintea începerii campionatului că în etapa asta să fie odihnit. Ba şi un bonus: nu joacă nici Bale, suspendat după cartonaşul roşu primit săptămâna trecută. Superbonusul era că nici Marcelo nu era în teren, fiind şi el odihnit, pe bancă, pentru meciul de azi cu Napoli din Champions' League. La ce altceva să te aştepţi decât la o nouă calamitate? Numai ca fotbalul are chestiile lui specifice, pe deplin inexplicabile, astfel încât până să mă dumiresc deja conduceam cu 2-0, apoi cu 4-0. A dat şi Eibar un gol, cred că mai ales din raţiuni de securitate, adică să nu dea spectatorii cu pietre în autocarul Real-ului. Mi s-a confirmat astfel un gând mai vechi, anume că atunci când CR7 nu-i în iarbă, ceilalţi, scăpaţi de obligaţia de a-l juca numai pe el, pardon, numai pe El, chiar arată fotbal de mare calitate. Iar pe zi ce trece mi se întăreşte convingerea că a venit vremea ca Ronaldo să încerce o schimbare de decor. Spre binele lui mai ales, şi spre mai binele Real-ului. Să nu vă mire că asta o spune un mare admirator al lui şi un fan bolnav al Real-ului. Ce ar mai fi de spus? A, da: există pe lumea asta cineva care crede că diseară Napoli are vreo şansă de calificare? Merg şi mai departe şi spun că ia bătaie şi acasă, ba şi cu gol marcat de Ronaldo!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spaime, confirmări, mirări.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Spaime, confirmări, mirări3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Baron” cu jeleu şi fructe În ciuda denumirii pompoase, este poate cel mai rapid şi simplu desert posibil, de post, dar spectaculos. E ideal când apar musafiri dragi pe neaşteptate sau când vrem să facem cuiva din familie o surpriză fără să ne dăm peste cap... Citeşte