Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mar 2017 - Anul XXII, nr. 52 (6468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefecţii de Suceava şi Neamţ au stabilit măsuri comune pentru salubrizarea râului Bistriţa

Marţi, 7 Martie 2017 (21:03:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefecturile din judeţele Suceava şi Neamţ colaborează pentru salubrizarea cursului de apă al râului Bistriţa. Cei doi prefecţi, Constantin Harasim, respectiv Niculina Dobrilă, s-au întâlnit marţi, 7 martie, la sediul Primăriei Crucea, pentru a pune la punct măsuri comune în vederea salubrizării cursului râului Bistriţa. Alături de ei s-au aflat reprezentanţi ai Companiei Naţionale „Apele Române” şi ai Gărzii de Mediu.

Harasim a declarat că problema numărul unu o reprezintă ambalajele din plastic care sunt aruncate în albia râului şi care sunt antrenate de apă până la barajul de la Bicaz. „Ne-am întâlnit cu prefectul de Neamţ pentru a lua măsuri în vederea salubrizării cursului râului Bistriţa pe teritoriul celor două judeţe. Problema o reprezintă excesul de deşeuri de tip PET în albia râului Bistriţa care ajung într-un final în barajul de la Bicaz şi dau o notă proastă nu numai vizual, dar şi din punct de vedere al condiţiilor fizico-chimice ale apei pentru că aceste ambalaje nu sunt curate. Voi face traseul de la Vatra Dornei până la Broşteni să văd care este situaţia pe râul Bistriţa să văd starea de salubrizare mai ales în zona barajului de la Zugreni. Vom strânge PET-urile pentru a nu fi antrenate în barajul de la Bicaz”, a spus prefectul de Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefecţii de Suceava şi Neamţ au stabilit măsuri comune pentru salubrizarea râului Bistriţa.
 Vizualizări articol: 2072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefecţii de Suceava şi Neamţ au stabilit măsuri comune pentru salubrizarea râului Bistriţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Baron” cu jeleu şi fructe În ciuda denumirii pompoase, este poate cel mai rapid şi simplu desert posibil, de post, dar spectaculos. E ideal când apar musafiri dragi pe neaşteptate sau când vrem să facem cuiva din familie o surpriză fără să ne dăm peste cap... Citeşte