Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mar 2017 - Anul XXII, nr. 52 (6468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe podium

Elev al Colegiului „Ştefan cel Mare”, premiat în cadrul unui concurs internaţional de ştiinţe exacte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Paul Florin Rebenciuc, elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, s-a numărat printre laureaţii Concursului Internaţional „Prosoft@NT” de la Piatra Neamţ, el poziţionându-se pe locul al II-lea la secţiunea matematică.

Elevul este pregătit de prof. Dan Popescu.

Paul Florin Rebenciuc este în clasa a IX-a, la specializarea Matematică-Informatică, fiind un elev cu performanţe excepţionale, dintre care amintim medalia de aur şi premiul I absolut, în 2016, la Olimpiada Internaţională de Astronomie.

Revenind la concursul pluridisciplinar de la Piatra Neamţ, prof. Adrian Petrişor, cel care a însoţit lotul sucevean, a menţionat că „gradul de dificultate al concursului a fost mult mai mare ca de obicei, şi din cauza participării internaţionale, fiind înscrişi concurenţi din Rusia, Bulgaria, Spania, Italia etc.”.

Programa de concurs a coincis cu cea pentru etapa judeţeană a Olimpiadei de matematică corespunzătoare fiecărui an de studiu.

Ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, concursul se adresează elevilor de liceu şi gimnaziu cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite pentru disciplinele matematică, informatică şi fizică.

Competiţia este gândită pentru a consolida informaţiile elevilor pentru olimpiadele consacrate. Aceasta este structurată pe mai multe probe: cea interdisciplinară (matematică-informatică), cea de programare, cea de matematică şi cea de soft educaţional/pagini web.

 

Paul Rebenciuc a fost premiat la Gala „Top 10 Suceveni”

Paul Rebenciuc a fost unul dintre premianţii Galei „Top 10 Suceveni”, eveniment marca Monitorul de Suceava, ce a avut loc în luna decembrie 2016.

Graţie lui Paul, România a strălucit la Olimpiada Internaţională de Astronomie din luna octombrie 2016. Paul Rebenciuc a cucerit medalia de aur şi premiul I absolut, cu cel mai mare punctaj din competiţie la secţiunea Juniori. Este conştiincios, pasionat, iar numeroasele premii şi medalii în cadrul concursurilor de ştiinţifice exacte dovedesc măsura muncii lui. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev al Colegiului „Ştefan cel Mare”, premiat în cadrul unui concurs internaţional de ştiinţe exacte.
 Vizualizări articol: 2971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elev al Colegiului „Ştefan cel Mare”, premiat în cadrul unui concurs internaţional de ştiinţe exacte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Baron” cu jeleu şi fructe În ciuda denumirii pompoase, este poate cel mai rapid şi simplu desert posibil, de post, dar spectaculos. E ideal când apar musafiri dragi pe neaşteptate sau când vrem să facem cuiva din familie o surpriză fără să ne dăm peste cap... Citeşte