Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2016 - Anul XXI, nr. 217 (6330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cu Naşu la Eurosport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eurosport România a simţit nevoia să aibă studio live, ca posturile “de succes” în branşă. Ca fentă, emisiunea e dedicată fotbalului englez, deşi se discută tot despre strămoşescul “a fost sau n-a fost”. Nu se ştie de ce, l-au ales pentru asta pe Dan Chilom, care făcea emisiuni de pariuri pe la N24. Poate pentru politeţea sa desăvârşită, din moment ce pe la emisiunile sale i se adresa lui Bumbescu cu “dom profesor”! Luni seară, Chilom şi invitatul său permanent Costin Ştucan au găsit nimerit să-l coopteze pe Mircea Sandu, aka Naşu, ca invitat nepermanent. Ce urmează, telefoane în direct cu Mitică Dragomir – Corleone?! Altfel, a părut firesc ca Ştucan să stea cuminte alături de Naşu, din moment ce l-a considerat dintotdeauna pe acesta un domn distins. Cum, citatul din Ştucan era mai lung? “Distinsul domn care ne conduce fotbalul la pierzanie de 20 de ani”? Păi da, dar fotbalul nostru, nu ăla din Anglia, pricinoşilor! Iar Naşu a fost invitat în emisiune ca specialist, da? Exact, chiar Ştucan l-a numit acum vreun an sau doi “specialist în dezastre”… Şi Chilom a avut partea sa de glorie, mai ales atunci când ne-a atras spunându-ne că vom vedea “nu mai puţin de trei goluri în două partide”! Uau, cât belşug, coane, ne punem şi-n cap! Iar încheierea a fost apoteotică: “până săptămâna viitoare, vă doresc o seară bună”! Aşa, aşa, câte una, s-ajungă pentru toată lumea.

Încheiere cu Messi, Neymar şi Ronaldo, care nu se văd la Eurosport. La Barcelona cu Celtic, golul doi a fost ca o joacă de copii în curtea şcolii, în care doi de-ăia de-a şaptea ascund mingea ălora de-a cincea până intră cu ea în poartă. Cam asta au făcut Messi şi Neymar, parcă vorbindu-se să nici nu dribleze pentru asta! Seara următoare, un Ronaldo vizibil nepus pe picioare a găsit resurse pentru o lovitură liberă ca pe vremuri, cu care Realul o egala pe Sporting în minutul 89. Păcat doar pentru bietul Rui Patricio, care a respins balonul în bară-gol, repetând figura cu cealaltă bară în minutul 95!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu Naşu la Eurosport.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cu Naşu la Eurosport5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei