Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2016 - Anul XXI, nr. 274 (6387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Contestaţiile depuse pentru concursul de directori vor fi soluţionate în alte judeţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contestaţiile depuse de candidaţii nemulţumiţi de desfășurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjunct din învăţământ vor fi soluţionate de comisii constituite în alte judeţe. Prevederea este stipulată în procedura de soluţionare a contestaţiilor de la proba de interviu din cadrul concursului, document trimis la finele săptămânii trecute de Ministerul Educaţiei tuturor inspectoratelor școlare din ţară.

Reamintim că, potrivit metodologiei, proba scrisă şiproba de analiză a CV-ului nu pot fi contestate, deși numeroase voci au cerut posibilitatea de reevaluare în cazul probei CV-ului.

Contestaţiile se depun în zilele de 21 şi 22 noiembrie 2016, în intervalul orar 8.00 – 16.30 şi în data de 23 noiembrie 2016, în intervalul orar 8.00 – 12.00. Contestaţia la proba de interviu se depune la registratura Inspectoratului Școlar Judeţean (IȘJ) Suceava, candidatul urmând să fie reevaluat pe baza înregistrărilor audiovideo din timpul probei şi a întregii documentaţii rezultată prin susţinerea probelor de concurs.

Potrivit reprezentanţilor IȘJ Suceava, în situaţia în care contestaţia este însoţită de alte documente, acestea nu vor constitui obiectul soluţionării contestaţiei. Totodată, candidaţii trebuie să depună câte o contestaţie separată pentru fiecare funcţie, respectiv unitate de învăţământ pentru care doresc să conteste punctajul obţinut la proba de interviu. Important este de asemenea faptul că cei în cauză nu pot contesta punctajul obţinut de alţi candidaţi.

 

Concursul se încheie abia în decembrie

Din comisiile de soluţionare a contestaţiilor fac parte alte persoane decât cele din comisiile de concurs.

Contestaţiile se soluţionează de către o comisie din care fac parte: două cadre didactice selectate din cadrul unităţilor de învăţământ pentru care nu s-au depus contestaţii, doi reprezentanţi ai autorităţii publice locale dintr-o localitate în care se află unităţi de învăţământ pentru care nu s-au depus contestaţii, un reprezentant al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice cu rol de mediator și un secretar — un inspector şcolar.

Soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie - 9 decembrie 2016. Ultima etapă a concursului - validarea în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie 2016. Mandatele directorilor promovaţi au o durată de patru ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contestaţiile depuse pentru concursul de directori vor fi soluţionate în alte judeţe.
 Vizualizări articol: 2249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Contestaţiile depuse pentru concursul de directori vor fi soluţionate în alte judeţe3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei