Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2016 - Anul XXI, nr. 274 (6387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Care rivalitate!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finalul de an vine ca întotdeauna cu clasamente, trofee, festivităţi. Printre cele mai aşteptate trofee se numără, desigur, cele din fotbal, ale cărui puncte culminante sunt acordarea titlului de "Fotbalistul anului" şi a "Ghetei de aur", evenimente, din câte am înţeles eu, distincte anul acesta, de când France Football a rupt parteneriatul cu FIFA/UEFA. Însă oricum s-ar numi distincţia, numele vehiculate sunt aceleaşi, clasica bătălie a ultimilor ani dintre Ronaldo şi Messi fiind înlocuită la această ediţie de una inedită, în care Ronaldo îl are, cel puţin teoretic, drept principal rival pe Antoine Griezmann, vedeta lui Atletico Madrid şi oarecum şi a reprezentativei Franţei. Zic oarecum, întrucât pentru Franţa nu-mi amintesc ca Griezmann să fi făcut vreun meci fenomenal, în care el să fi fost jucătorul decisiv în vreo finală de competiţie majoră. Cât priveşte prestaţia sa la Atletico, da, aici e ca peştele în apă, toate mingile trec pe la el: aleargă, driblează, centrează, ba mai şi înscrie goluri de o frumuseţe deosebită. Numai că apare o problemă: în confruntările cu adevărat importante cu concitadina, bietul Antoine suferă de complexul pe care-l are de fapt întreaga echipă. Şi chiar dacă uneori, în campionat, Atletico mai dă câte o lovitură, atunci când se pune de o finală de Champions' League, nu ştiu cum se face dar decisiv este Cristiano Ronaldo, nu Griezmann. Poate şi pentru că s-a creat această artificială rivalitate, mai ales din cauza prestaţiilor sale catastrofale din ultima vreme, acum trei zile Cristiano Ronaldo s-a hotărât să lămurească definitiv problema, chiar faţă în faţă cu presupusul contracandidat. Vreau să spun că Ronaldo a fost realmente strălucitor, într-un meci în care Griezmann a fost practic inexistent. Pentru cei care încă mai au dubii, reamintesc că Ronaldo a fost decisiv pentru Real în câştigarea trofeului suprem al cluburilor la nivel continental, şi tot el a făcut ca Portugalia să devină campioana la nivel de reprezentative. Ce a făcut Griezmann? Ce a câştigat Atletico? Dar Franţa? Mai clar ca oricând, Ronaldo va fi dublu încoronat, iar de data asta aproape fără adversar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care rivalitate!?.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Care rivalitate!?5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei