Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mar 2017 - Anul XXII, nr. 52 (6468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conflict de amploare

Tânăr bătut în stradă şi jandarmi ameninţaţi, la Broşteni, de un grup de zece indivizi veniţi de la Borca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grup de zece indivizi din comuna nemţeană Borca au provocat un scandal de proporţii în oraşul sucevean Broşteni, un localnic fiind agresat, în timp ce jandarmii care au intervenit primii la faţa locului au fost şi ei ameninţaţi cu acte de violenţă, fiind nevoiţi să facă un pas înapoi, pentru a cere întăriri. Incidentele violente s-au petrecut duminică, în plină zi, iar localnicii spun că probleme de acest gen au mai fost, existând două grupuri rivale care riscă să fie scăpate de sub control.

Duminică, indivizii din Borca - Neamţ au venit la Broşteni şi au început să se manifeste violent, mai întâi verbal, strigând în gura mare că îi caută pe doi localnici, fraţi, pentru a se răzbuna pe ei pentru un conflict mai vechi. Până să ajungă la cei pe care îi căutau, agresorii s-au oprit însă la un tânăr pe care l-au întâlnit pe stradă. Acesta a fost lovit violent de mai mulţi dintre indivizi, ajungând ulterior la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Primii care au intervenit la faţa locului au fost jandarmii de la Postul Montan Broşteni. Cei zece „oaspeţi” din comuna vecină nu s-au arătat prea speriaţi însă de jandarmi, ba mai mult, au continuat să facă scandal. Unul dintre ei avea în mână un bolovan şi i-a ameninţat direct pe jandarmi că vor avea de suferit dacă nu se retrag.  Având în vedere numărul mare al celor din grupul agresor, jandarmii s-au retras şi au solicitat sprijin, inclusiv de la poliţie. În cele din urmă, indivizii s-au urcat în maşini şi au plecat la Borca, fără ca cineva să-i oprească.

În privinţa localnicului agresat, care are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, este aşteptată o plângere penală, pentru a se întocmi un dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Pe de altă parte, a fost sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, pentru o posibilă infracţiune de ultraj asupra jandarmilor.

Scandalul de amploare nu a fost mediatizat nici de Jandarmerie şi nici de Poliţie. Având în vedere gravitatea situaţiei, este necesar ca acest caz să fie tratat cât se poate de ferm. Localnicii din Broşteni se tem că în caz contrar agresiunile s-ar putea repeta şi mai virulent. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr bătut în stradă şi jandarmi ameninţaţi, la Broşteni, de un grup de zece indivizi veniţi de la Borca.
 Vizualizări articol: 9935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tânăr bătut în stradă şi jandarmi ameninţaţi, la Broşteni, de un grup de zece indivizi veniţi de la Borca5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Baron” cu jeleu şi fructe În ciuda denumirii pompoase, este poate cel mai rapid şi simplu desert posibil, de post, dar spectaculos. E ideal când apar musafiri dragi pe neaşteptate sau când vrem să facem cuiva din familie o surpriză fără să ne dăm peste cap... Citeşte